zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Domek Eq

KnightWielkiejTibi
08-06-2008, 11:34
ja juz calkowicie niewiem :baby: mam domek za zkonczy mi sie pacc to rzeczy z domku zostaja tam czy przenosza sie do dp bo raz mowia TaK a raz NiE

Me$z
08-06-2008, 11:47
Z tego co pamiętam, to tak, rzeczy przenoszone są do dp w mieście, w którym jesteś zameldowany.

Fureyka
08-06-2008, 11:58
Do miasta w którym masz domek.
Z tego powodu jeśli pacc się kończy a domek masz w mieście dla premium acc to sam je musisz przenieść do dp i odesłać do miasta dla facc.

ErAgOg
08-06-2008, 12:09
Ale do dp wylądują ci tylko itemy, które możesz np. do bp wsadzić. Czyli jakieś stoliki i krzesła tracisz ;p

Richard56
08-06-2008, 14:43
I jeszcze jak nie masz miejsca w dp to też tracisz

Vanhelsen
08-06-2008, 14:53
I jeszcze jak nie masz miejsca w dp to też tracisz
Nie... jak przekroczysz limit depo (1000 slotów) o na przykłąd 250 (będziesz miał zajęte 1250 slotów) to gdy wejdziesz do depo pierwsze 250 slotów zostanie tobie wywalonych na wierzch skrzynki...

Lechista
09-06-2008, 14:35
@Up
buauhuhauhauh, jak nie wiesz to nie gadaj glupot!
Sam kiedys sobie przeslalem w parcelu tyle itemow ze mialem zajete 1300 slotow(o 300 za duzo) i to jest tak, że jak np podejdziesz do dp i wyjmiesz np knight legi, to nie mozesz juz ich wlozyc spowrotem. Mogą one tam lezec dopuki ich nie wyciagnoesz ;]
Sry za bledy. Nowa klawiatura xD

Slythia
09-06-2008, 14:44
@Up
Sam kiedys sobie przeslalem w parcelu tyle itemow ze mialem zajete 1300 slotow(o 300 za duzo) i to jest tak, że jak np podejdziesz do dp i wyjmiesz np knight legi, to nie mozesz juz ich wlozyc spowrotem. Mogą one tam lezec dopuki ich nie wyciagnoesz ;]
Nie rzucaj sie tak od razu...

Jesli w depo zabraknie miejsca (nie przez ilosc itemkow, lecz ilosc pustych slotow) to te nadprogramowe przedmioty beda czekaly, az zrobisz odpowiednia ilosc miejsca... W ten sposob nic nie stracisz...

Fureyka
09-06-2008, 14:55
Nie rzucaj sie tak od razu...

Jesli w depo zabraknie miejsca (nie przez ilosc itemkow, lecz ilosc pustych slotow) to te nadprogramowe przedmioty beda czekaly, az zrobisz odpowiednia ilosc miejsca... W ten sposob nic nie stracisz...

Wypełniłam sobie skrzynkę i wszystkie wolne miejsca a następnie wysłałam 3 parcele. Wszystko doszło a ikonka "depot" wraz z 2 ostatnimi itemkami zniknęła, więc nie mogłam otworzyć depo. Usunęłam ten nadmiar 3 miejsc i wszystko wróciło do normy. Wniosek z tego taki, że nie ma limitu miejsc i ilości itemów ;p Sami nie wsadzimy nic jeśli nie ma miejsca ale przez parcel bądź automatyczne przeniesienie z domku, tak.

@Up

Dokładnie tak. W depo możesz mieć więcej niż 1000 itemów jednak mając więcej niż 1000 nie możesz nic już dołożyć (wyjątkiem jest gdy dostaniesz parcel lub przeniosą Ci się itemki z domku). Tak więc bez znaczenia ile itemów jest w domku, wszystkie pojawią się od razu w dp.

Ziutek1488
09-06-2008, 14:59
Fureyka i Lechista mają rację, sam tez tak raz mialem ;p

Sesef
09-06-2008, 16:41
Do miasta w którym masz domek.
Z tego powodu jeśli pacc się kończy a domek masz w mieście dla premium acc to sam je musisz przenieść do dp i odesłać do miasta dla facc.

A przypadkiem nie wylądują w depo thais, bo postać pojawi się w świątyni w thais jak była zameldowana w premium city

Nie... jak przekroczysz limit depo (1000 slotów) o na przykłąd 250 (będziesz miał zajęte 1250 slotów) to gdy wejdziesz do depo pierwsze 250 slotów zostanie tobie wywalonych na wierzch skrzynki...

Wieszok zatrzymałeś się w Tibi z 4 lata temu???. Owszem było tak kiedyś, ale zostało to zmienione i teraz jak przekroczy się 1000 slotów (bądź kontener który chcemy włożyć i znajdujące się w nim rzeczy będą przekraczać 1000 slotów) to nie będzie możliwe włożenie niczego do depo manualnie jedynie można będzie z niego wyjmować. Jedyny sposób włożenia czegoś do przepełnionego DP jest wysłanie tego parcelem. Sprawdzone w 100% wielokrotnie po wysłaniu loota z dragów/of-a/dwarfów

Slythia
09-06-2008, 16:46
Wypełniłam sobie skrzynkę i wszystkie wolne miejsca a następnie wysłałam 3 parcele. Wszystko doszło a ikonka "depot" wraz z 2 ostatnimi itemkami zniknęła, więc nie mogłam otworzyć depo. Usunęłam ten nadmiar 3 miejsc i wszystko wróciło do normy. Wniosek z tego taki, że nie ma limitu miejsc i ilości itemów ;p Sami nie wsadzimy nic jeśli nie ma miejsca ale przez parcel bądź automatyczne przeniesienie z domku, tak.

Wlasnie to samo napisalam ; ). Pare razy sie przeprowadzalam, wiec zdazylam sie nauczyc, o co tu chodzi...

A przypadkiem nie wylądują w depo thais, bo postać pojawi się w świątyni w thais jak była zameldowana w premium city
Niestety nie... Jestem tego pewna.

Fureyka
09-06-2008, 17:20
Wlasnie to samo napisalam ; ). Pare razy sie przeprowadzalam, wiec zdazylam sie nauczyc, o co tu chodzi...

Jako nadprogramowe przedmioty myślałam, że masz na myśli te, które sobie dosyłasz, stąd moje sprostowanie. Skoro to samo miałyśmy namyśli to nvm ;p

Vanhelsen
09-06-2008, 22:01
[...]Wieszok zatrzymałeś się w Tibi z 4 lata temu???.[...]Prawdę mówiąc? Tak... dla tego nie śpieszy mi się do udzielania odpowiedzi w tematach typu itemy, magia, potwory...
Informacja o zmianie tego systemu do mnie nie doszła więc od razu przepraszam za wprowadzenie w błąd...

Hyrzy
09-06-2008, 23:20
Nawet niedawno smieszny bug byl z tym na jakims serwerze , jakis hlvl po tym jak odeslalo mu itemy z domku mial ich w dp ponad 50k i gdy podchodzil do dp crashowalo serwer : ]

Lechista
09-06-2008, 23:52
@Up
Tak, a ja znam SpiderMana