PDA

Pokaż pełną wersje : Które z Sub-forum?

nawigator
27-11-2003, 16:04
Które Sub-Forum najbardziej lubicie ? (odpowiadac, czytac, itp.)

aha w sondzie daje tylko z forum OGÓLNE wiec prosze nie pisac textów w stylu "a ja lubie NIUSY " itp.

------------------------------------------------------------------------
Post Edit:
Hmm widze że jak narazie prowadzi "INNE" a zaraz po tym jest: "POTWORY" i :ZDJECIA"
Czekam dalej na wasze głosy
------------------------------------------------------------------------Post Edit:
SUPERMAN@ Bravo o takie coś właśnie mi chodziło (o takie wypisanie) co najbardziej co najmniej
(byc może bedzie to wskażówka dla modóW :D
------------------------------------------------------------------------
Post Edit
WOW nawet sam DOBO odpowiedział! dziekuje
CZekamy na reszte Modków
no i na BOSALA :DDD

Bambuko
27-11-2003, 21:05
Zagłosowałem na INNE, ale zaraz za nimi są ZDJĘCIA. Najmniej odwiedzam BRONIE i MAGIA. KLANY I POTWORY czasem se tam coś napisze. Czytam prawie wszystko co nowe, ale pisze głównie w INNE.

Dan the Automator
27-11-2003, 22:18
Inne - największa zmora wszystkich modów xD.
Ale i tak lubie ten dział xD

Najbardziej nie lubię:
Pk i Klany - troszke działy bez przyszłości

Bambuko
27-11-2003, 22:29
No właśnie, zupełnie zapomniałem o PK. Odwiedzam tylko jeśli na stronie głównej forum ostatni post ma jakiś ciekawy temat. Ogólnie forum nie ciekawe.

Magus
28-11-2003, 00:09
Alleluja, Bóg istnieje, chwalcie imie Pana bowiem nawigator wreszcie zaczal edytować posty (choc liczba tych bezmyslnie nabitych pozostała, a razem z nimi moja niechęć do Ciebie, ale moze jednak beda z Ciebie ludzie - tak trzymaj).

co do tematu: lubie "Inne"

Gremlin
28-11-2003, 02:50
Pisac najbardziej lubie w Bron i Magia.
Moderowac PK i Zdjecia (+ tajemnice Rooka), zawsze sie znajdzie kilka notek/tematow ktore warto usunac.

Mysle ze moderatozy powinni miec licznik postow usunietych zamiast licznika postow napisanych (moze ktos by wreszcie zaczal expowac i w zdjeciach zrobil by sie pozadek).

Szumek
28-11-2003, 07:48
W kazdym z wymienionych mozna znalesc cos ciekawego i pouczajacego bo ludzie sa rozni i rozne tematy zakladaja.

Czasami bardzo dobre a czasami niewarto w nie zagladac.

Ogolnie forum jest extra i napewno newbie ktorzy dopiero zaczynaja przygode z tibia beda mogli sie czegos dowiedziec i nauczyc.

Ja odalem glos na INNE bo tam lubie najbardziej zagladac zdarzaja sie tematy banalne ale tez i ciekawe a nawet i smieszne.

Oby tak dalej :)