Pokaż pełną wersje : Wojna na aurerze Valiants VS RESZTA
Zobaczcie jak potajemnie wdarłem sie na pole bitwy w Thais :D 8o Valiants to niebiescy Etrenity czerwoni(Miłego ogladania) :baby:
http://members.lycos.co.uk/fastprincessa/wojna3.rec
:) przepraszam za ten incydent z republiki.Będe uzywał lycosa w przyszłości :p
Dajcie se wreszczie spokoj z ta interia najlepszym pomyslem z pewnascia bedzie lycos.
Master Sorcerer
24-11-2004, 18:39
HIHO!
Chcialem powiedziec ze link nie dziala plz napraw to bo ja wojny bardzo lubie;) (szczegfolnie looty :P) papa
Jorg Bruce
24-11-2004, 18:58
****a jwestes i tyle lolu nie daje sie plików na interi lol
Stratos[PL]
24-11-2004, 19:02
Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
Moze rehost? na lycosa
Vihizoz da'stroy
24-11-2004, 19:08
Przekroczony godzinny limit transferu :/ a szkoda... bo widzialem ta wojne na zywo (prawie dead od Lechter Tirado :P[maly missclick :P]) i byla nawet spox po za ty mze mojego kumpla zabili za to ze mial podobny stroj do "Valiants-ów"...
HAHAHA. Żal,Przekrocony transfer i co teraz? Napraw to a nie ? :P
Chce obejrzec. PLZ PLX. BUuuuuuuuu
Wild Staler
24-11-2004, 20:27
Ja widzialem jak horda ludu przebrani na kolor ciemnioczerwoni szli kolo thais ale gdy zobaczylem tą kupe ludu z cialem swiezym to odrazu ucieklem do depo :baby:
topic@
link nie działa popraw to bo chce obejzec....
Olorion.
24-11-2004, 23:19
****a jwestes i tyle lolu nie daje sie plików na interi lol
BR? Nie wyzywaj sie na ludziach dzieciaku
I po co powtarzac ze link nie dziala... 20 postow
"link nie dziala napraw to"
nie ma linku nie ma tematu >.< ja bym to zamknal
Antyminigus
25-11-2004, 12:09
Jesli chcecice poogladac filmiki z wojny proponuje udac sie na tibia.de. sa umieszczone 2 filmy robione przez Bargusa.
Co do samej wojny to jest kompletna bzdura i tak naprawde do tej pory nie wiem kto ja zaczal i dlaczego. Jedyne co uslyszalem od strony Val~ "musimy byc pierwsi bo oni sie na nas szykuja tak donosi nasz szpieg"
Moje zdanie ? szkoda czasu, lvli, run i kasy na taka wojne, aczkolwiek jest ona efektowana i nie sadzilem ze Al~ jako 4 czy 5 guildi beda mieli takie problemy z pokonaniem Val~
dziku011
25-11-2004, 12:41
A mi działa link i tyle a woja wcae wcale:/
Jojo Ninja
25-11-2004, 14:03
filmik nawet nawet,ja osobiście jestem za Eternity i Final Liberation wojna trwa mam pare ssów z walki pod ab jakby co :P
JanMaria Rakieta
25-11-2004, 16:58
Jesli chcecice poogladac filmiki z wojny proponuje udac sie na tibia.de. sa umieszczone 2 filmy robione przez Bargusa.
Co do samej wojny to jest kompletna bzdura i tak naprawde do tej pory nie wiem kto ja zaczal i dlaczego. Jedyne co uslyszalem od strony Val~ "musimy byc pierwsi bo oni sie na nas szykuja tak donosi nasz szpieg"
Moje zdanie ? szkoda czasu, lvli, run i kasy na taka wojne, aczkolwiek jest ona efektowana i nie sadzilem ze Al~ jako 4 czy 5 guildi beda mieli takie problemy z pokonaniem Val~
Jeden z Valiants zabił brata kogoś kto jest w ethernity
eee nudne to było :/ :/ :/
Icy Squall
26-11-2004, 22:03
Brałem udzial w wojnie jako stronnik Valiantsow, tracac przy tym pol bp uh zyskujac 300 bolt + inne duperele warte ok 3k. Tak wiec taka wojna byla opłacalna. :D Filmik taki sobie :P
Ej co wy gadacie ze limit transferu przekroczony wszystko spox :]
Diamentowe Ostrze
27-11-2004, 18:29
Ty powiedz mi jaka wojna to nie strata czasu, lvli, run i kasy? bo takiej nie ma...
ten smieszny alliance nie wygra wojny:P
Hail Valiants
sir_gawron
27-11-2004, 20:11
Valiantsi dali dupy ale pokaza co umieja :D
Valiants!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.