PDA

Pokaż pełną wersje : Apel o pokój !!!

rumunek99
09-06-2008, 20:43
Drodzy gracze Arcanii,

Chciałbym zaapelowac do WSZYSTKICH graczy Arcanii! Na naszym swiecie nie dzieje sie dobrze, ciągłe PA,PK,WOJNY i inne tego typu rzeczy. Ludzie Tibia to jest tylko gra i kazdy chce grac tak jak lubi, niektórzy lubią zabijac a niektorzy wrecz przeciwnie, chcą poexpic, odbyc ciekawa wyprawe, poznac smak przygody i odkrywac wspaniały świat Tibii. Niestety fakty są zupelnie inne, ciągłe wojny, random pk przeszkadzaja nam, nam przecietnym graczom granie w tą wspaniałą grę jaką jest Tibia. Przychodząc na ten swiat nie spodziewałem sie ze w tak krótkim czasie odbedzie sie tyle wojen i tyle krwi sie rozleje. LUDZIE trzeba w koncu zaprzestac, wystarczająca ilosc krwi polala sie juz na Arcanii. W ciągu tych 4 lat od których istnieje Arcania odbyło sie wiele wojen, ale kazda z nich jest coraz bardziej krwawa, coraz wiecej ludzi chce zabijac i szerzyc strach wsród zwykłych graczy. Ja sam na tych wielu wojnach, choc sam w zadnej nie uczestniczylem padłem wiele razy, jak nie od jakiejs osoby uczestniczącej w wojnie, jak nie od jakiegokolwiek teamu pk. W aktualnej wojnie w której walczą dwie potezne gildie Interregnum & La Revolution jest wrecz OGROMNA ilosc fragów ok. 500+, przeciez to jest masakra. W taki sposob WY gracze walczący na wojnie o władze na serwerze psujecie zabawę dla zwykłych "szaraków" ktorzy tylko chcą poexpic, lub inne tego typu rzeczy jakie przedstawiłem kilka zdań wstecz. Walczycie między soba a przy okazjii zabijacie nas ;(, i to jest własnie w tych wojnach najgorsze. Zwykli obywatele powinni zyc w spokoju. Ale Ja, zwykły gracz, nie uczestniczący w wojnach prosze o całkowity pokoj. Przeciez Tibia nie polega tylko na zabijaniu. Tibia to takze najbardziej rozwinięta gra MMORGP w 2D, w której w kazdym koncie czai sie nowa przygoda. CipSoft z kazdym update urozmaica nasz swiat i daje nam nowe questy ktore moga przyniesc nam ogromną frajdę podczas ich wykonywania. Czy WY gracze Arcanii nie chcecie isc na najtródniejszy quest w grze jakim jest Pits Of Inferno ? Nie chcecie isc na Demon Helmet quest, lub chociazby zwiedzic podziemia banuty? Prawdę mowiac bez osob walczacych w wojnie nie damy rady sami wykonac PoI, DHQ, czy np. Banutę. Bez tych graczy ktorzy przegraja wojnę Arcania bedzie niewątpliwie inna. Około 100ludzi bedzie hunconych, i co to komu da? Dlatego proszę Was ludzi uczestniczących w wojnie ZAPRZESTANCIE DZIAŁANIA WOJENNE! ZAKONCZCIE WALKI! ZAKONCZCIE ZABIJAC ZWYKŁYCH GRACZY KTORZY NIC NIE ZAWINILI !

SKONCZCIE TĄ WOJNE!!!

http://img384.imageshack.us/img384/9306/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazh4.jpg (http://imageshack.us)

Avallach
09-06-2008, 20:46
Moze nie bedzie to zbyt mądra odpowiedz, ale moze "zmień serwer"?

Filush_
09-06-2008, 20:48
Nie można krócej ?

"Hoccie na Harmonie !"

Edit:

Ludzie Tibia to jest tylko gra i kazdy chce grac tak jak lubi, niektórzy lubią zabijac a niektorzy wrecz przeciwnie, chcą poexpic, odbyc ciekawa wyprawe, poznac smak przygody i odkrywac wspaniały świat Tibii. Niestety fakty są zupelnie inne, ciągłe wojny, random pk(...)

?

rumunek99
09-06-2008, 20:49
Moze nie bedzie to zbyt mądra odpowiedz, ale moze "zmień serwer"?

niewiem jak tak mozna pisac, gram na Arcanii od samego poczatku, od samego powstania serwera i będe tam grac dalej bo to mój " DOM " !
Nie można krócej ?

"Hoccie na Harmonie !"

to nie chodzi o to zeby nie zabijac, tylko oto zeby zabijac ludzi którzy na to zasluzyli. Przykładem mogl by byc złodziej Bedurion.

Faytah
10-06-2008, 02:42
Pewne rzeczy zaszly za daleko by teraz to odwrocic,ludzie co sie tolerowali przed wojna teraz sobie wjezdzaja na(nie mylic z "W) rl etc. wiele osob w tej wojnie walczy w niezdrowej atmosferze jaknajglepszego dop'dolenia osobie po drugiej stronie barykady,czesto sie zastanawiam na ile niektore osoby chca wygrac a na ile poprostu chca uprzykrzyc zycie drugiej osobie.Wojna sie nie skonczy predko,a w niedlugim czasie bedzie kolejna,z mala przerwa na PoI aby odrobic troche hajsu.Tak dlugo jak nie powstanie gildia ktora bedzie miala znaczaca przewage nad druga,tak dlugo beda arcania targaly wojny.

thoro
10-06-2008, 07:11
No, ale ladna koncepcja :D :D
Tylko jedna mala uwaga - nierealna :D

notop
10-06-2008, 13:25
Nie można krócej ?

"Hoccie na Harmonie !"

Edit:

?

zrobmy 1 p[orzadna 1 w siwiecie wojne na harmoni !!!
zobaczymy pvp mdw !!!

Thornak
10-06-2008, 21:14
Nikt nigdy nie uzyska przewagi, wojna już niszczy server. Jeszcze troche i "resp" bendzie jak na premi.
: D

Tanivupo
11-06-2008, 16:20
zobaczymy pvp mdw !!!

mhmh a moze LR zacznie walczyc soba! a nie beda na nich walczyc gracze gildi Dark Mortals z Hiberny?... ;o... i moze wtedy zobaczymy Twoje pvp?....

SpoconyKrystyna
11-06-2008, 18:19
mhmh a moze LR zacznie walczyc soba! a nie beda na nich walczyc gracze gildi Dark Mortals z Hiberny?... ;o... i moze wtedy zobaczymy Twoje pvp?....

a moze wy przestaniecie uzywac elf bota? i rowniez zobaczymy wasze pvp ? jeden kurwa lepszy od drugiego i sie sprzeczaja :D

Zulion
11-06-2008, 20:39
zobaczymy pvp mdw !!!

Pokarz nam swoje pvp :D

SnoziSF
12-06-2008, 15:36
Pokarz nam swoje pvp :D

Ja moge pokazac słownik ortograficzny.

RavaLuno
13-06-2008, 00:24
niewiem jak tak mozna pisac, gram na Arcanii od samego poczatku, od samego powstania serwera i będe tam grac dalej bo to mój DOM "!

skoro to jest twój dom, to zrób coś żeby żyło Ci się w nim lepiej? Inni grają NIE od początku, NIE "od samego postawienia serwera", ale to im sie chce ruszyć dupę i walczyć w wojnie, żeby potem taki pasożyt[d] jak Ty mógł "odkrywać wspaniały świat Tibii"... :| :baby::baby::baby:

Ludzie Tibia to jest tylko gra i kazdy chce grac tak jak lubi, niektórzy lubią zabijac a niektorzy wrecz przeciwnie, chcą poexpic, odbyc ciekawa wyprawe, poznac smak przygody i odkrywac wspaniały świat Tibii. Niestety fakty są zupelnie inne, ciągłe wojny, random pk(...)

ponawiam pytanie:
?

... Swoją drogą dzięki za rozprawkę, dawno nie czytałem czegoś równie głupiego :* :D

P.S. Je**ć sędziego!

Tanivupo
13-06-2008, 08:52
a moze wy przestaniecie uzywac elf bota? i rowniez zobaczymy wasze pvp ? jeden kurwa lepszy od drugiego i sie sprzeczaja :D

nie mow do mnie 'wy przestancie uzywac elf bota' ... bo ja nawet nie walcze w WAR... nie gram juz od jakiegos czasu
ale tez nie mow ze lr nie uzywa botow zadnych co ?o.o..

Bambs18
22-06-2008, 17:31
zobaczymy pvp mdw !!!

Huahuahauaah Made my day ... Powiedzial pro elo pvp mastah ... Zniszczyles mnie .. Sam dajesz chara na wojne komus z hiberny bo sam grac nie umisz a gadasz takie rzeczy ..

bajsi
25-06-2008, 14:43
A co innego zostało do robienia w tej grze teraz? Tylko pvp jest tu fajne... Tibia próbuje upodobnić się do WoWa czy czegoś ale i tak nigdy nie będzie taka, tylko bardziej psuje się klimat gry (moim zdaniem)

Colmar
29-06-2008, 19:39
to co z tym pokojem na Arcanii ? :o

Sesef
29-06-2008, 19:46
to co z tym pokojem na Arcanii ? :o

Po co komu pokój, jak jest Peace to jest nudno wiem z doświadczenia na aurea.

himato
08-07-2008, 10:23
Kiedys ktos ze "starej gwardii" graczy stworzyl maksyme tego swiata: Arcania to Arcania. Chcesz pograc w Tibie, zrobisz to wszedzie ale nie na Arcanii.

Rada, niestety powtorka, zmien serwer.

Tutaj sa gracze, ktorzy dorobili sie dzieci w RL i dalej walcza :P

himato
08-07-2008, 10:25
pokoj na Aurerze?????

Chyba gralismy na 2 roznych Aureach:P

JA pamietam czasy Fast'molt-a :P

raczej pokojowo nie bylo:P

pozdrowienia dla rodzinki almighty z aurei:P

himato
08-07-2008, 10:29
Cytata od jednego starego gracza (wojna EZ vs DPTF, pamieta ktos jeszcze :P) wygra ta wojne nie ten kto lepiej walczy ale ten kto lepiej oszukuje!!!!!

wynik znacie :P

Jak widzicie PVP pojedynczego gracza nie ma zadnego znaczenia:P

bez komentarza a propos ataczkow ad persona, ponizej godnosci 10 latka, wiec nawet szkoda ............

kamsz
08-07-2008, 11:23
istnieje taka opcja jak edytuj

Edy
08-07-2008, 12:03
@up
Na co odswiezasz temat?

@topic
Ty politykiem chyba zostaniesz:p a moze nawet prezydentem?;)(oczywiscie to sa zarty)

kamsz
08-07-2008, 13:50
@up
Na co odswiezasz temat?

@topic
Ty politykiem chyba zostaniesz:p a moze nawet prezydentem?;)(oczywiscie to sa zarty)

przyjrzyj sie kto odswiezyl temat, a pozniej probuj blyskac

darioos
22-07-2008, 12:00
szkoda , że wykasowałem stare screeny gdzie mnie straszyli ;p ( tu thx ivago bornegio któremu pomagał drakianos , pozatym nie miałem problemów)

Ciacho1920
25-07-2008, 14:30

Twojego pvp tez nigdy nie poznamy ty juz wiesz dlaczego-.-

Ciacho1920
25-07-2008, 14:31
..........................