Pokaż pełną wersje : Droga do Rookgaard
Mam pytanie czy jest droga z np.carlin do Rookgardu? kiedys czytalem ze jest ale zapomnialem gdzie to czytalem,czy ta droga istnieje?
Mam pytanie czy jest droga z np.carlin do Rookgardu? kiedys czytalem ze jest ale zapomnialem gdzie to czytalem,czy ta droga istnieje?
Oczywiście, że jest droga... wiedzie ona przez zrookowanie Twojej postaci http://tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif
A tak serio, to jak opuścisz rookgaard, nie możesz na niego wrócić (chyba, że faktycznie zginiesz odpowiednią ilość razy)
przejscie z mailandu na rook jest mozliwe tylko w jeden sposob (przynajmiej tak mysle) : w momencie kiedy Cie zrookuja chyba do 4 lvl przechodzisz na rook i tam masz 1 lvl i jacket club torch bag i apple tracisz wszystko co miales na maine i tyle , a tajemnicze drogi na rook nie istnieja!!
w momencie kiedy Cie zrookuja chyba do 4 lvl przechodzisz na rook
Ogolnie masz racje ale gdybys to jeszcze poprawnie napisal...
Lord Slash
25-11-2004, 17:39
Pewnie to kolejna plotka, ale dzisiaj na kanale Game-Chat dyskutowali własnie o tym jak dostać się na rook. Nie wiem ile w ty prawdy, może joke robili. Jendakże kiedyś kilka razy słyszałem o takim przejsciu.
@offtopic
Instnieje za to przejscie z rooka na main. Jedyny warunek to przejscie przez północny most (2lvl) i dojście do mino hell. Potem pokonanie Mino Mage i przez portal B) :D Piece of Cake :D B)
Drackmir
25-11-2004, 17:51
A tak właściwie po co jest tam teleport koło tego mino maga ?
Lord skols
26-11-2004, 10:27
Na rooku , był quest z mino magiem jesli ktos go zabije idzie dalej tam jest teleprt do spike sworda . (nie ma juz tego quesat) a jedyna droga wyjscia z rooka to 8 lvl i wyrocznia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.