PDA

Pokaż pełną wersje : Bany na forum

piternetcik
07-06-2008, 22:20
Witam!
Jest to moje trzecie konto na tym forum. Dwa pozostałe zostały zbanowane; jedno zostało utworzone jeszcze w 2007 r., a drugie w końcu maja br. Wyjechałem na tydzień i po powrocie to drugie konto też mi zbanowali. Nie wiem zupełnie za co, kiedy próbuję się na nie zalogować forum ładuje mi się straaasznie długo i wyskakuje Database Error. Jako niezalogowany zobaczyłem, że byłem zbanowany. Poprzednie nicki to piternet i piternet01.
Nie jestem pewny, co do tego czy dział jest dobry!
Proszę modka o pomoc ;)
Pozdrawiam
Piternet

@down

W jakimś sensie związek z Tibią to to ma :X A do tematu dt. forum nikt nie zaglądał od kilku miesięcy :P

Sesef
07-06-2008, 22:24
To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Czytanie nie boli, ale za to jest bardzo pomocne.

Aron Roar
07-06-2008, 22:29
@up
Ten post wnosi coś do tematu? I tak ten dział to istna Sodoma i Gomora. Trafia tu cały syf więc i to strawimy.

@topic
Prawdopodobnie złamałeś, któryś punkt regulaminu. Nawet jeżeli było to mało poważne wykroczenie to jeśli Cię nie było i nie reagowałeś na upomnienia modka to uzbierały się punkty karne i zostałeś zbanowany. Przeczytaj regulamin. Miłej lektury...

@down
Może coś w twoim profilu było uznane przez modka za obraźliwe, złe, itp. zaś ty nie zauważyłeś w tym nic dziwnego. Zdarzają się takie sytuacje.

@edit

Ban dotyczy nie konta, ale osoby. Jeśli stwierdzimy, że zbanowany user założył nowe konto, będzie ono również zbanowane. W skrajnych przypadkach uporu i trwania w głupocie, można spodziewać się bana na IP.
Już wiemy dlaczego...

piternetcik
07-06-2008, 22:31
No tak, mogli mnie zbanować na pierwszej, ale na drugiej też? Po za tym chyba powinno mi się pokazywać na forum jak się loguję na zbanowane konto jakieś okionko z informacją, że zostałem zbanowany, a nie DataBase Error.
@edit
Dziex za pomoc, ale tego bana do końca życia będę miał na moją osobę czy jak :X Plx help modek!

Barosa7
07-06-2008, 22:47
Kawałek regulaminu
WAŻNE!

Ban dotyczy nie konta, ale osoby. Jeśli stwierdzimy, że zbanowany user założył nowe konto, będzie ono również zbanowane. W skrajnych przypadkach uporu i trwania w głupocie, można spodziewać się bana na IP.

Aron Roar
07-06-2008, 22:49
@up
Już to cytowałem...

@topic
Konto jest banowane zazwyczaj na jakiś czas. W skrajnych przypadkach na zawsze.

piternetcik
07-06-2008, 22:54
Ciekawe jak mam się dowiedzieć za co i na ile ten ban ...? Modek blx;)

Rybzor
08-06-2008, 00:24
Ciekawe jak mam się dowiedzieć za co i na ile ten ban ...? Modek blx;)
Wyślij zapytanie do jakiegoś moderatora/admina, oni mają wgląd do takich informacji.