Pokaż pełną wersje : 46 Elite Knight- Gdzie expić?
Witam! Moze mi ktos zaproponowac miejsca do expienia 46 Elite Knightem? Skille mam 75/75 byly 76 ale oczywiscie deadzik. Eq: Dsm, golden legs, amber staff, aol, bohy, demon helmet. Expilem bez pacc na dragach ale strasznie duze waste tam mialem. Z pacc zawsze expilem w cyclopolis ale lvl'el tam wolno leci a loot strasznie lipny.
http://images23.fotosik.pl/227/fd9b53db41a8a1b0.jpg (www.fotosik.pl)
-...-''''
Wiec dużo sie mówi o tym gdzie skillamy i gdzie expimy dana profesja
W padem na pomysł żeby zebrać jak najwięcej informacji i zrobić poradnik i udało mi sie
Poradnik zawiera Notatnik z dokładnymi miejscami gdzie expic
na jakim lvlu,skillach i eq.
+Gratis dołączam mapkę z zaznaczonymi miejscami gdzie expic
Knight:
http://www.spee dyshare.com/906782672.html
Palladyn:
http://www.spee dyshare.com/806134954.html
Pozdrawiam myślę ze każdemu sie spodoba.
kombossik
11-06-2008, 18:03
UP
rzal i bul
spier.... spadaj z keyloggerami , to jest porządne forum !! ( :D:D:D )
@Topic
Próbowałeś małpy albo barby?
Nie nom ale gdzie ja ci pojde na malpy do Port Hope? pelno merklinow tam lata wiec duze waste by bylo.
W dupie a nie waste.. bijesz małpy tylko na powierzchni i masz tam z 5 merlkinów
kasy leci sporo + p army.. ja tam rp nie mialem waste.. a co dopiero knight..
Stanley6a
11-06-2008, 19:22
A w przyklejonym temacie próbowałes?
Pisalem w przyklejonym ale nikt nie odpowiada
Explorer of Hell
14-06-2008, 00:10
MALPY ! Ja na 42ek mialem skille 60/60 i mialem duzy zysk na malpach. Bilem -1 i powierzchnia. Malpy albo zolwie sa najlepsze jak dla Ciebie.
Zrób questa zeby móc sprzedawac itemki u Rashida i idz expic na Barbariany.
Tam czesto leca jakies fur bootsy czy mamooth fur cape a u rashida to ladna kasa z tego noi z twoimi skilami ladnymi to na 100% nie bedziesz mial waste nawet na srednim campie.
Gombrowicz
21-06-2008, 12:04
Ja na twoim lvl expiłem na żółwiach :s Fajnie % leciło a kasa mi sie zwracała. Spróbuj też na małpach tam zawsze bedziesz na dużym +. Ewentualnie możesz iść na lizardy, ale nie przed miastem z twoimi skilami i eq dasz rade xD
pozdro
mozecie mi napisac gdzie sa te barbariany? i jak sie tam dostac?
knight-bertol
23-06-2008, 18:23
na tibia pl masz "wasze poradniki" i tam masz opisane all w jednym z poradników
Tafariel
23-06-2008, 19:04
Tomby -3 ,Piraci lub zółwie.
najlepiej w nocy w cyclopolis albo mount sterum ;] ja mam najta 47 lvl ale bez pacc i tam w nocy w mt sterum wbiijam po 25k expa w godzine jak jest pustoOo ;] eventualnie w kopalniach na guuardy ale moge ci najebac dosc mocno :p ale skile masz ok wiec mozesz probowac mumie w tombach itd ;]:):):cup:
istnieje cos takiego jak "elf fortest" .Na twoim lvl tam mozna wyciagnac nawet 50k/h expa.Ale ty masz pacca.
@up
Ostatnio tam poszlem expic. Pelno ludzi ledwo co mozna zabic jakiegos elfa albo draga
ogrodbotaniczny
27-06-2008, 11:45
oddam konto na wysokim poziomie
screen - http://gos.pl/?cc
Idź sobie na małpki.
Szczerze to jestem ciekawy czy to nie jest przez przypadek konto wyexpione i wyskillowane na allegro...
Ja polecam ci na tym lvlu Tyrsung.
Możesz również wybrać się na Nargor jak lecą addon itemki a nie potrzebujesz to możesz sellnąć :)
Przestańcie z tymi przyklejonymi tematami. Po co jest ten dział według was? Żeby se gadać jak se huntacie beho? -.-
Idź może na stone za tp.
Nom widzisz ja nie jestem noobem ktory kupuje na allegro. Byles blisko bo ja sellam na allegro. Zalozylem ten temat poniewaz od poczatku czyli gdy wyszlem na maine wbilem skille poszedlme expic na ghostalnd a pozniej do cyclopolis nom wbilem parenascie lvl'eli i poszlem na dragi nom ale teraz zauwazylem ze mam bardzo duze waste a loot nie jest za super. Expilem kiedys na malpach innym charem 75 ek ale bylo to z rok temu. Poszedlem ostatnio moim 48 ek na malpy nom powiem szczerze ze duzo sie nie zmienilo tylko teraz wiecej oosb tam expi i jest wiecej booterow. Wbilem 50% lvl'la nom a kasy posypalo sie mnostwo. Waste male i wogole dobrze sie teraz tam expi. Dzieki za wasze propozycje. Moderatora prosze o zamkniecie tematu!
Xan'Evil
05-07-2008, 00:30
helheim -1 30k/h
scraby 30/h
piraty pewnie kolo 50/h
zolwie 40?
chakoye 30-40 (duzo kasy)
jak masz kase helheim -2 60/h
lizardy 30-40
dragi na tym lvl z 60? (rob loot baga to waste nie bedzie)
orc edron 60
of 60
malpy xx
Wiekszość miejscowek nadaje sie na bota :) i all exp jest podoby w zaokrągleniu
X-Anylon
05-07-2008, 00:40
Takich tematów było 17374~
Może Barby,Piarty czy Małpy?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.