Pokaż pełną wersje : Exori
wiewioreq
13-06-2008, 15:28
Skoro knighci mają exori gran, exori mas, exori hur to powinni zrobić normalne exori dla FACC. No bo knight nie ma czarów ofensywnych a inne profy mają. Co o tym sądzicie?
Croucherek
13-06-2008, 15:31
Napisz petycje do Cipsoftó, może zareagują . . .
A tak w ogóle to palek nie ma na FACC czarów ofensywnych.
wiewioreq
13-06-2008, 15:32
żeby napisać petycję chce wiedziec co wy o tym sądzicie...
Nie nie i jeszcze raz nie. Ihmo bardzo dobrze że ten czar są dla pacc(wkońcu oni płacą i mają możliwość używania tego czaru). Dać faccom berserka to będą chcieli więcej
a powiedz jakie czary ofensywne ma pall na facc? piszesz ze inne profy maja? to podaj co ma pall na facc
Marecki666
13-06-2008, 15:47
Knight powinien bić z samej broni, nie mieć żadnego czaru ofensywnego.
/Chodźcie napisać petycje o danie Ankh i Edron dla facc, na pewno posłuchają, tak samo z exori.
@UP
Koniecznie z aksa a druid różdżką
Berserk to tak jakby obrót z toporem/mieczem/obuchem o 360 stopni więc nawet pasuje hehe
neopostman
14-06-2008, 19:23
Oczywiście NIE. CipSoft nigdy, powtarzam, nigdy i możecie być tego pewni nie da czegoś takiego. Dlaczego ? Bo FACC to tylko demo, a więc nie powinni otrzymywać nic za to, że nie płacą.
Amorekboy
14-06-2008, 19:28
@UP
Koniecznie z aksa a druid różdżką
Berserk to tak jakby obrót z toporem/mieczem/obuchem o 360 stopni więc nawet pasuje hehe
zajebista teoria to mi sie podoba ;p
Oczywiście NIE. CipSoft nigdy, powtarzam, nigdy i możecie być tego pewni nie da czegoś takiego. Dlaczego ? Bo FACC to tylko demo, a więc nie powinni otrzymywać nic za to, że nie płacą.
Facc to demo ? Ale sie usmialem xD Po prostu nie kazdy jest na tyle glupi by wydawac rl kase na gre ;) Chyba ze ktos kupuje za kase tibijska ;p
kombossik
14-06-2008, 20:40
UP
a gdy kupujesz se jakąś grę w sklepie ... to to samo ...
nie widzę różnicy w kupowaniu np gta san andreas a kupowaniu pacca (no pacc trwa 90 dni xD )
Wylansowany
17-06-2008, 13:56
Facc to demo ? Ale sie usmialem xD Po prostu nie kazdy jest na tyle glupi by wydawac rl kase na gre ;) Chyba ze ktos kupuje za kase tibijska ;p
To powiedz mi czemu rynek gier PC (i konsolowych) tak się utrzymuje i gracze kupują je? Czyli wg. ciebie każdy z nich jest idiotą, dlatego że kupuje w sklepie niż ma ściągać z Osiołka (czy czego innego) ?
@topic
Spójrz na to z innej strony...
Knightem spokojnie na FACC możesz expić do 60lvl a nawet dłużej, a magiem po 35 jest strasznie ciężko bez PACC-a...
Gdyby profesje na Facc dostały więcej czarów gracze kupowali by mniej Płatnych Kont i CipSoft po czasie by upadł. Tibijskich Serverów jest bodajże 80+
miesięczne utrzym,anie ich wszystkich to bardzo duży koszt. A poza tym niemówie że jestem bogaty albo co ale 1zł dziennie to nie jest duzo
Gdyby profesje na Facc dostały więcej czarów gracze kupowali by mniej Płatnych Kont i CipSoft po czasie by upadł. Tibijskich Serverów jest bodajże 80+
miesięczne utrzymanie ich wszystkich to bardzo duży koszt. A poza tym nie mówie że jestem bogaty albo co ale 1zł dziennie to nie jest duzo
Chyba żartujesz :D
Nie żartujesz?
O K$^@#A!
To powiedz mi czemu rynek gier PC (i konsolowych) tak się utrzymuje i gracze kupują je? Czyli wg. ciebie każdy z nich jest idiotą, dlatego że kupuje w sklepie niż ma ściągać z Osiołka (czy czego innego) ?
@topic
Spójrz na to z innej strony...
Knightem spokojnie na FACC możesz expić do 60lvl a nawet dłużej, a magiem po 35 jest strasznie ciężko bez PACC-a...
Heh no nie wiem czy tak ciężko się expi sorcem na facc... Ja moim 40sorcem potrafie expić solo wyciągając przy tym od 45 do 55k/h bez waste...
Topic:
Jak juz to powinni zrobić exori hur dla facc a nie zwykłe exori.
Tony_Gdansk
19-06-2008, 10:18
UP
a gdy kupujesz se jakąś grę w sklepie ... to to samo ...
nie widzę różnicy w kupowaniu np gta san andreas a kupowaniu pacca (no pacc trwa 90 dni xD )
No wiesz.. jak zepsujesz grę w trzy miesiące to masz to samo ;)
Topic
NIE !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.