Pokaż pełną wersje : WFT? od kiedy GS wali z dista?
Zachciało mi się dzisiaj pomordować kilka GSków... ostatni GS hunt był już dość dawno a nie chcę żeby o mnie zapomniały...
Więc pakuję się... przychodze na miejsce a tu jakoś tak pusto...
No to fajnie ... cały spawn dla mnie :p
Ale bije pierwszego, drugiego i coś mi nie pasi... coś mocno gryzą
nagle zonk 8o
one walą z dista! i to całkiem mocno... z dobrym setem i mms hity wchodziły po 50-70!
Nie huntuje gsów od około 2-3 miesięcy ... ale wtedy na 1000% nie biły tak na odległość... kiedy to zmienili? Przecież zadnego updata w tym czasie nie było :confused:
Fred Druid of Pacera
12-06-2008, 06:12
8 kwietnia był mały update.
http://www.tibia.com/news/?subtopic=newsarchive&id=716&fbegind=13&fbeginm=1&fbeginy=2008&fendd=12&fendm=6&fendy=2008&flist=00111111
Szkoda że po tym UP stworki stały się silniejsze -.-
A i masz literówkę Zamiast WFt to WTF ^^
lol gs juz oddawna tak walil z dysta trucizna -.-
AdiZgOlek
14-06-2008, 03:26
ale lepszy loot jest :>
Ta.... 1h na dragach, 1 broad sword_/
up@ Mu chodzi o hity z trucizna po 60~
Ta.... 1h na dragach, 1 broad sword_/
up@ Mu chodzi o hity z trucizna po 60~
Jemu chyba też o to chodzi. Poza tym, loot jest lepszy chyba z tych potworków które zostały ulepszone, a dragom chyba nic się nie zmieniło.
Tony_Gdansk
14-06-2008, 13:10
@triq
Demy dostały haste i chyba paraliż i dupa jest, a nie lepszy loot.
@up
no całkiem możliwe, od 3 miechów jestem facc, to nie wiem jak to z demami wygląda.
Dragonom leci teraz gorszy loot, była o tym całkiem długa dyskusja w jakimś temacie.
Jeżeli chodzi o demony to leci szybciej loot, na 3 demony wyszło Fire Axe i Giant sword..
Ss:
http://img156.imageshack.us/img156/4073/demonwr9.png
Własciwie to ja się z tego cieszę... ilość ludzi na GSach wyraźnie spadła. Teraz już nie trzeba biegać po całej okolicy 15 minut żeby zobaczyć jednego żywego. A co do loota to rzeczywiście się jakby poprawiło. Pamiętam czasy kiedy dodali gsom haste bo wcześniej to łaziły jak ślimaki... Zaczeły się niezłe jaja :D skończyło się huntowanie gsów na 20 lvlu. I wtedy chyba zabrali im bohy z loota. A jeszcze wcześniej z gsów leciały crown sety. Nie pamiętam dokładnie czy całe sety ale legsy napewno.
Tak to już jest z potworkami że niektóre ciągle wzmacniają. Ale to bardzo dobrze. Tibia powinna być coraz trudniejsza nie łatwiejsza z każdym updatem. Jak komuś się nie podoba to niech siedzi na trolach.
A i jeszcze antyluring powinni wyłączyć. To zupełnie rozwala cały klimat gry...
To dobrze ze potworki sa silniejsze... gra bedzie ciekawsza.. Im mniej h-lvli tym lepiej xd
Własciwie to ja się z tego cieszę... ilość ludzi na GSach wyraźnie spadła. Teraz już nie trzeba biegać po całej okolicy 15 minut żeby zobaczyć jednego żywego. A co do loota to rzeczywiście się jakby poprawiło. Pamiętam czasy kiedy dodali gsom haste bo wcześniej to łaziły jak ślimaki... Zaczeły się niezłe jaja :D skończyło się huntowanie gsów na 20 lvlu. I wtedy chyba zabrali im bohy z loota. A jeszcze wcześniej z gsów leciały crown sety. Nie pamiętam dokładnie czy całe sety ale legsy napewno.
Tak to już jest z potworkami że niektóre ciągle wzmacniają. Ale to bardzo dobrze. Tibia powinna być coraz trudniejsza nie łatwiejsza z każdym updatem. Jak komuś się nie podoba to niech siedzi na trolach.
A i jeszcze antyluring powinni wyłączyć. To zupełnie rozwala cały klimat gry...
Już sobie wyobrażam przejście do Venore... (marzenia)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.