Pokaż pełną wersje : Stamina
Konradus12345
08-06-2008, 17:55
co to jest> nie moge znalezc tego pojecia:(
Vanhelsen
08-06-2008, 18:36
edith: sorry, mój błąd :(
@up
pomyliles z soulami
@2up
to takie cos anty botters, 56h masz na full, jak jestes logout to sie laduje, a jak expisz to sie zuzywa, jak masz ponizej 12h to dostajesz tylko polowe exp, a jak 0, to nie dostajesz exp, walisz 2 razy slabiej, a w ciebie wala 2 razy mocniej
Frytasek
08-06-2008, 18:46
To jest limit czasu grania. Zrobione przeciwko BOTTEROM. Można grać 56 godzin.
Limit się odnawia gdy nie grasz.
VanBobel
08-06-2008, 19:44
@Zamne a nie przypadkiem jak jest 14/h ? to dostajesz polowe mniej expa?
@up, tak 14h
Stamine odzyskujesz będąc offline. 2 min off = 1 min staminy.
Edit, Zamne, stamina ma wpływ na ilość otrzymywanego expa a nie na jakość obrażeń ^^
No i na przyszłość lepiej szukaj :/ Było już poważnie wiele tematów z zapytaniem co to stamina.
@Fureyka
A ja właśnie też coś słyszałem, że na obrażenia ma wpływ ;o
ja tylko sluszalem ze na zadawane obrazenia ma wplyw >.> stamina to tak ze tak sie wyraze meczy ci sie chlopek to chyba logiczne ze mniej wali xd
Na logikę tak powinno być, więc pytałam się tych nałogowców którzy expią za połowę expa i mówią, że jest to samo. Może nie zauważyli różnic.
Sprawdziłam też inne źródła i nie ma nigdzie wzmianki o słabszym ataku czy obronie, więc nie wiem ;p
Maksymalnie można mieć 56 h staminy, jak się ma poniżej 14 h dostaje się połowę expa. Stamina zaczyna się odnawiać po 10 minutach od logoutu w tempie 1 min staminy na każde 2 minuty logoutu.
To chyba wszystko
Na logikę tak powinno być, więc pytałam się tych nałogowców którzy expią za połowę expa i mówią, że jest to samo. Może nie zauważyli różnic.
Sprawdziłam też inne źródła i nie ma nigdzie wzmianki o słabszym ataku czy obronie, więc nie wiem ;p
Ciężko zauważyć jakąś różnice jak sie gra 40h non stop :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.