Pokaż pełną wersje : Spotkalem Demona
johnnny_b
24-11-2004, 23:55
Chce tylko poinformowac że to moj 1 fake ktory zrobilem . Staralem sie jak najlepiej do kazdego szczegolu . Bo jak ma byc fake to już pożadny
No to zaczynamy
-----------------------------
Gdy sie zalogowalem i wyszedlem przed swiatynie spotkalem Demona ciekawe z kad on sie tu znalazl czy go ktoś zlurowal?
http://img130.exs.cx/img130/4615/DEMON1.jpg
No to sie zaczela walka
http://img125.exs.cx/img125/6127/DEMON2.jpg
Ciąg dlaszy walki
http://img6.exs.cx/img6/6338/DEMON3.jpg
...i dalszy
http://img119.exs.cx/img119/8052/DEMON4.jpg
..i jeszcze dalszy ... gdy nagle zauwazylem w jakimsdomku ciekawe itemy . no z kad one sie znalazly ;/?
http://img120.exs.cx/img120/7449/DEMON5.jpg
weszlem do domku i szybko zamknelem dzwi az mi galy spadly z oczow gdy to zauwazylem calutki DEMON SET !!
http://img124.exs.cx/img124/5766/DEMON6.jpg
<smile> :D
http://img109.exs.cx/img109/6084/DEMON7.jpg
Pewien czas pozniej gdy demon juz ma red hp
http://img130.exs.cx/img130/448/DEMON8.jpg
Wkoncu padl :)
http://img110.exs.cx/img110/7460/DEMON9.jpg
Jeszcze taki loot z demona... no nie ale mam szczescie :D
http://img131.exs.cx/img131/4364/DEMON10.jpg
Pojawil sie God i mi pogratulowal :D
http://img75.exs.cx/img75/4558/DEMON12.jpg
Pozegnanie
http://img96.exs.cx/img96/6360/DEMON11.jpg
:D
Przyznam szczerze ze nie jest latwo zrobic taki fake na paincie ja sie bardzo dlugo meczylem z tym co diznnie po trochu i jakos zkonczylem =]
Komentujcie plx i jakie noty mi dajecie:> ;p
Cya
Skoro jestem pierwszy pwoeim tak pomysl nawet fajny i wykonanie tez dobre podoba mi sie
tylko ze czesc jest w ots :<
johnnny_b
25-11-2004, 00:14
no wiem ze na ots ale tylko stawianie potworow i mapa a reszta to juz na pancie (sporo tego) i wklejanie tych eq , rzeczy itp , mane co chwile ustawianie ...
Drackmir
25-11-2004, 15:16
Tylko przed wejściem do tego domku z Demon setem demon miał DUŻO
zycia a po wyjściu z domku miał juz minimum życia
ale na 1 to i tak dobrze ;]
johnnny_b
25-11-2004, 15:28
napisalem przeciez ze pewien czas pozniej bo niechchailo mi sie wklejac utrate hp i walniecie z sd na screenie co jeden strzal z sd ...
thx tym ktorzy komentuja
MayGyver
25-11-2004, 15:32
a w jaki to cudowny sposob odzyskales mane?
miedzy screenami 6 i 7 oraz 8 i 9 he?
bo nie widze napisow Aaaa....
i w jaki cudowny sposob ja straciles? na 11 screenie?
na 10 masz 2237 many
na 11 846 zeby zaraz na 12 znowu miec 2237 many
cud?
tylko ze czesc jest w ots :<
No i co z tego?
Giniomag
25-11-2004, 15:48
Nice fake ;)
johnnny_b
25-11-2004, 15:59
MayGyver uwaznie zauwazyles :)
musialem cos przeoczyc ;p
Co z tego ze na OTS ?
To z tego, że jak robisz na OTS to masz około 50% roboty mniej ...
Poza tym to przeciętny fake. W OTSie można chyba robić fake'i, ale jeżeli już ktoś zamierza je robić, to na własnej mapce (no thiefing plx).
Patimrok
25-11-2004, 18:57
ładnie, ładnie, tylko jedno, spójrzcie na mapkę w lewym górnym rogu, jedyny błąd, który zobaczyłem, ale tak to gratz
Dark Pally
25-11-2004, 19:52
@up
Zamuliłeś chłopcze...
Co do tematu. To fake fajny, tylko źle, że w OTS robiony. Ale to szczegół ;)
johnnny_b
25-11-2004, 19:57
jak wspomnialem tomoj 1 fake
no musialem w OTS ustawiac bo niewiem jak ustawic np demona bo normalnie nie umiem , ale nie umiem ustawic w ruchu demona...:( ma ktos moze jakies rady?? jesli widzicie jakies bugi informujcie:P
na ssie z mpa w demonie masz 83 capa i na nastepnym gdy juz mpa jest w twoim bp tez masz 83 capa ;)
No i co z tego?
tamto..... ze dla mnie to niejest wysilek zrobic pol fake w ots...
Bardzo fajne i fajny pomysł ale troche dziwny ten skull staf.
Wszystko spoko poazatym ze skull staff ma podbite oko :p :p :p :p :D :cyclops: :crusader: :p
Pomysl niezly, wykonianie calkiem calkiem :P Tylko po znalezieniu demon seta co zrobiles ze swoim wczesniejszym eq ? :P wyparowal? bo w bp go nie ma ;p
johnnny_b
26-11-2004, 21:59
Pomysl niezly, wykonianie calkiem calkiem :P Tylko po znalezieniu demon seta co zrobiles ze swoim wczesniejszym eq ? :P wyparowal? bo w bp go nie ma ;p
Jak widac na screenie jest tam Czerwony bp i do niego wlozylem :P
A capa to ja nie umialem zmienic :P
Triciol Pogromca
27-11-2004, 09:13
Heh super ! najgrsze jest to ze nie miales capa na tego mpa :P Jk
johnnny_b
06-12-2004, 22:34
Siema.Dzieki za komentarze mysle ze mojefake ujdzie ale jak napisalem to moje pierwsze fake wiec dopiero sie ujdzie.
narka
johnnny_b
06-12-2004, 22:35
jak by mozna usunac ten moj komentarz bo wystapil mi na kompie blad i niewiedzialem ze sie pierwszy wkleil.
Ogulnie spox , niemam zastrzezen :p;]
Dj Fara0n
07-12-2004, 08:34
jak wspomnialem tomoj 1 fake
no musialem w OTS ustawiac bo niewiem jak ustawic np demona bo normalnie nie umiem , ale nie umiem ustawic w ruchu demona...:( ma ktos moze jakies rady?? jesli widzicie jakies bugi informujcie:P
Mogłes wlonczyc se jakis filmik z anihilatorem albo inny z huntem na demony i po zaklejac ludzi i po robociei bys mial spoko fake :)
Arcymag Kręgu wody
07-12-2004, 11:50
No nawet, nawet sproboj zrobic jeszcze pare ale nie w OTS no ale jak na 1 raz to git.
Rupevef of Hiberna
07-12-2004, 13:50
Fake dobry niezle sie napracowałes Gratz! pomyslu i tego ze ci sie chcialo tyle robić.
:cup: dla ciebie za checi i wylkonanie. B)
johnnny_b
07-12-2004, 23:19
dzieki teraz mysle o czym zrobic nastepne fake :P ale juz nie z eq itp jak tym razem
ok naraska
Trochę dziwne że ten demon ani 1 hp Ci nie zabrał :p
Ale wykonanie dobre 4+
johnnny_b
08-12-2004, 19:54
Trochę dziwne że ten demon ani 1 hp Ci nie zabrał :p
Ale wykonanie dobre 4+
jak bys zauwazyl to byl wlaczony mana shield :P
fajjjne szkoda ze nie prawdziwe ;)
jak bys zauwazyl to byl wlaczony mana shield :P\
Ah,rzeczywiście, sorry ;3 Respect ;p
Ale mimo to brakuje efektów :p
:) :) :) Jak dla mnie bardzo fajne, tylko xywka taka troche dziwnie wyglada. Ale rzeczy wklejone super... wszytko bardzo dobrze wyglada jak na moje oko :P choc sie na tyn nie znam xD
Nie jest złe. Rażą w oczy błędy ortograficzne typu "oczów" czy "weszłem". Wykonanie dobre, ale ogólnie historyjka nudnawa.
AzbesciaK
14-12-2004, 08:14
no dobre dobre D::D tylok demon ma ciagle tyle samo hp :D:D:D <D:D::D:D
johnnny_b
15-12-2004, 18:08
no dobre dobre D::D tylok demon ma ciagle tyle samo hp :D:D:D <D:D::D:D
o co ci tu chodzi??
Cor Tibiarz
13-02-2005, 21:36
Pinkne Pinkne
fajny fake tylko szkoda ze skullstaf ma podbite oko -.- brawo ! :)
Evul Tibian
17-02-2005, 12:13
OTS plx :x
Ale i tak moze byc ;)
Marcepanowy maciek
17-02-2005, 18:56
sry że to mówie ale zobaczcie na jej skull staffa wygląda tak jakby ktoś obgryzł tego skull staffa a może to demon??
Lord KATuxo
17-02-2005, 19:06
=johnnny_b
Gdy sie zalogowalem i wyszedlem przed swiatynie spotkalem Demona ciekawe z kad on sie tu znalazl czy go ktoś zlurowal?
Nie! Przyszedl do swojej gildii kupis spella na swiatlo.
nom, troche przestarzala fabuła typu spotkale demona, fajne eq itd. ale ogólem good
omfg widzialem taki fake miesiac temu -.^
Speed the Firee
17-02-2005, 20:04
ehhe ladne fake podoba mi sie bardzo tylko ale sa male bledy ale to tylko szczególy.temat spoko :]
Centaurek
17-02-2005, 20:18
omfg widzialem taki fake miesiac temu -.^
LOL ROTFL zobacz facet kiedy jest data zalożenia tematu -.^
przypominam
24-11-2004, 23:55
Fajny fake...tylko że dawno to już było...no i dużo OTSa ;)
@down 3
Pewno raz włączał "Pokazuj czas" raz wyłączał ;) bo to OTS w koncu ;)
Hehe fake spoko dam 8/10 pkt.
Widze błędy.
Po 1-wsze : skull staff
Po 2-gie : Mana na różnych screenach
Po 3-cie : Na niektórych screnach tam gdzie coś mówisz jest godzina, a na niektórych nie ma 8o
johnnny_b
17-02-2005, 21:36
dzieki dzieki za komenty :P
jak widze to zobaczyliscie sporo bledow ktorych ja nie dostrzeglem , a z tym skulstafem to bylo tak ze jak wklejalem go na eq to jakby sie niechciala wkleic cala ta czaszka , jakby cos ją ucinalo. ale coz komentujcie dalej :P (oczywiscie jak chcecie :D) czekam na dalsze opinie w ktorych bede mogl cos wyjasnic lub zaprzeczyc.
cya all :)
Sorcerer The Pucek
17-02-2005, 21:38
fajnie ale widzialem tego faka juz
ladnie sciagac?!
widzialem na 100% wiec :\
i nei na tym forum (chyba ze ty umiesciles go gdzies indziej)
johnnny_b
17-02-2005, 21:44
fajnie ale widzialem tego faka juz
ladnie sciagac?!
widzialem na 100% wiec :\
i nei na tym forum (chyba ze ty umiesciles go gdzies indziej)
że co!?!?!!?! podaj link to pogadamy ja nigdzie nie wstawialem tych zdjec , chyba ze ktos od demnie zgapil -.-
a btw ja to zamiescilem jakies 3-4 miesiace temu . kolega pare postów wyzej napisal dokladna nazwe
Jaszczur of Secura
17-02-2005, 21:44
Fake Jest Super Tylko Mozesz Mi Powiedziec Dlaczego Nie Ty Go Zrobiles??????????????????!!!!!!!!!! X( X( d X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Edit: Gulp. sorki niezobaczylem ze to jest stare i poprostu ktos to skomentowal -.- jeszcze raz sory :p
johnnny_b
17-02-2005, 21:45
Fake Jest Super Tylko Mozesz Mi Powiedziec Dlaczego Nie Ty Go Zrobiles??????????????????!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
ludzie ja was nie rozumiem . czemu mowicie ze ja jego nie zrobilem ???....
Sorcerer The Pucek
17-02-2005, 21:47
ludzie ja was nie rozumiem . czemu mowicie ze ja jego nie zrobilem ???....
-.-
bo jzu to widzialem w necie wiec nie pier*ol mi tu
niestety nie powiem ci gdzie bo nie mam pamieci foto i nei pameitan linkow typu ?!@#%^$% etc
Jaszczur of Secura
17-02-2005, 21:49
-.-
Ja tez to widzialem i sie wzburzylem ale popatrz na 1 stronie z kiedy to jest fake :p 11.2004 ;) poprostu ktos cos napisal i wybilo sie do przodu :]
johnnny_b
17-02-2005, 21:50
-.-
jak widziales to podaj linka a nie sam pier***isz....
albo widziales podobne abo ci sie cos przysnilo...
a jak by bylo gdzies indziej na stronie jakiejs to porownaj daty mojego dodania tematu a tego kogos na innej stronie ...
johnnny_b
17-02-2005, 21:52
Ja tez to widzialem i sie wzburzylem ale popatrz na 1 stronie z kiedy to jest fake :p 11.2004 ;) poprostu ktos cos napisal i wybilo sie do przodu :]
no wkoncu jednego uswiadomilem <dzieki ci Boże>
ja dodaje tylko na ta strone zdjecia bo tibi.pl tylko ufam
-.-
niestety nie powiem ci gdzie bo nie mam pamieci foto i nei pameitan linkow typu ?!@#%^$% etc
to se przypomniej lub poszukaj a nie mowisz ze gdzie indziej to widziales bo ja napewno tego nigdzie nie dawalem...
chyba ze ktos wkleil moje screeny na swoje konto na inna stronke i sie chwali nimi...
a jak spotkasz sie z tym czyms to napisz tu linka jak mozesz lub porownaj daty
Sorcerer The Pucek
17-02-2005, 21:57
brum
cztalem
ja tylko mowie ze widzialem moze opublikowales gdzies indziej pod innym nickiem ale nei wydaje mi sie a fake byl identyczny wiec nie mogl ktos zorbic czegos takiego jak ty a jednak bede sie trzmal swojego ze widzialem to gdzies indziej 9nie pamietam gdzier ale nei na tibi pl)[dawno temu to widzialem]
Saviol007
17-02-2005, 23:11
to niejest fake tylko cos zrobione na Otsie i dodane jakies efekty przykladowo nowe runki a stare sciany skull staff jakis diwny i dotego God to jest ksywa z Otsa czyli to jest fake w 35 % bo tylko runki i niektore elementy som dodane :P :baby:
[QUOTE=johnnny_b]Chce tylko poinformowac że to moj 1 fake ktory zrobilem . Staralem sie jak najlepiej do kazdego szczegolu . Bo jak ma byc fake to już pożadny
No to zaczynamy
-----------------------------
http://img125.exs.cx/img125/6127/DEMON2.jpg
Hmmm demon zabral ci 34 many a dalej masz jej 2203
Sorcerer The Pucek
18-02-2005, 15:25
i tak sie trzymam swojej wersji ze to nie jest zrobione prez ciebie ale koniec juz
rh i ss 9juz ktos powiedzial o ssie) jakies z brakiem :D ss nie caly skull a rh jakas kreska najs!
johnnny_b
18-02-2005, 15:38
mowie wam przcie ze moglem ccos ominac a na otsie to tylko stawialem demona , mapka i ruchy a reszte przyklejalem...
i tak sie trzymam swojej wersji ze to nie jest zrobione prez ciebie ale koniec juz
rh i ss 9juz ktos powiedzial o ssie) jakies z brakiem :D ss nie caly skull a rh jakas kreska najs!
kolo niewiem ile bede ci to uswiadamial ze to ja robilem ae widze ze sie nie da ...
a z tym skulstafem to chyba juz powiedzialem o co chodzi...
odp poraz kolejny:
a z tym skulstafem to bylo tak ze jak wklejalem go na eq to jakby sie niechciala wkleic cala ta czaszka , jakby cos ją ucinalo , a z Rh tez ze jak kopiowalem to sie cale nie wkleilo tylko jakis pasek sie tam pojawil jak zauwazyiscie...
BARDZO fajny FAKE
pomysl : 7/10
wykonanie: 10/10
xD
Dobre
Tylko mi powiedz po co ci sword ring jak hammera używasz <może było ale nieczytałem all xD>
Fryteczka
25-02-2005, 20:58
Jak na razie jeden z lepszych faków, nie wiem czego wy sie czepiacie :P btw. wiecej plix :>
Koza_wymiatacz
25-02-2005, 21:22
mam tylko pytanko: czy ty sobie zmieniasz grafiki w programie? bo chodzi mi o spike sworda jak mniemam
Wojtek czyli orc
26-02-2005, 02:29
Ja jedyny znalazlem bład na przedostatnich 3 albo 2 screenach sa te skrzynki na których lezy eqp a na ostanim ich niema ^^ :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: im master of lookin bugs on tibia screens :):) :) :p B) :( :D :o X( :baby: ;( :evul: :confused: :cup: 8o 8o 8o 8o
A co to ost??? :o bo nie wiem serio
johnnny_b
06-03-2005, 15:58
Ja jedyny znalazlem bład na przedostatnich 3 albo 2 screenach sa te skrzynki na których lezy eqp a na ostanim ich niema ^^ :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: im master of lookin bugs on tibia screens :):) :) :p B) :( :D :o X( :baby: ;( :evul: :confused: :cup: 8o 8o 8o 8o
yyy... b moze do bp wzielem... ?
Mobby_PL
06-03-2005, 16:15
Fuck this is nice fake XD
heh ja myslalem ze to naprawde sie dzialo!
wykonanie arcydobreee!!!!!!!!!!!
nieweim czy ktos juz zwrucil na to uwage (bo niechcialo mi sie wszystkich komentów czytac) ale widze ze podczas grania wersjie windowsa zmieniasz z 98 na xp no niezle niezle :D:D:D
johnnny_b
07-03-2005, 21:21
re up:
hehe :P . sam tego nie zauwazylem :). ja tego fake robbilem pukinerwy mi nie siadaja . czasami musialem cos odnowa itp... bo troche czasu to robilem ... a brat przeinstaowywal windowsa :P
swietny fake
pomysl 10/10
wykonane 10/10 i to w paincie WOW
WINNER :cup:
Adrian-13
13-03-2005, 12:39
Już to gdzieś widzialem X(
zAkLiNacZ
13-03-2005, 12:43
Fake Fajny Ale Pare Bledow Jest Np ten Skull Staf Taki jak by po wypadku byl albo jak walisz z thunder hamera i masz nalozonego sword ringa ;/ jeszcze tam pare jest ale juz mi sie nie chce wymieniac ;] Ale ogulnie fajny gratz pomyslu ocena POmysl 8/10 wykananie 7/10
johnnny_b
13-03-2005, 16:56
Fake Fajny Ale Pare Bledow Jest Np ten Skull Staf Taki jak by po wypadku byl albo jak walisz z thunder hamera i masz nalozonego sword ringa ;/
ludzie... ile razy wam mam mowic to nie jest sword ring tyko healing ring
a ten skull staf to jak wkejalem to sie ta glowa jakby niechciala cala wkeic tylko kawalek brakowalo . neiwiem czemu moze jakis blad w kompie mialem ...
Już to gdzieś widzialem X(
no na tibi.pl widziales tylko bo ten fake tworzylem jakos w grudniu...
a jak powiesz ze na innej stronie to ktos posluzyl sie moim fakiem ...
Steel Birthblade
16-03-2005, 17:04
Bardzo fajny fake wiecej takich, ale mozna takie cos i wrzeczywistości zrobia
To jest ots...Czy wy nie orzruiacie???
Coś co jest zrobione w ots nie jest fejkiem X( X( X( X( X( X(
Lord Niusia plxOr
17-06-2005, 18:19
To jest podobne do Otsa -.-
grrrr kiedyś dostaniesz bana!I co że OTS?Kiedy to było robione(a na koniec 2004 roku)no to nie było jeszcze zabronione!Halp ma plax!
Robione w otscie-więc to nie jest fake
Jak dla mnie fake bardzo dobry.Mało jakiś takiś większych niedociągnieć ;) .
Zawsze trzeba docenić pierwszy pomyśł ma fake a ten jest good.
Ah chciałbym taki Demon set...tylko jedno pytanko bo do demon setu nie nalerzy chyba Thunder Hammer :p .Ale kolorystycznie pasuje :D
Także ok.
no i jak na 1 raz to GRAZT
Ocena: 8/10
Maciosek
17-06-2005, 21:07
Ja to gdzieś kiedyś widziałem, ale nie pamiętam gdzie. Jak to twoje to respect.
ten fake widziałem z 6 mihów temu to plagiat chyba
Ludzie już to było omawiane, to jest OTS, dodane tam tylko jakieś bajerki .... którde można dodać w kilka minutek ...
ten fake widziałem z 6 mihów temu to plagiat chyba
Co za depil stary 24-11-2004, 23:55 doklandnie to 7 miesiakow ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.