Pokaż pełną wersje : Bardzo szybka kasa - jak to zrobic ?
Arka_Sath_Wielki
12-06-2008, 17:07
Dzisiaj przesylajac depo z kazoo do veno ktos mi zabral parcel :P wszystko co uzbieralem do tej pory (jakies razem warte 100k) poszlo w ch,.. xD wiem wiem lama jestem. Mam 31 knighta skille 60/60 i odrazu mowie ze nie bd trenic bo takie skille mi sie podobaja i mi wystarczaja, eq devil helmet c arm k legi vampirka k axe scraf leather bootsy. Mam 8 k od kumpla. Co zrobic zeby jak najszybciej uzbierac kase zeby choc troche sie zwrocilo :D? FACC
Griendly
12-06-2008, 17:11
Jak masz postmana to loć na mintwallin a jak nie to hmm... Fibula bylaby dobra ale za duzo ludzi , sprobuj DC
Zdecydowanie Fibula ponieważ Rotwormy to bardzo szybka kasa mogą być też cyce ale zwykłe. :evul:
Griendly
12-06-2008, 17:18
@up
Jeśli to non-pvp to zarobek średnio 300 gp / h a exp może 2k więc odradzam
A na pvp to też taka nędza bo boterzy tam expią.
Cyce - tu chodzi o szybki zysk a na nich o zysku nie ma mowy
Zdecydowanie Dark Cathedre. Weź kilka parceli, bo na Outlaw Camp jest skrzynka pocztowa, postman niepotrzebny. Kasa i loot miodzio ; ).
Kup Blackd, botuj jednego chara na mint, drugiego na ef, trzeciego na ghoulach pod mt, czwartego na gobach, piatego na rotach.
Co zrobic zeby jak najszybciej uzbierac kase zeby choc troche sie zwrocilo :D? FACC
Chyba widać, no nie? To po co piszecie miejsca z potrzebnym postmanem?!?
Wyciszony
12-06-2008, 20:03
Moje propozycje:
Mino przy Kazo (tam, gdzie się respi Horned Fox. Przy odrobinie szczęścia go zabijesz, zloocisz nose ring i masz od razu kasę), d- soldiery, DC.
Arka_Sath_Wielki
13-06-2008, 10:16
dzieki za odpowiedzi poexpilem 20 min na dc wskoczylo 15 % lvl i 700 gp :P
dzieki za odpowiedzi poexpilem 20 min na dc wskoczylo 15 % lvl i 700 gp :P
To dobrze?
@Up
No raczej ;d
Sam kiedys na dc siedzialem, kasa miodzio xp
mana'potion
13-06-2008, 14:51
DC ma -2 cud miód. Expiłem z 2h i miałem 3k w gp, BP steel helmetów, 2 Leo armor, i to coś do addonu co z huntera leci.
mozesz w mintw nawet mez postmana, wrawie zawsze udaje mi sie lootbaga wyciagnac, trzeba tylko po expieniu pobiec po parcel, nie nosze przy sobie bo sorc, i isc tak do skrzynki, nie tej w centrum, na wschod od centrum (->) jest skrzyneczka, zaadresowac, wrzucic i cieszysz sie lootem [prawie_demon mode]:cup::cup::evul::evul::evul::cup::cup::evul::D:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.