Pokaż pełną wersje : Inne [Youtube] [Nie tibia] [Euro 2008]
thelolmaker
07-06-2008, 19:55
Jeśli ktoś jeszcze nie widział, to zobaczcie co nagrali Niemcy odnośnie Euro 2008:
http://pl.youtube.com/watch?v=PmTnZ3Hl208
a jak odpowiedzieli Polacy:
http://pl.youtube.com/watch?v=oNCbp-RaUgw
Czyli jak to Niemcy się ośmieszyli po raz kolejny :)
Duke Dran
07-06-2008, 20:03
Walić ich i tak przegrają.
@up
porozmawiamy jutro o godzinie 22:45 ok? Jak nie będziesz spał oczywiście:)
http://i31.tinypic.com/kezv42.jpg
Duke Dran
07-06-2008, 20:08
@up
porozmawiamy jutro o godzinie 22:45 ok? Jak nie będziesz spał oczywiście:)
http://i31.tinypic.com/kezv42.jpg
Spytaj starą czy będziesz mógł oglądać lepiej.
niemcy wygrajoł ;p
http://pl.youtube.com/watch?v=VDnCDo8U77A
ah
ha
ha
h
h
ah
NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ!
Ludzie raz w życiu przynajmniej udawajcie ,że w nich wierzycie...jak któryś z was jest za szwabami to won z tego kraju.
thelolmaker
07-06-2008, 22:17
Jak wygra Polska to się ucieszę, ale i w*****ę bo można było sobioe telewizor kupić 37 cali i dostać w przypadku wygranej zwrot - 10% podatku (czyli jakieś 300 zł) :) I tak zawsze będę kibicował naszym :evul:
http://img75.imageshack.us/img75/7045/333pl2.jpg
Ten chłopek po lewej to mi przypomina Michosa :p (czy jak to się tam pisze)
Jeżeli ktoś oglĄdał Szymon Majewsko Show to wie xD
Dla tych co nie ogloądali szymona to proszę Link xD
http://pl.youtube.com/watch?v=shf1P5LL9ys&feature=related
Gostek ich olał dosłownie^^
Bialason
07-06-2008, 22:40
niby niemcy słabo grają ale nasi jak ślimaki, nie wierzcie w cuda, obstawiam 3:0 w plecy:o
Wszystko stare od dawna na necie..
I tak niemcy pewnie wygrają..
Polskaa BiaŁo Czerwoni A Niemcy BiaŁo Czarnii
Pomocny Murzyn
08-06-2008, 10:46
Polska wygra 2:1
Spytaj starą czy będziesz mógł oglądać lepiej.
Niestety, ale nie mam nic na koncie, a z matką nie mieszkam :(
Z was wielcy kibice widze, strasznie wierzycie w Polaków ;) Ja obstawiam 2:1 po dobrym meczu reprezentacji :) Ale spoko pewnie po meczu będziecie skakać z radości i gadać " Tak zawsze wierzyłem, że wygrają brawo Polacy !!!!11enoeneoe "
NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ!
Ludzie raz w życiu przynajmniej udawajcie ,że w nich wierzycie...jak któryś z was jest za szwabami to won z tego kraju.
100% sie zgadzam =]
Polacy strzela 6 goli !!
Klose - 3
Podolski - 3
up
Jestes zajebiscie zabawny....
Sqrwysyn
08-06-2008, 20:49
i co cweele - Kubica wygrał! I Polska też wygra :)
Szybki'lols
08-06-2008, 21:46
@up :
raczej nie
Fotka dla piłkarzy z polski :
http://img73.imageshack.us/img73/9606/failes5.jpg
Tutaj bez obrazy, ale gdy na 11 niemców 6 nie pochodzi z niemiec to o co tutaj chodzi? Polska przegrała zasłużenie, nie ma co doszukiwać się winy nikogo innego jak tylko tego bihax00ra, co ostatnio nowe taktyki opracowywał, na managerze 03.
Michael Rzotkiewka
08-06-2008, 23:17
Tutaj bez obrazy, ale gdy na 11 niemców 6 nie pochodzi z niemiec to o co tutaj chodzi? Polska przegrała zasłużenie, nie ma co doszukiwać się winy nikogo innego jak tylko tego bihax00ra, co ostatnio nowe taktyki opracowywał, na managerze 03.
Dokladnie.. Ciekawe jak wygladala by ta cala wunderteam bez Podolskiego, Klose, Trochowskiego, Borowskiego, Gomeza, Neuvillea, Asamoah, Odonkora, czy Kurany'ego...
Dokladnie.. Ciekawe jak wygladala by ta cala wunderteam bez Podolskiego, Klose, Trochowskiego, Borowskiego, Gomeza, Neuvillea, Asamoah, Odonkora, czy Kurany'ego...
to są dowody że mamy dobrych piłkarzy ale nie potrafimy tego docenić, a co do meczu : to mi sie podobała gra bo walczyli i widziałem zaangażowanie na twarzach Polaków ;>
Michael Rzotkiewka
08-06-2008, 23:41
Szacun dla Podolskiego.. On chcial grac dla polski i sie staral o to, ale hail pzpn.. nic nie robili w tym kierunku no i w koncu sie wnerwil i przyjal paszport niemiecki... Nie cieszyl sie po zdobyciu bramek.. i sie wypowiadal, ze on chcialby strzelac bramki z usmiechem na twarzy a nie ze lzami w oczach. Nie wiem czy ktos zauwazyl, ale Podolski jako jedyny podczas grania hymnu niemiec nie spiewa go. w 06r. mowil ze jak wygraja MŚ to przebiegnie dookola boisko z flaga polski ;>
Co do meczu ja jestem dumny z naszych.. byla walka, bylo pare okazji, bardzo dobrze sie pokazal Roger.. i chuj! jebac tych co wysmiali!
hahah, to jest oficjalna wersja, że to pzpn zjebał, ale to tak było, ze podolski jako szara mysz liczyl w niemczech na bycie gwiazdą w polsce, ale jako ze niemcy wyhaczyli podolskiego to temu nie bylo w smak juz wracac, bo i po co? euro lepiej pachną. Podolski spierdoli coś mega ważnego, karny przez którego niemcy przegraja i podolski bedzie nedznym polaczkiem, takim auslanderem w niemczech;]
Zgadzam się! Roger to dobry zawodnik , powinien grać cały mecz!!
Co do Podolskiego można wyrobić sobie dosyć interesującą opinie. Jako że jest to Polak z dużej litery lecz z powodu potrzeby zarobków pracuje dla niemieckich piłkarzy to i tak jeśli przypadłoby dla niego MŚ to to MŚ przypadłoby dla Polski nie dla kraju przepełnionego po brzegi turkami i innym łachmaństwem. Podolski to prawdziwy piłkarz nie aktor malowany na Kena z barbie.... a co do meczu... wiadomo nie jesteśmy najlepsi ale nie najgorsi... graliśmy honorowo i z wytrwałością gdy oglądałem mecz razem z moją dziewczyną wzruszylismy się widząc reakcję Podolskiego... ale cóż życie... może kiedyś zagra jeszcze dla nas ? Bo wiem że jakbyśmy dali mu szanse napewno by chciał.
Pozdrawiam
Okrs...
Nic sie nie stało, POLACY nic sie nie stało :D
a tak na prawde
auf wiedersehen, auf wiedersehen, POLSKA POLSKA auf wiedersehen
Valariazz
09-06-2008, 08:22
a to dobre ( i zabawne w hooy...) niemiecka druzyna nie byla niemiecka, polska nie byla polska? HAHAhxD
Pilka nozna pod tym wzgledem jest zalosna ;]
Duke Dran
09-06-2008, 09:10
"Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze..."
Szybki'lols
09-06-2008, 09:51
Przed nami 2 mecze! musimy je wygrać i liczyć że Niemcy wygrają je też. :)
Sqrwysyn
09-06-2008, 11:45
Przynajmniej Hamilton wczoraj zjebał :) Fajnie sobie wjechał, ale bez sensu wg mnie te czerwone światła na torze... A ten co Kubicy kiedyś przygrzał bolidem też się wczoraj rozjebał :evul:
bajerfull
09-06-2008, 12:04
prawda jest taka ze najlepszym polakiem byl roger, a najlepszym niemcem podolski. o ironio...
Draxunio
09-06-2008, 18:35
Prawda taka ze dla niemcow gole strzelaja polacy bo sami nie umieja HAAHAH Jebane cieniasy .. A Podolski sam nie wiedzial czy sie cieszyc czy plakac..
Draxunio
09-06-2008, 18:39
Co do Podolskiego można wyrobić sobie dosyć interesującą opinie. Jako że jest to Polak z dużej litery lecz z powodu potrzeby zarobków pracuje dla niemieckich piłkarzy to i tak jeśli przypadłoby dla niego MŚ to to MŚ przypadłoby dla Polski nie dla kraju przepełnionego po brzegi turkami i innym łachmaństwem. Podolski to prawdziwy piłkarz nie aktor malowany na Kena z barbie.... a co do meczu... wiadomo nie jesteśmy najlepsi ale nie najgorsi... graliśmy honorowo i z wytrwałością gdy oglądałem mecz razem z moją dziewczyną wzruszylismy się widząc reakcję Podolskiego... ale cóż życie... może kiedyś zagra jeszcze dla nas ? Bo wiem że jakbyśmy dali mu szanse napewno by chciał.
Pozdrawiam
Okrs...
A teraz posluchaj ..
Wyobraz sobie , ze w wieku 10 lat niemiecki trener mlodzikow proponuje ci kase i gre w ich reprezentacji Juniorow , jego rodzice zabieraja go do Niemiec i od wieku 10 lat gra dla Niemiec. Dziwisz mu sie ? skoro w PL sa tacy zajebisci trenerzy ze nikt nie zauwazyl jego talentu to CLAP CLAP
Sqrwysyn
09-06-2008, 18:42
prawda jest taka ze najlepszym polakiem byl roger, a najlepszym niemcem podolski. o ironio...
no, ale prawda jest taka, że Niemcy też grali jak ciule ale bramkarza mieli dobrego i to trzeba przyznać... Nie wiem czemu ale Krzynówek mnie w*****ł wczoraj i Lewandowski na początku, ale wiem jedno, że sam nie zagrałbym lepiej :) Ale i tak zawsze będę za Polską, i nie mam takiego podejścia jak niektórzy, że Polska zawsze przepierdoli... Jebani pesymiści., jakby wszyscy tak myśleli to po co w ogóle jechać na euro, lepiej w domach siedzieć.
Pierwszy gol padł na spalonym i im zaliczyli, a jak my kurwa strzeliliśmy to uznano spalonego, a podobno nie było grrrr
ale polska dostala po dupie
od razu stawialem na niemcow
Tentotrix
09-06-2008, 19:01
, nie ma co doszukiwać się winy nikogo innego jak tylko tego bihax00ra, co ostatnio nowe taktyki opracowywał, na managerze 03.
haha żal..a to co wcześniej zrobił dla drużyny to się nie liczy?pokaż mi lepszego trenera od niego(no oprócz Kazimierza Górskiego).To Beenhakker grał czy piłkarze?Niemcy byli poprostu lepsi,szybsi,bardziej precyzyjni z lepsza kondycja (pod koniec meczu widac bylo ze polacy resztki sil a niemcy nadal biegali jakby dopiero co wyszli).Najlatwiej jest zwalic wszystko na trenera ,wywala go jak jego poprzedników ,przyjdzie kolejny, Polska znowu dostanie po dupie,wtedy kolejny trener i tak koło się zamyka...
Sqrwysyn
09-06-2008, 19:02
tak na następny raz :P
http://img215.imageshack.us/img215/3496/53430253643788jm3.jpg
haha żal..a to co wcześniej zrobił dla drużyny to się nie liczy?pokaż mi lepszego trenera od niego(no oprócz Kazimierza Górskiego).To Beenhakker grał czy piłkarze?Niemcy byli poprostu lepsi,szybsi,bardziej precyzyjni z lepsza kondycja (pod koniec meczu widac bylo ze polacy resztki sil a niemcy nadal biegali jakby dopiero co wyszli).Najlatwiej jest zwalic wszystko na trenera ,wywala go jak jego poprzedników ,przyjdzie kolejny, Polska znowu dostanie po dupie,wtedy kolejny trener i tak koło się zamyka...
leo why? for money
świetny z niego trener
Tentotrix
09-06-2008, 19:45
leo why? for money
świetny z niego trener
łooo no nie przeszedles samego siebie...te argumenty..te przyklady..te,te,te teksty z BASHA !! nie ma to jak konstruktywna opinia..ehh ..a to ze wystepuje w reklamie za ktora na pewno zgarnął okrągłą sumkę nie decyduje o jego umiejetnosciach szkoleniowych..
łooo no nie przeszedles samego siebie...te argumenty..te przyklady..te,te,te teksty z BASHA !! nie ma to jak konstruktywna opinia..ehh ..a to ze wystepuje w reklamie za ktora na pewno zgarnął okrągłą sumkę nie decyduje o jego umiejetnosciach szkoleniowych..
pokaż mi 2-3 elementy w których hax0r jest lepszy od engela;] wiesz kto to engel? jak był trenerem to ty siusiaka(pozdro lenrock)wkładałes do odkurzacza;]
Savierus
09-06-2008, 20:05
plan leo byl inny :
Teraz przegrac by w polfinale wygrac :d wiecej emocji :D i wieksza rehabilitacja
No to kibicujmy dalej
nic fajnego , zwykla prowokacja ::)
Tentotrix
09-06-2008, 20:24
pokaż mi 2-3 elementy w których hax0r jest lepszy od engela;] wiesz kto to engel? jak był trenerem to ty siusiaka(pozdro lenrock)wkładałes do odkurzacza;]
nie musisz mi odpowiadać co robiles w dziecinstwie , bo i tak pewnie nikogo to nie interesuje : {.Widze ze nie masz argumentow to zaczynasz mi cisnąć.Taki mądry jestes to ty mi poddaj 2 elementy w ktorych engel byl lepszy od "hax0ra"B)
nie musisz mi odpowiadać co robiles w dziecinstwie , bo i tak pewnie nikogo to nie interesuje : {.Widze ze nie masz arugemtow to zaczynasz juz mi cisnąć.Taki mądry jestes to ty mi poddaj 2 elementy w ktorych engel byl lepszy od "hax0ra"B)
-wystawiał zawsze podobny skład, nie robiąc co mecz zamiany 6 zawodnikow z podstawowego składu
-engel skupiał się na piłce, a nie why?for money, bo w tym przypadku to reklamowanie polskich banków jest w stylu spadającej i biedniejącej gwiazdy, klasy średniej[;
teraz podaj swoje 2 argumenty;]
@Tentotrix
Po meczu Polska Dania Leoś pyta sie Zurawskiego:
-Dlaczego nie strzeliles karnego?
Na to Zurawski:
-FOR MONEY!
Widac, ze interesujesz sie pilka nozna. Wiec zajmij sie tym na forum zwiazanym z tym sportem, a te opusc, bo dosc Cie mam i mysle, ze nie jako jedyny.
P.S. W cale Ci nie zabraniam tu pisac. (to tylko rada)
P.P.S. Nie udzielaj mi rad, bo ja swojego zdania nie przedstawilem.
P.P.P.S. Twoje zdanie jest w moim aspekcie strasznie idiotyczne
P.P.P.P.S. Ten zart to taka wzmianka/ciekawostka nic wiecej
Sqrwysyn
09-06-2008, 20:44
@Tentotrix
Po meczu Polska Dania Leoś pyta sie Zurawskiego:
-Dlaczego nie strzeliles karnego?
Na to Zurawski:
-FOR MONEY!
Widac, ze interesujesz sie pilka nozna. Wiec zajmij sie tym na forum zwiazanym z tym sportem, a te opusc, bo dosc Cie mam i mysle, ze nie jako jedyny.
P.S. W cale Ci nie zabraniam tu pisac. (to tylko rada)
P.P.S. Nie udzielaj mi rad, bo ja swojego zdania nie przedstawilem.
P.P.P.S. Twoje zdanie jest w moim aspekcie strasznie idiotyczne
P.P.P.P.S. Ten zart to taka wzmianka/ciekawostka nic wiecej
a ja mam dość Ciebie, bo pokazujesz jacy wszyscy są ŹLI, a ty jesteś pro ale jak narazie to do wybierania gnoju się nadajesz :) pozdro i poćwicz
moje zdanie nie tyczy się tylko tego postu, nic nie dajesz od siebie tylko narzekasz, a wg mnie to chłam/spam
@tylko mnie nie bij koxiarzu, dzivkarzu
Tentotrix
09-06-2008, 21:11
-wystawiał zawsze podobny skład, nie robiąc co mecz zamiany 6 zawodnikow z podstawowego składu
-engel skupiał się na piłce, a nie why?for money, bo w tym przypadku to reklamowanie polskich banków jest w stylu spadającej i biedniejącej gwiazdy, klasy średniej[;
1)a wiesz po co robi sie zmiany zawodników?zeby przetestowac nowe ustawienia,taktyki,sprawdzic jak dany zawodnik sprawdza sie w polu a nie caly czas klepac jedno (i to jeszcze ponosząc same porażki)z tym samym skladem.Widać ze beenhakker probuje przynajmniej cos osiagnac z co tu duzo mowic ,nie najlepszymi piłkarzami..wiec to ze Engel nie zmienial zawodnikow akurat uznałbym za minus...
2) Taaa bo ty jakby ci zaproponowali np. 1 mln zł za powiedzenie glupiego "for money" w reklamie to bys odmówił bo to "w stylu spadajacej i biedniejacej gwiazdy klasy sredniej" yhyyy..jasne : )a to ze Engel nie wystepowal w reklamie bo nikt go nie chcial to juz nie jego "zasługa"
co do moich przykładow...hmm
Pokonaliśmy - po dobrym meczu - Portugalię, z którą jeszcze wywalczyliśmy remis na wyjeździe, dwukrotnie zremisowaliśmy z Serbią.
To wystarczyło, by zagrać na Euro2008.Nie uważam ,że Beenhakker jest 19389123 lepszy od engela , bo wsumie obaj nic takiego nie zrobili,ale chodzilo mi o to ze narzekasz na trenera , a zapewniam cie ze nie ma takiego ktory by Polske doprowadzil do tytulu mistrza : )
@KoXiS
nie bedzie riposty z moje strony bo bym musial nachylic sie baaardzo nisko zeby byc na twoim poziomie.
Sqrwysyn
09-06-2008, 22:25
Przykład: Marek Kondrat reklamuje banki - czy jest spadającą, biedniejącą gwiazdą klasy średniej? Nie, nie jest.
Mam do Ciebie pytanie, za kogo ty się uważasz (najwyższy z najwyższych?) ? Bo przeglądając to forum od 2004/05 z kilkumiesięcznymi przerwami ale do teraz, nigdy nie postawiłbym Cię na wyższym miejscu niż "średniak", czasami masz rację, potrafisz coś mądrego napisać ale większością swoich postów dajesz nam do zrozumienia kim jesteś, potrafisz wyśmiewać się z 10-14 latków bo tacy nie potrafią się obronić. W realu natomiast myślę, że nie jesteś bardzo lubiany, w końcu kto lubi osobę która dzień w dzień siedzi na forum dotyczącego takie gry jaką jest tibia... takich jak Ciebie należy ignorować, jesteś inną odmianą trola spamującego na forach albo masz rozdwojenie jaźni. I zachowujesz się w niektórych postach jak gej, zwłaszcza pisząc z dwoma twoimi koleżkami łóżkowymi, zapewne wiesz o kogo chodzi, może nawet będą Cię jeszcze bronić :)
Mądry jest ten kto będzie milczał zamiast odpowiadać na twoje głupie uwagi/posty. Nie zniży się do twojego poziomu.
@topic: ciekawe aczkolwiek z tymi kradzieżami to po dużej części prawda.
a ja mam dość Ciebie, bo pokazujesz jacy wszyscy są ŹLI, a ty jesteś pro ale jak narazie to do wybierania gnoju się nadajesz :) pozdro i poćwicz
moje zdanie nie tyczy się tylko tego postu, nic nie dajesz od siebie tylko narzekasz, a wg mnie to chłam/spam
@tylko mnie nie bij koxiarzu, dzivkarzu
Ach, gnoj mowisz? To Twoj post wnosi wiele...Gdybys mial troche rozumu zauwazyl bys , ze odpowiadam spamem na spam i nie pokazuje jacy to wszyscy sa zli tylko ten idiota co sie tutaj madrkuje. Zreszta ten temat nie podlega dyskusji. Nieczgo nie rozumiesz, wiec gdybym mial okazje nie pobil bym Cie, bo nie bije mlodszych przykto mi. To, ze tego nierozumiesz swiadczy o tym, ze jestes dzieckiem. Nabijasz sie ze mnie prowokujac jestescie warci siebie Ty i ten co tak sie madrkuje. A co do nasmiewania sie z mojego nicku, to spojz na swoj? Wiesz co to znaczy "skurwysyn"? Zero szacunku dla rodzicow masz. Jestes zerem w tym momencie. Zauwazylem to wczesniej, ale nie chcialem tego poruszac, ale Ty jescze bezczelnie mnie pouczasz... Jestes niczym i totalnie bezczelny! Zastawno sie z czego sie nasmiewasz... A jesli ja nadaje sie do zbierania gnoju to jestem ciekaw do czego Ty sie nadajesz synku kurwyX( Moze bedziesz meska kurwa? Jak tradycja to tradycja:confused:
P.S. NIe wyzywam nikogo z Twojej rodziny tylko stwierdzam fakt co ja poradze, ze tak sie nazwales widocznie cos musi to znaczyc...
Przykład: Marek Kondrat reklamuje banki - czy jest spadającą, biedniejącą gwiazdą klasy średniej? Nie, nie jest.
Mam do Ciebie pytanie, za kogo ty się uważasz (najwyższy z najwyższych?) ? Bo przeglądając to forum od 2004/05 z kilkumiesięcznymi przerwami ale do teraz, nigdy nie postawiłbym Cię na wyższym miejscu niż "średniak", czasami masz rację, potrafisz coś mądrego napisać ale większością swoich postów dajesz nam do zrozumienia kim jesteś, potrafisz wyśmiewać się z 10-14 latków bo tacy nie potrafią się obronić. W realu natomiast myślę, że nie jesteś bardzo lubiany, w końcu kto lubi osobę która dzień w dzień siedzi na forum dotyczącego takie gry jaką jest tibia... takich jak Ciebie należy ignorować, jesteś inną odmianą trola spamującego na forach albo masz rozdwojenie jaźni. I zachowujesz się w niektórych postach jak gej, zwłaszcza pisząc z dwoma twoimi koleżkami łóżkowymi, zapewne wiesz o kogo chodzi, może nawet będą Cię jeszcze bronić :)
Mądry jest ten kto będzie milczał zamiast odpowiadać na twoje głupie uwagi/posty. Nie zniży się do twojego poziomu.
heh, jak mi masz zamiar opowiadać historie mojego życia to ustaw się w kolejce, bo doprawdy jest długa, a każdy z tych filozofów jest dużo lepszy od Ciebie.
Twój nick, twoja data dołączenia-skąd moge wiedziec, że nie jestes któryms z takich 12latkow, ktorego kiedys pojechalem, a teraz na nowym koncie sie mscisz?;[ co poradze, ze jestes za glupi zeby na forum utrzymac uzytkownika dluzej niz pol roku, bo po 3 tygodniach puszczaja ci nerwy i wyzywasz wszystko co sie rusza;]
Czy ja wiem czy jestem lubiany? Nie mam miliarda znajomych na gronie tak jak ty, ale ludzie na ktorych mi zalezy mnie lubia, a że jakiś padawan o nicku skurczysyn próbuje coś zawojować swoimi przemysleniami to jest tylko i wylacznie zabawne[;
Tak, teraz wybuchnij, nawyzywaj, wejdz na starych, bo i tak jutro dostaniesz pewnie bana za link do speedyshara, a pojutrze zalozysz kolejnego tym razem"tomka123" i będziesz wjezdzac na normalniejszych od ciebie ludzi[;
1)
@KoXiS
nie bedzie riposty z moje strony bo bym musial nachylic sie baaardzo nisko zeby byc na twoim poziomie.
Nie powiem, ze az tak nisko... Lecz pozowle sobie zauwazyc, ze ja pierwszy sie znizylem, zeby Ci przedstawic Twoja opinie z innej stron. Myslalem, ze chociaz cos zrozumiesz , a Ty widze nie...
btw. To nie wiem czym zaprezentowalem swoj poziom akurat tutaj niczym, bo jak juz wspomnialem odpowiadam pouczajac spamem spam :]
hehehe jak dal Topica zebym nie powiedzial, ze nic nie wnosi do tematu ;)
Musze tutaj Ci cos powiedziec cwaniaczku :D To prawda "Lepiej milczec sprawiajac glupka niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosc", ale Tentotrix je pierwszy rozwial, ja mu zwrocilem uwage, a Ty go bronisz. Mowisz o Etoricu, ze nie jest lubiany, ale to Tento~ pierwszy go zacytowal i on zaczal te dyskusje.:confused:
@Topic
Denne i malo prawdziwe :confused:
Draxunio
09-06-2008, 23:17
leo why? for money
świetny z niego trener
Wiesz.. on przynajmniej nas doprowadzil PO RAZ PIERWSZY do finałów Euro 2008 , a nie .. JANAS < ENGEL ?
Tentotrix
09-06-2008, 23:18
@KoXiS
to jaki ty glupi jestes to poprostu brak slow..ale jak mam sie juz znizac to ok..
1) tym nicKieM ChICAiLAEeSS PokAAzzAAcCC JkAAii JEsSSTeSSS pr000? jak mozna pisac w taki "smerfowy sposob" a co dopiero nick taki robic i jeszcze koxis..nie ..zal..
2)jestes 20 druidem stojacym pod dp na Celescie (na pvp by cie na rooku zajechali O_O )
3)twoj podpis zostawie bez komentarza..Elo elo graj w zielone jestem cool yo!
ogolnie to no koment i idz sie schowaj
I NAUCZ SIE EDYTOWAC POSTY ! JA WIEM ZE TO WYMAGA IQ POWYZEJ 20 ALE POSTARAJ SIE !
@Etoric
czekam na riposte do mojej odpowiedzi poprzedniej : }
@co do Sqrwysyn
widac że jest 10000 inteligentniejszy niz ty ;o
takich 12latkow, ktorego kiedys pojechalem, a teraz na nowym koncie sie mscisz?
ej nie rob tak nikomu , bo ja np. jakbys mi pojechal to bym sie zalamał,przez tydzien nie spał,nie pił,nie przyjmował pokarmów..az wkoncu by cos we mnie pękło i bym zrobił nowe konto i bym sie zemścił !!!!!!! a co !! : >
Sqrwysyn
09-06-2008, 23:25
AHAHAHAHAH PROWOKACJA MI SIĘ UDAŁA! ZNIŻYLIŚCIE SIĘ PANOWIE! Słaby kontratak, nikłe argumenty.
Mój nick był specjalnie zrobiony aby sprowokowac takiego jednego idiotę z tego forum (nicku nie podam bo mam lepszy pomysł na niego), niestety po założeniu konta odechciało mi się go prowokować - w moim nicku nie ma słowa skurwysyn, zaznajomcie się z literą q, a może kiedyś się do czegoś nadacie. Liczyłem właśnie na coś z nickiem.
I nie mam żadnego konta na gronie czy nawet nk, aż wstyd zakładać. Nie jestem trendi bo mam takie serwisy łącznie z myspace'm w dupie. Myślałem, że znowu coś powiesz w stylu "Nadajesz się do krojenia chleba w lidlu (no bo sery i kiełbasy już były)", ale jak widać doskonały nie jestem i się przejechałem, może następnym razem się uda, jeśli w ogóle będzie.
Wystrzeliliście z tymi postami jak kamień z procy popędzany ogniem huahsuahs
Z tym nickiem to nie mogę :D Nie oceniaj ludzi po wyglądzie, oceniaj ich po nicku i avatarze :evul: Ja nie czepiałem się nicku ale podpisu - taki mały szczegół.
@Tentotrix uważaj bo podobno robią zrzutę na nożownika.
Nigdy nikomu, ani w rl, ani w internecie nie pojechałem po rodzicach i nigdy nikomu rodziców nie zwyzywam. Nigdy nie posiadałem tutaj konta bo do przeglądania serwisu nie było mi potrzebne, a do użerania się z dziećmi neo nie miałem siły bo podobno ostro kąsają swoimi żądłami i można się przekręcić.
jedno jest niestety pewne - Najgorzej jest być zapatrzonym w siebie, nie dostrzegać własnych błędów, co do zdania:
ale i tak mi nigdy nie dorownasz i ja o tym wiem to mi wystarczy
owszem, bo nie muszę - każdy ma swój własny intelekt i powinien dążyć do własnego wewnętrznego szczęścia, tak samo ja bym mógł napisać ale to i tak będzie bez sensu, taka jakby pętla w programowaniu, co do 5 z polskiego śmiało powiem, że nie miałem w pierwszej klasie, w drugiej też nie ani w trzeciej, ale tak czy siak liczyć Ci się będzie matura i do niej się ucz najbardziej.
Tylko sie nie dowiesz, bo tam sie nie dostaniesz.
Głupio by było iść drugi raz skoro w tym roku pisałem maturę i jedyne co mogłem zwalić to rozszerzoną matematykę, ale o tym się dowiemy po ogłoszeniu wyników. Możesz się cieszyć bo z polskiego na koniec miałem 3, jak widać po moich tekstach nie są one ładne stylistycznie, może nawet gdzieś popełniłem błędy ale moim marzeniem jest politechnika, i polski nie będzie się liczył mimo iż z matury ustnej 17/20 ale trafiłem na "lekką" komisję :) Motyw przemijania będzie mi się śnił do końca życia, to tylko miesiąc nauki :(
Tento~ Dziekuje Ci za ta laske.:o:o:o:o
Moj podpis jest jaki mi sie podoba nick tez nie ebde Ci opowiadal czemu taki, ale jesli chcecie tutaj mi do*****c, ze niby sie uwazam za tekigo "koksa to sie mylicie" nick z przypadku. Troche sie potlumaczylem, a co do editowania wiedzialem, ze sie doczepi. Po prostu nie przeczytalem tylko odrazu odpisywalem :), ale zebys moj madralo kochaniutki spojrzal czasem na dol moich postow to bys wiedzial, ze umiem je edytowa, a teraz mi pogratuluj, bo mam iq wieksze niz 20 czyli jestem lepszy od Ciebie:confused::confused: hueh po prostu
<Koxis>Tento~ Why
<tento>Co to znaczy:confused:
Ja w ogole bym mogl tyle napisac... I tak juz duzo napisalem... :P Prowokacja Ci sie udala nie ma co skusilem sie 8o ale i tak mi nigdy nie dorownasz i ja o tym wiem to mi wystarczy:confused:
A teraz dobranoc, bo jutro do szkoly ide zrobic to o czym marzysz. Czyli wyciagnac z 4 na 5 ocene z polaka,a trudno jest 1LO :( Tylko sie nie dowiesz,bo tam sie nie dostaniesz.
Tentotrix
09-06-2008, 23:45
Tento~ Dziekuje Ci za ta laske.:o:o:o:o
Moj podpis jest jaki mi sie podoba nick tez nie ebde Ci opowiadal czemu taki, ale jesli chcecie tutaj mi do*****c, ze niby sie uwazam za tekigo "koksa to sie mylicie" nick z przypadku. Troche sie potlumaczylem, a co do editowania wiedzialem, ze sie doczepi. Po prostu nie przeczytalem tylko odrazu odpisywalem :), ale zebys moj madralo kochaniutki spojrzal czasem na dol moich postow to bys wiedzial, ze umiem je edytowa, a teraz mi pogratuluj, bo mam iq wieksze niz 20 czyli jestem lepszy od Ciebie:confused::confused: hueh po prostu
<Koxis>Tento~ Why
<tento>Co to znaczy:confused:
Ja w ogole bym mogl tyle napisac... I tak juz duzo napisalem... :P Prowokacja Ci sie udala nie ma co skusilem sie 8o ale i tak mi nigdy nie dorownasz i ja o tym wiem to mi wystarczy:confused:
A teraz dobranoc, bo jutro do szkoly ide zrobic to o czym marzysz. Czyli wyciagnac z 4 na 5 ocene z polaka,a trudno jest 1LO :( Tylko sie nie dowiesz,bo tam sie nie dostaniesz.
czyli tak jak myslalem :) brakuje juz argumentow do obrony to trzeba zaczać cisnać..tja idz spac i plx nie wtrącaj sie juz bo idiote z siebie robisz..ty i 1LO ? z polaka 5? haha ,albo masz jakas slepa i glucha nauczycielke albo ci sie to snilo... chłopie , 5 klasiści lepiej piszą od ciebie..przynajmniej potrafia juz argumentowac swoje opinie a nie bluzgac ..ehh : /
Bez kitu , te forum to już niżej upaść nie może. Tysiące osób które cisną sobie wzajemnie aby być fajnym/dowartosciowac sie/leczyc kompleksy itd......... Popularne stalo sie tez slowo ironia , bo przeciez jak ktos je napisze to juz jest fajny i sadzi ze drugiemu zaiponowal .
xD a Ty za dużo 1szej miłosci się naoglądałeś i teraz Artura cytujesz ;P
Sqrwysyn
10-06-2008, 00:04
http://naszaklasa.blox.pl/html
jeszcze jakaś prowokacja na naszej klasie by się przydała, bo te dziunie non coment
ktoś mnie uprzedził :(
http://img72.imageshack.us/img72/4256/patriotyxu5.jpg
czyli tak jak myslalem :) brakuje juz argumentow do obrony to trzeba zaczać cisnać..tja idz spac i plx nie wtrącaj sie juz bo idiote z siebie robisz..ty i 1LO ? z polaka 5? haha ,albo masz jakas slepa i glucha nauczycielke albo ci sie to snilo... chłopie , 5 klasiści lepiej piszą od ciebie..przynajmniej potrafia juz argumentowac swoje opinie a nie bluzgac ..ehh : /
oj ja miałem taką panią od matematyki która co lekcje nie pamiętała co poprzednio robiła i przez to miałem przez kilka dni te same zadania zadawane, a wynieść coś od niej z lekcji to jak wygrać w toto lotka, 2 lata korepetycji dzięki niej miałem ale i tak była fajna zwłaszcza jak przynosiła na lekcję zdjęcia i opowiadała o swojej rodzinie zamiast cokolwiek uczyć :) fajny offtopic zrobiliśmy z tego tematu, trzeba go przykleić i zmienić nazwę na "Only spam".
Szybki'lols
10-06-2008, 07:44
....:P Polska vs Austria? - 1:2 :|
Sqrwysyn
10-06-2008, 12:38
....:P Polska vs Austria? - 1:2 :|
źle napisałeś miało być 2:1
xD a Ty za dużo 1szej miłosci się naoglądałeś i teraz Artura cytujesz ;P
bo napisałem, że reklamowanie banków przez 'gwiazdy' to szczyt upadku?
Savierus
10-06-2008, 16:03
kłocicie sie o nic jak wy wogole tak mozecie,
Ta energia ktora uzyta jest na klocenie zamiencie na ta ktora bedzie kibicowac.
Sqrwysyn
10-06-2008, 19:58
Podobno nauczycielka od polskiego założyła dzisiaj okulary i kupiła baterie do aparatu słuchowego - efekty? Koksik nie poprawił z 4 na 5 tylko ledwie na 3 :)
To z 4-5 mialo byc prowokacja chcialem pokazac, ze nie jestem gorszy(jesli chodzi o prowokacje nie oceny :)) i juz nic nie pisac :P. Lecz u gory jest spryciarz i mnie zdenerwowal :D. Wiec tak moja mama jest polonistka i mam taki wymug w domu, ze sie staram z tego przedmiotu. Po drugie pracuje w moim LO, ale jest wicedyrektorka i mnie nie uczy :) <to dla tego co mowil ze do 6 oceny>. Niepotrzebnie sie tlumacze, ale zebyscie wy nierozumni nie pomysleli ze sobie odpuscilem to, to zrobilem.... :confused:
I piszcie sobie, piszcie.... Ja Pocisnelem tego buca co tak sie wymadrzal i jest mi lzejj a reszta tych skurwysynow to czysty dodatek do mojego lepszego humoru.
Sqrwysyn
11-06-2008, 18:28
To z 4-5 mialo byc prowokacja chcialem pokazac, ze nie jestem gorszy(jesli chodzi o prowokacje nie oceny :)) i juz nic nie pisac :P. Lecz u gory jest spryciarz i mnie zdenerwowal :D. Wiec tak moja mama jest polonistka i mam taki wymug w domu, ze sie staram z tego przedmiotu. Po drugie pracuje w moim LO, ale jest wicedyrektorka i mnie nie uczy :) <to dla tego co mowil ze do 6 oceny>. Niepotrzebnie sie tlumacze, ale zebyscie wy nierozumni nie pomysleli ze sobie odpuscilem to, to zrobilem.... :confused:
I piszcie sobie, piszcie.... Ja Pocisnelem tego buca co tak sie wymadrzal i jest mi lzejj a reszta tych skurwysynow to czysty dodatek do mojego lepszego humoru.
dawaj telefon do matki, będziesz miał po wakacjach! ;) wymóg - wymogiem
Tentotrix
11-06-2008, 21:59
starasz sie?no to cos ci nie wychodzi..."wymugl"... po stylu pisania,nicku (a raczej nIcKu) podpisie i w ogole po wszystkim sądze ze masz max 13 lat i chcąc przykozaczyć kolegą z forum (sic!) powiedziałeś ,że jestes w 1 LO ...ok powiedziałem juz wszystko na Twój temat,wiec nie wysilaj sie na odpowiedz.21:55 You're now ignoring noob KoXiS. ;)
ee tam.. i tak polak strzelal gole xd :cup::cup::cup:
Hmm... Wiedzialem, ze jedna poomylka, a w gacie sie spuscicie, ale w koncu sie pomylilem i sie przekonalem ;( Trudnooo :D ale 5 mam i nic tego nie zmieni :) . I wybacz Tento mam 17 lat juz na karku aie musisz w to wierzyc, bo ja po Twoich odpowiedziach sadze to samo co Ty o mnie :confused: Internetowe chlopczyki :baby:;(
Jeszcze ten bezczelny zaczal ddo Etorica podskakiwac... :confused:8o
A co do podpisu moj gust i styl ,a o tym sie nie mowi, ale Ty tego niezrozumiesz. Nie napiszesz w podpisie "Resoraki maj maszjon" bo uznaja Cie za malolata to go nie masz i ja to rozumiem, ale ja sie nie boje kim jestem. Wracajac do wieku to nie tylko ja, bo i wiekszosc zna osoby, ktore sa kompletnymi analfabetami w liceum i jeszcze czworki maja, ale szukacie zaczepki to coz pobawic sie nie zaszkodzi. Nie musze udawac doroslego na forum, zebyscie nie robili ze mnie dziecka. Jestem soba, i jesli jak na swoj wiek jestem za dziecinny(dla was) to mam w zyciu to czego pragne, a chlopczyki z forum moga mi tylko zazdroscic :D
Tentotrix
12-06-2008, 13:13
Miałem nie komentowac ale nie moge sie powtrzymac..
Hmm... Wiedzialem, ze jedna poomylka, a w gacie sie spuscicie, ale w koncu sie pomylilem i sie przekonalem ;(
bo skoro z ciebie taki polonista to chyba nie wypada robic "błentuf ordograficznych"
Jeszcze ten bezczelny zaczal ddo Etorica podskakiwac... :confused:8o
ojej nie ,jestem zły,bo zaczełem BEZCZELNIE do etronica podskakiwac!! jak ja moglem! przecież to Twój Pan i władca !!!!wybacz wybacz wybacz ! swoja drogą jeśli wyrażanie swojej opinii ,innej niż twoja czy tez twojego master'a to bezczelne podskakiwanie to gl&hf
Nie musze udawac doroslego na forum, zebyscie nie robili ze mnie dziecka.
pierwszy raz sie z Toba zgodze...bo jakbys udawał dorosłego to i tak byś wyszedł na dzieciaka..
Jestem soba, i jesli jak na swoj wiek jestem za dziecinny(dla was)
to że piszesz jak 12 latek nie oznacza ,że jestes dziecinny co jedynie niedorozwinięty....
to mam w zyciu to czego pragne, a chlopczyki z forum moga mi tylko zazdroscic :D
pomyliłeś się znowu..zamiast zazdroscic powinnienes napisać współczuć...
Savierus
12-06-2008, 13:45
nie bede was cytował ale po kurna trzeba pisac otrograficznie na forum o beznadziejnej grze? nie martw sie tylko ci dwaj do ciebie cos maja bo ci zazdroszcza.
Sqrwysyn
12-06-2008, 14:22
ej ludzie ja tylko żartowałem w tym temacie - dajcie sobie w żyłę na wstrzymanie...
forum nie jest od najeżdżania na siebie
Ok luz.
@ 2x up
Dzieki, szacunek. (Nie dlatego, ze mi pochlebiasz, ale w ogole jestes normalny i wyrozumialy. Co jest tu zadkoscia) ;)
@up
Do Ciebie nic nie mialem. I nie mam. Pierwszy zaczeles obrazac moj nick to tylko sie bronilem. Jedyne zastrzezenia to mialem do Tentoxa, ale koniec. Sorry za to.
btw. zeby nie bylo :P Dzisiaj Polska : Austria i mam nadzieje, ze sie nam uda :P KIBICOWAC PANOWIE!!!
Miałem nie komentowac ale nie moge sie powtrzymac..
bo skoro z ciebie taki polonista to chyba nie wypada robic "błentuf ordograficznych"
ojej nie ,jestem zły,bo zaczełem BEZCZELNIE do etronica podskakiwac!! jak ja moglem! przecież to Twój Pan i władca !!!!wybacz wybacz wybacz ! swoja drogą jeśli wyrażanie swojej opinii ,innej niż twoja czy tez twojego master'a to bezczelne podskakiwanie to gl&hf
.
pierwszy raz sie z Toba zgodze...bo jakbys udawał dorosłego to i tak byś wyszedł na dzieciaka..
to że piszesz jak 12 latek nie oznacza ,że jestes dziecinny co jedynie niedorozwinięty....
pomyliłeś się znowu..zamiast zazdroscic powinnienes napisać współczuć...
Twoja wypowiedź jest super i w ogóle, ale proszę Cię, nie rób spacji przed znakami przystankowymi... :/ Przecinek należy do zdania składowego, po którym występuje, więc pisz go tam, gdzie jego miejsce.
Pozdro.
@up
Oczywiscie, ze masz racje co do jego wypowiedzi, ale on tylko potrafi moje bledy krytykowac. Swoich nie dostrzega... To jest zle, ale trudno jego sprawa. Uparty jest musi postawic na swoim. To jest jak walka z wiatrakami czy rzucanie gorchem o sciane :]:]:] Wiec nie trac na niego nerwow.B)
@down
Ja sie nie czepiam Twojego pisma. Robi to pan wyzej za co mu dziekuje, bo ja patrze na siebie nie tak jak TY. Podpis, nick, wiek itd.... Jesli mi sie czyjes zdanie nie podoba je komentuje, a nie tak jak Ty czepiam sie innych. Patrz na siebie, bo caly czas czepiasz sie wlasnie tego co zaznaczylem wyzej, a jak przyjdzie co do czego to "do*******acie sie do przecinkow lol , nie przypominam sobie zeby byl taki "wymug" na tym forum : * wypitalac !" Czepiasz sie glupot i Pan wyzej Ci pokazal jaki Ty jestes nic wiecej. Dziekuje mu za to :)
P.S. Kurde sorry zapomnialem, ze jest wymog nie robienia bledow. Tym bardziej raz na "XXX" postow. I te Twoje "lol". Hmm przestales robic z siebie doroslego? Wyskakujesz teraz ze swoimi naturalnymi tekstami? Tak jak Ty sadzisz, ze moje "Granie w Zielone jest" niedojzale tak ja,ze Twoje "lol".
Tentotrix
12-06-2008, 18:53
@up
Oczywiscie, ze masz racje co do jego wypowiedzi, ale on tylko potrafi moje bledy krytykowac. Swoich nie dostrzega... To jest zle, ale trudno jego sprawa. Uparty jest musi postawic na swoim. To jest jak walka z wiatrakami czy rzucanie gorchem o sciane :]:]:] Wiec nie trac na niego nerwow.B)
do*******acie sie do przecinkow lol , nie przypominam sobie zeby byl taki "wymug" na tym forum : * wypitalac !
wygrywamy 5:0 z Chorwacją, Austriacy remisują z Niemcami i wychodzimy na 2 miejscu:D!
co tu dużo mówić-i po euro:D
@down
chyba za dużo nasłuchałeś się bońka i bożydarka;]
remis austriakow z niemcami daje po 1 punkcie dla szwabów(4) i 1 dla austriaków(2), my wygrywając bedziemy mieli (4) i chorwaci bez zmian (6) Wygrywajac wysoko z nimi bedziemy mieli 2 albo 3 miejsce, zalezy od sytuacji w golach;] no chyba ze cos zle licze
Michael Rzotkiewka
12-06-2008, 22:56
wygrywamy 5:0 z Chorwacją, Austriacy remisują z Niemcami i wychodzimy na 2 miejscu:D!
co tu dużo mówić-i po euro:D
remis nie pomoze.. austriacy "musza" wygrac, wie ktos jaki sedzia bedzie "sedziowal" mecz austria - niemcy? jesli ten sam to na bank bedzie powtarzal wolne ktorych nie ma no i z 15karnych bedzie.. no bo jak za przepychanki sa karne no to kilkanascie ich trzeba podyktowac ...
sleazyneor
12-06-2008, 23:04
OMGGGGG ETORIC PROO
xd
Michael Rzotkiewka
12-06-2008, 23:07
@down
chyba za dużo nasłuchałeś się bońka i bożydarka;]
remis austriakow z niemcami daje po 1 punkcie dla szwabów(4) i 1 dla austriaków(2), my wygrywając bedziemy mieli (4) i chorwaci bez zmian (6) Wygrywajac wysoko z nimi bedziemy mieli 2 albo 3 miejsce, zalezy od sytuacji w golach;] no chyba ze cos zle licze
Tak bylo kiedys.. teraz w przypadku remisu austrii ze szwabami i wygranej polakow z chorwacja:
1. chorwacja 6pkt
2. niemcy 4pkt
3. polska 4pkt
4. austria 2pkt
jesli 2 druzyny maja tyle samo punktow to liczy sie bilans bezposrednich spotkan :(
A jak szwaby będa miały 4 pkt i my 4 to przypadkiem nie będzie się liczył bezpośrednio pojedynek?
Kurwa, ale dojebał ten sędzia :P Leo jak do niego wyskoczył to myślałem, że mu pierdolnie ^^
hahaha czyli nam sukansyn z anglii zafundował tym karnym powrót do domu? hahahah, leo why;D?
Z Angli? Początku meczu nie widziałem, ale ktoś mówił, że to Słoweniec ; O
Do domu jeszcze nie, Austria do przodu z Niemcami, a my z Chorwatami i wtedy Chorwaci - 6pkt, my z Austrią po 4, a Niemcy - nach Hause zuruckkommen.
Etoric: For money...
http://img116.imageshack.us/img116/7190/ilecidaliyw4.jpghahahahahha;D
Rzadko na forum zaglądam ale to musiałem wkleić...
http://img209.imageshack.us/img209/8481/wantedws7.jpg
tu macie link do przekazania dalej:
http://*********/wanted_dead_or_alive
Tentotrix
12-06-2008, 23:22
jezeli my wygramy z chorwacja , a austria wygra z niemcami to :
Chorwacja - 6pkt
Niemcy - 3 pkt
Polska - 4 pkt
Austria -4 pkt
no i bilans bramkowy wtedy :p
tak w skrocie wyglada kazde mistrzostwa w wykonaniu Polski :
1 mecz - mecz nadzei
2 mecz - mecz szansy
3 mecz - mecz honoru...
4 -lotnisko
http://images33.fotosik.pl/284/a8d2de08dad1396fmed.png
i
http://img209.imageshack.us/img209/8481/wantedws7.jpg
xD
Michael Rzotkiewka
12-06-2008, 23:27
http://i26.tinypic.com/2zgsnzt.jpg
zajebac chuja.. :<
Akurat ten mecz szansy mógł być dla nas meczem honoru, a z Chorwatami możnaby było powalczyć i tak nie mielibyśmy nic do stracenia :P
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369
xD
A tu coś dla Etorica:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3881fe076bfa9252.html
Leo: Howard why?!
Howard: for money!
dark_solti
13-06-2008, 00:24
http://www.iv.pl/image/191787.jpeg
http://img125.imageshack.us/img125/1010/howardwhywb4.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/9475/sedziamn9.gif
http://img118.imageshack.us/img118/4959/screenhr2.png
http://img148.imageshack.us/img148/7449/howardgy2.gif
Sqrwysyn
13-06-2008, 01:33
@up to najlepsze :D a wikipedia to już była z 3 razy edytowana (tyle razy widziałem)
http://img247.imageshack.us/img247/9475/sedziamn9.gif
Fajną mu stronkę zrobili
http://howard-webb.com/
Vademecum
13-06-2008, 18:56
http://img139.imageshack.us/img139/2774/gallery55928216500x500wp7.jpg
polacy potrzebowali tylko 15 minut po meczu by zdobyc jego adres :D
odrazu posypaly sie telefony z pogrozkami
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.