Pokaż pełną wersje : Serwer Ferumbras - Elera
Tony_Gdansk
12-06-2008, 00:17
Nie mój film oczywiście :) pochodzi z tibiabr.com
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=34011
Na sam feru room ekipa wchodzi około 53 minuty, więc trochę trzeba przewinąć:)
szkill oF <wiadomosc za krotka moze byc bez sensu> moze...
Bartholomew
12-06-2008, 07:38
Lord'Paulistinha
-23,431,906
i wszystko jasne
boston808
12-06-2008, 10:47
LP może wie jak expić ale jest największym h lvlowym noobem na świecie.
paluch89
12-06-2008, 11:16
Po raz kolejny brazole udowadniają jakimi są noobami.
Lord'Paulistinha
-23,431,906
i wszystko jasne
Lol, btw.
Jun 11 2008, 06:02:53 CEST Died at Level 338 by a demon
Jun 11 2008, 04:07:40 CEST Died at Level 341 by fire
Chyba mu się net popsuł xd
2x @Up. Zgadzam się, potrafi dobrze expić ale jest no skillem w pvp ^^' I w ogóle jak Ty to ująłeś " hlvl noob "
Valariazz
12-06-2008, 14:11
omagad... banda noobow bez zadnego zgrania, bez planu wbija sie w takie gowno... l'p znow pokazuje z siebie niezlego nooba.
Ragnus_Firedhea
12-06-2008, 14:11
Ludzie nie mówcie, że potrafi expić. Expi jak każdy inny ek na frostach. Po prostu ma czas, jak któryś z Was miałby 13-15h w dniu na expienie też biłby po 5 mln/dzień. Tu nie ma nic do "umienia".
on nie expi, tylko boci na frostach
@Up
Ale ofc nie masz żadnych dowodów, tylko tak pi....isz żeby być fajnym?zazdrość?
@Up
Co czepiasz się go że napisał prawde?Lord Paulistinha zawsze był noobem i będzie, co chwile pada a o jego pvp juz nie wspomne;(, tragedia.....
Co czepiasz się go że napisał prawde?Lord Paulistinha zawsze był noobem i będzie, co chwile pada a o jego pvp juz nie wspomne;(, tragedia.....
Pan z non-pvp zapewne jest lepszy :>
Pomocny Murzyn
12-06-2008, 20:03
@Up
Zaraz powie, że grał na pvp albo, że ma drugiego chara na pvp i jest lepszy od niego ;)
A ja powiem, ze takimi gadkami "z npvp to jest noobem" sami pokazujecie jacy jestescie super elo gracze.
Pan z non-pvp zapewne jest lepszy :>
Ty może też lepiej nie wytykaj nikomu nic, bo wasze zabijanie bossów jest jeszcze gorsze niż to na elerze. Broni itd. mówią o sobie koksy, a nic z tego nie pokazuja
Pamiętam akcje, że jak zabiliście orsha, to ten orsh a raczej jego cialo do statku by doszło
@Up
grasz na elerze ze wiesz co robi, czy tylko z opowiesci?
ja pierdole waracm z wrki kruw amac jaki lamus jebany ja pierdole ale trzoda widze ze juz kruwa go tu cisnieice jebanego s*****ela zajebie gnoja zbieram ekimpe do autstri ejdziemy tam kurwa najebnac sukinko ta pierdolony skurwysyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEBAC SEDZIEGO I CALA RDZICNE JEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdole melazn trwa kruwa a ten pedal w koncowce odpierndala takie kruwa gownia moim ipkselem z tigi go dojhebie!!!!!!!!!!!!!!! LAMUS za*****ony zniscze go kX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
grasz na elerze ze wiesz co robi, czy tylko z opowiesci?
Gram tylko na iridii, sorry. Czekam dalej na dowody... aaa i jeżeli na pskonejocie jest mniej niż 15h daj sobie spokój bo to nie dowód
ja pierdole waracm z wrki kruw amac jaki lamus jebany ja pierdole ale trzoda widze ze juz kruwa go tu cisnieice jebanego s*****ela zajebie gnoja zbieram ekimpe do autstri ejdziemy tam kurwa najebnac sukinko ta pierdolony skurwysyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEBAC SEDZIEGO I CALA RDZICNE JEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdole melazn trwa kruwa a ten pedal w koncowce odpierndala takie kruwa gownia moim ipkselem z tigi go dojhebie!!!!!!!!!!!!!!! LAMUS za*****ony zniscze go kX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Przegraliśmy- fakt
Howard Webb ch*j- fakt
ale wyluzuj troche
Br's <3 LP pewnie odrobi w 4 dni ^.-
Cam: http://www.***********.com/444353452.html
Royal Sorker
13-06-2008, 11:48
tak mowicie noob itp na niego to jak wy tacy pro czemu nie macie takiego lvl jak on lub wiekszego ?....
Draxunio
13-06-2008, 12:17
tak mowicie noob itp na niego to jak wy tacy pro czemu nie macie takiego lvl jak on lub wiekszego ?....
bo nie jestem az takim zjebanym maniakiem jak on .. lubisz siedziec 15 h dziennie przed kompem ? to zajebisty jestes pozdro gratulacje itd. ssij pala a twoja mma sie dyma za ciuchy !!!!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ludzie Chuja wiecie co sie dzieje na Elera ...8o
Po 1 to nie jest wina LP ze wszyscy (shootera) pouciekali tp 8o
po 2 ogladalem rozne filmiki z psiakiem i to dopiero jest zenada :baby:
Tak naprawde to Lord'Paulistinha zasluguje na szacuenk bo padl i wrucil ...
Narazie mam nadzieje ze to co napisalem troche was zacheci do tego zeby nastepnym razem pomyslac zanim sie cos napisze
CzareKing
13-06-2008, 16:07
Przegraliśmy- fakt
Howard Webb ch*j- fakt
ale wyluzuj troche
Od kiedy to my z Austria przegralismy?
Vademecum
13-06-2008, 16:54
z Austria nie ale mistrzostwa juz przegralismy
Ludzie Chuja wiecie co sie dzieje na Elera ...8o
Po 1 to nie jest wina LP ze wszyscy (shootera) pouciekali tp 8o
po 2 ogladalem rozne filmiki z psiakiem i to dopiero jest żenada :baby:
Tak naprawde to Lord'Paulistinha zasluguje na szacuenk bo padl i wrucil ...
Narazie mam nadzieje ze to co napisalem troche was zacheci do tego zeby nastepnym razem pomyslac zanim sie cos napisze
Ty za to na szacunek nie zasługujesz skoro nawet ortografii nie znasz, że Ty go szanujesz nie znaczy, że każdy ma go szanować. Na szacunek trzeba zasłużyć. G'night
Ty za to na szacunek nie zasługujesz skoro nawet ortografii nie znasz, że Ty go szanujesz nie znaczy, że każdy ma go szanować. Na szacunek trzeba zasłużyć. G'night
Moze i mam dysortografie ale to nie jest najważniejsze w tej sprawie .........
skoro nie umiesz uszanowac człowieka ktorego nie znasz to oznacza ze nie powinienes leczyc sie na nogi bo na głowe za pozno
I jak myslisz ze tym co napisałes wywyzszasz sie bo napisałes mi ze nie znam ortografi to BURAK z ciebie :))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.