PDA

Pokaż pełną wersje : Summon a save serva

Petersaber
25-11-2004, 12:01
Ludzie, mam taki problem... summonuje sobie coś, na przykład monka, i expuje. Jest Save Serwera... jak moge zapobiec zniknięciu Monków podczas Save`u Serwera?? Błagam o odpowiedź...

MayGyver
25-11-2004, 12:21
jak zapobiegniesz wylogowaniu twojej postaci to i monki zostana

daj mi znac jak ci sie uda

Kennypl
25-11-2004, 14:22
jak zapobiegniesz wylogowaniu twojej postaci to i monki zostana

daj mi znac jak ci sie uda

Heheh. Dobre. W mordę.
A zeby już tak ładnie odpowiedzieć to nie da się tego zrobić.

Petersaber
25-11-2004, 17:06
MayGyver"jak zapobiegniesz wylogowaniu twojej postaci to i monki zostana

daj mi znac jak ci sie uda"

heh, a da się zapobiec wylogowaniu się postaci podczas SAVE`U SERVERA? bo chyba nie....

Vini
25-11-2004, 17:24
MayGyver"jak zapobiegniesz wylogowaniu twojej postaci to i monki zostana

daj mi znac jak ci sie uda"

heh, a da się zapobiec wylogowaniu się postaci podczas SAVE`U SERVERA? bo chyba nie....

A skoro sie nie da to znaczy, że?

Transparent Ghost
25-11-2004, 17:36
Z twoim monkiem stanie się to samo co by się stało gdybyś padł lub dał logauta ... Ech ludzie myślcie troche :P Jak temu zapobiec ? Po prostu sumuj monka po restarcie serva, bedziesz mieć go na nastepne 23godziny i 50minut jeżeli ciągle bedziesz online :P

Petersaber
25-11-2004, 22:49
heh, dziękuje za pozbawienie mnie złudzeń co do skutecznego expowania przed Savem Serva :P I no cóż.... a jeśli mnie na przykład kicknie? Bo chyba summony znikają po zniknięciu postaci, nie? Więc... może się da zapobiec?? Na przykład dając "Exit" zamiast "Logout" .... proszę o odpowiedzi

Knight Simon Dark lord
25-11-2004, 22:54
jest latwy sposub by expic przed ss wstawaj o 5 rano i masz 4 godziny expowania

Petersaber
26-11-2004, 19:11
Knight- mam do dyspozycji tylko godzinę przed SS a potem to tylko w wyjątkowych sytuacjach...

a poza tmy, nie jestem maniakiem :P

lolik
26-11-2004, 19:27
Knight- mam do dyspozycji tylko godzinę przed SS a potem to tylko w wyjątkowych sytuacjach...

a poza tmy, nie jestem maniakiem :P
no to graj przez ta dostepna godzine. :D