zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pal/Knight??

tarind
13-06-2008, 06:57
Postanawiam zrobic nowy char waham sie czy to ma byc rp/ek
Mozecie mi doradzic? :baby:
Co glowie sie i troje i wymyslec nie moge, jedna i druga profesja ma swoje plusy i minusy
Czekam na wasze propozycje

KubiXX
13-06-2008, 07:17
O to jest pytanie:"Kim grac?". Jak słusznie zauważyłeś zarówno palek jak i knight ma wady i zalety. Musisz sobie postawić pytanie, czego wymagasz od swojego chara. Jesli wolisz dość prosta grę i godziny skilowania to knight, natomiast jesli wolisz szybki exp i ciekawa grę to polecam palka.

Ja gram paladynem i bardzo dobrze mi sie nim gra.

tarind
13-06-2008, 07:20
a jak wyglada sprawa z amunicja ? na ile rsy starczaja ?

KubiXX
13-06-2008, 07:25
Nie chce Cię wprowadzić w błąd podając jakieś konkretne liczby bo nigdy nie spr. na jak długo starcza mi np. 40 rs. Na początku możesz mieć trochę problemu ze względu na mała ilość cap ale później ten problem przestaje istnieć i możesz dość długo siedzieć na miejscówce.

wiewioreq
13-06-2008, 09:24
Ale to zależy czy chcesz grać na no-pvp, pkować na małym lvl, pkować na dużym lvl lub może prowadzić wolny.

Uran of Aurea
13-06-2008, 10:53
a jak wyglada sprawa z amunicja ? na ile rsy starczaja ?

Mówiłeś, że wahasz się miedzy rp a ek wnioskuje ze chcesz potem kupić pacc, wiec o amunicje sie nie martw ladujesz do baga 100 rs i lecisz na expa potem gdzieś go ukrywasz i masz ammo na 3 h :) Niestety na non-pvp nie ma sensu tak robić X(

grzesio512
15-06-2008, 19:55
nikt ci nie powie czym grać. Dla każdego liczy się co innego!!! Poczytaj poradniki dla obu profesji i zdecyduj czym będzie ci się lepiej grało. Osobiście polecam ci paladyna bo ma najlepszy czar leczący (dla pacca) "divine healing" poza tym nie trzeba godzinami trenować bo skille wchodzą także podczas exp, i ogólnie dostaje o wiele mniej hitów niż najt i ma także dobrą obronę :D

Holihelper
18-06-2008, 22:24
grałem rp i ek ;P moja rada? olej rp