Pokaż pełną wersje : Przyjaciele 102 RP pada od 46 MS-a
Nic dodać nic ująć, pogratulować tylko zręczności temu rp.
Jeżeli film był, nie flugać, miałem bana ponad 2 miechy ;\\
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=f495h21g0aqzkwhd
neopostman
11-06-2008, 22:49
22:44 Cate Valio [102]: I poay
Matko, to już 7-latki mogą kupować na Allegro =|.
23:10 Cate Valio [102]: exana pox
dobry koleś... _/
Overlord
11-06-2008, 23:17
Ohhh... Widać, że gość kupił konto :D Ale także widać ze ten 46 ms już to wiedział B) Ogólnie to na filmiku nie jest pokazane nic wielkiego ale zawsze można się pośmiać.
Od kiedy można się leczyć Exana Pox? xd
Ciekawe ile lat ma i za ile ten dzieciak kupił to konto.
Don_Kustosz
12-06-2008, 00:03
ahahaahhahhahaahahhaahahhaah kill roku xddddddddddddddddddd
strasznie mnie podnieca ten filmik
strasznie mnie podnieca ten filmik
kopsne ci tampony, bo chyba dla odmiany masz okres;==[
@dołn
wytyfy wat te hell is pompa bitch?-./-
kopsne ci tampony, bo chyba dla odmiany masz okres;==[
cmoknij mnie w pompe ;x
Vademecum
12-06-2008, 11:34
on nie wie co to exura gran/san ???
on nie wie co to exura gran/san ???
czy jak kupujesz postać na allegro to masz do tego dołączoną książeczkę jak grac?
DamianekPolaczek
12-06-2008, 11:50
dzieky za pozdo Ziomku :D Ale ja jusz w bydgoszczy niemieszkam :D JA W niemczech jusz od 2 lat :P Ja mieszkalem w Srudmiesciu a ty gdzie mieszkasz jak wiesz gdzie ulica Chrobrego To Pozdro Dla All Kto Tam Mieszka!
paluch89
12-06-2008, 12:25
No co zaskoczony był koleś :D
Maciekxd
12-06-2008, 12:32
Nie wiedziałem że da sie tak grać porażka:o
Wydaje mi sie ze to bylo ustawione ;]
A jesli nie no to zal
Killuminati
12-06-2008, 13:12
60 ed, a 45 sorc to jednak różnica lvlowa jest.
Tamten był pro, bo ani razu się nie uleczył. Żal dupę ściska. A i ten mało z sd ciskał - mój kumpel ma 59 ED i z SD 200+ wali w ludzi.
rili?
@topic
mógł chociaż wejść up, ale był chyba tak zesrany, że nie wiedział ocb :baby:
Xiao'Vis
12-06-2008, 13:16
Tamten był pro, bo ani razu się nie uleczył. Żal dupę ściska. A i ten mało z sd ciskał - mój kumpel ma 59 ED i z SD 200+ wali w ludzi.
a ja wale recznie
Koles expił na dl i dragach a zabicie takiego dl'a jest trudniejsze chyba niz ucieczka przed 46ms :p
no co? chlopak byl w szoku zobaczyl skula nie wiedzial co zrobic ;<
a tak powaznie, powinni na allegro zabronic sprzedawania postaci ; <
Sqrwysyn
12-06-2008, 16:28
no co? chlopak byl w szoku zobaczyl skula nie wiedzial co zrobic ;<
a tak powaznie, powinni na allegro zabronic sprzedawania postaci ; <
Żyjemy w wolnym kraju i nie rozumiem dlaczego zakazywać czegokolwiek legalnego czyli w tym przypadku sprzedawania jakiejś głupiej postaci w zwykłej internetowej grze - jeśli ktoś zarobił uczciwie pieniądze to czemu nie może ich wydać na kupienie jakiejś tam postaci. Mądrzy na tym mogą zarobić.
gonzo167
12-06-2008, 17:02
koleś miał haka na bank ...
Lol skończcie z teoriami w stylu allegro... itp. To jest prawdę mówiąc żałosne... może i owner postaci to noob jakiś albo gówniarz co kozaczy a gdy przyjdzie do walki w pvp to się gubi... ale ludzie no film jest film... może miła exhausted (czy jak sięto tam pisało...)... Film own !
neopostman
13-06-2008, 14:05
Żyjemy w wolnym kraju i nie rozumiem dlaczego zakazywać czegokolwiek legalnego czyli w tym przypadku sprzedawania jakiejś głupiej postaci w zwykłej internetowej grze - jeśli ktoś zarobił uczciwie pieniądze to czemu nie może ich wydać na kupienie jakiejś tam postaci. Mądrzy na tym mogą zarobić.
To nie są uczciwe pieniądze, postacie są nie twoją własnością tylko CipSoftu, za co można trafić do kicia na kilka miesięcy = \.
sleazyneor
13-06-2008, 14:09
czy jak kupujesz postać na allegro to masz do tego dołączoną książeczkę jak grac?
HAHAHAH Etoric Ty jak cos dopierdolisz to own3d xd
a ja wale recznie
perwersja...
Parcatras
13-06-2008, 15:21
Wy w to może wierzycie ale ja nie i myśle że to ustawka :)
Gościu jedzie dle i nagle zapomina jak sie ulecza? żal na dlach na pewno też sie uleczał exana pox... :]
Sqrwysyn
13-06-2008, 15:38
To nie są uczciwe pieniądze, postacie są nie twoją własnością tylko CipSoftu, za co można trafić do kicia na kilka miesięcy = \.
Wystarczy sprzedawać swój czas spędzony w grze... I pokaż paragraf na to przewinienie, wierzę Ci ale chciałbym zobaczyć bo mówić to można dużo. Jakoś z secondlifem to ludzie wygrywają sprawy, a nie twórcy gry bo prawo gry ma się nijak do rzeczywistości.
Vademecum
13-06-2008, 16:57
Lol skończcie z teoriami w stylu allegro... itp. To jest prawdę mówiąc żałosne... może i owner postaci to noob jakiś albo gówniarz co kozaczy a gdy przyjdzie do walki w pvp to się gubi... ale ludzie no film jest film... może miła exhausted (czy jak sięto tam pisało...)... Film own !
nie mial bo w tym czasie uzyl 2x-3x exana pox
Do tego palka
http://img78.imageshack.us/img78/9053/youfailnerdsh6.jpg
Wystarczy sprzedawać swój czas spędzony w grze...
ale sprzedajesz czas razem z postacia :baby::baby::baby::baby::baby:
maszter321
13-06-2008, 21:40
ale sprzedajesz czas razem z postacia :baby::baby::baby::baby::baby:
postac nalezy do cipek zawsze sie pisze ze sprzedaje sie swoj czas spedzony w grze
Wyprzedze czyjas riposte i powiem ze nie, nie kupuje nic na allegro tylko sprzedaje jak juz =]
Sqrwysyn
13-06-2008, 21:43
Ja sprzedałem tylko login i hasło, żadnej postaci. Może ktoś zarzucić jakimś paragrafem odnośnie legalności handlu wirtualnymi kontami?
Kurna, trochę długo pisał tego paya, nie mógł w te 6 sekund kiedy ziom go okładał SDkami walnąć exurke ? :<. Dedłem z beki ; /
#Sqrwysyn
hah żeś się rozbujał widzę , każdy temat na forum i coś sapiesz krzywo ...
weź kup sobie "Persen" jak Cię nosi ;o!
#movie
Eksana Poks i wszystko jasne !
Albo kończył hunt i chciał dobić ostatniego draga na samej manie albo allegro bo innego wytłumaczenia chyba nie ma.
Killuminati
13-06-2008, 23:19
a ja wale recznie
Rly? Ja na bocie jade :O
Rly? Ja na bocie jade :O
Rly? Ja na rowerze O;
Tentotrix
14-06-2008, 11:46
Rly? Ja na rowerze O;
wooooooo ale jestes smieszny !!!! my mastah !!!no to sie posmialismy o_O
@topic
ustawione jak nic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.