zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomysł dzieki któremu nietraciłbyś/abyś kasy przez hakerstwo.

Xordon
13-06-2008, 17:45
Mam pomysł dzięki któremu hakerzy nie zabrali Ci kasy. Jeżeli jakiś GM to czyta prosiłbym o zrealizowanie tego pomysłu. Mianowicie gdy podchodzimy do banku w tibi gdy wpłacasz kase poraz pierwszy na danym charze bankier powinien zapytać Cię o hasło które chciałbyś mieć do banku. Ty podajesz hasło i potem za każdym razem kiedy będziesz chciał WYPŁACIĆ kase z banku bankier powinien zapytać Cię o hasło dzięki hasłu haker nie dojdzie do twojej kasy w banku. Świetny pomysł co nie. B)

Vanhelsen
13-06-2008, 17:54
ja! genialny! nosz zaisty! ale tu nie ma GMów więc bon voyage na forum tibia.com z tym pomysłem

Dabek_trick
13-06-2008, 17:55
A co z eq?

Elajven
13-06-2008, 17:59
Pomysł według mnie świetny. A co do EQ to jak masz kasę w banku to w każdej chwili po hacku można se na nowo zakupić.

Pozdro~

Krajzel
13-06-2008, 17:59
Taaa a banda noobów tylko by stała i spisywała kto ma jakie hasło rotfl (chyba że byłoby to przez priv- obecnie nie możliwe)

Dabek_trick
13-06-2008, 18:00
Haha, a jak dopiero co kupiłeś jakieś eq a w banku zostało Ci po tym kilka nędznych gp?

Slythia
13-06-2008, 18:08
Jestem przeciw... Wpisywanie hasla zawsze troche trwa, bank wiec bedzie idealnym miejscem do pk...

Wystarczy myslec, by nie miec hacka. To wszystko...

Aron Roar
13-06-2008, 18:08
@2up
Cóż, pech... ;P

Dinebel
13-06-2008, 18:19
Wystarczy myslec, by nie miec hacka. To wszystko...

Dokładnie! Ja gram w Tibię już ok. 5 lat i nigdy na żadnej Mojej postaci nie miałem hacka.
Trzeba myśleć co się robi.

Surtius
14-06-2008, 00:00
Pomysł bez sensu. Aby mieć jeszcze jakiekolwiek hasło w grze potrzebny by był interfejs do odzyskiwania go (po zapomnieniu np). Działał by on na normalne passy które haker i tak by miał...

Vanhelsen
14-06-2008, 00:11
Pomysł bez sensu. Aby mieć jeszcze jakiekolwiek hasło w grze potrzebny by był interfejs do odzyskiwania go (po zapomnieniu np). Działał by on na normalne passy które haker i tak by miał...
A po co? Znam wiele haseł które jak zgubimy to nie odzyskamy...

Vil
14-06-2008, 01:05
o, kolejny dziecinny pomysl...

Jesli nie sciagasz niczego podejrzanego zwiazanego z Tibia - ryzyko hacka wynosi prawie rowniutkie 0. Jesli sciagasz i ktos cie hacknie - masz na co zasluzyles. W przypadku numer 2 Cipsoft ma serdecznie w dupie to czy i ile straciles, opierajac swoja wykladnie zasad na przypadkuy pierwszym. Z tego powodu na waszym miejscu nie liczylbym na jakiekolwiek zmiany w tej materii.

Nie wspominajac juz o koncepcji jakoby GMowie mogli wprowadzac zmiany do gry.