Pokaż pełną wersje : Pomysł dzieki któremu nietraciłbyś/abyś kasy przez hakerstwo.
Mam pomysł dzięki któremu hakerzy nie zabrali Ci kasy. Jeżeli jakiś GM to czyta prosiłbym o zrealizowanie tego pomysłu. Mianowicie gdy podchodzimy do banku w tibi gdy wpłacasz kase poraz pierwszy na danym charze bankier powinien zapytać Cię o hasło które chciałbyś mieć do banku. Ty podajesz hasło i potem za każdym razem kiedy będziesz chciał WYPŁACIĆ kase z banku bankier powinien zapytać Cię o hasło dzięki hasłu haker nie dojdzie do twojej kasy w banku. Świetny pomysł co nie. B)
Vanhelsen
13-06-2008, 17:54
ja! genialny! nosz zaisty! ale tu nie ma GMów więc bon voyage na forum tibia.com z tym pomysłem
Dabek_trick
13-06-2008, 17:55
A co z eq?
Pomysł według mnie świetny. A co do EQ to jak masz kasę w banku to w każdej chwili po hacku można se na nowo zakupić.
Pozdro~
Taaa a banda noobów tylko by stała i spisywała kto ma jakie hasło rotfl (chyba że byłoby to przez priv- obecnie nie możliwe)
Dabek_trick
13-06-2008, 18:00
Haha, a jak dopiero co kupiłeś jakieś eq a w banku zostało Ci po tym kilka nędznych gp?
Jestem przeciw... Wpisywanie hasla zawsze troche trwa, bank wiec bedzie idealnym miejscem do pk...
Wystarczy myslec, by nie miec hacka. To wszystko...
Aron Roar
13-06-2008, 18:08
@2up
Cóż, pech... ;P
Wystarczy myslec, by nie miec hacka. To wszystko...
Dokładnie! Ja gram w Tibię już ok. 5 lat i nigdy na żadnej Mojej postaci nie miałem hacka.
Trzeba myśleć co się robi.
Pomysł bez sensu. Aby mieć jeszcze jakiekolwiek hasło w grze potrzebny by był interfejs do odzyskiwania go (po zapomnieniu np). Działał by on na normalne passy które haker i tak by miał...
Vanhelsen
14-06-2008, 00:11
Pomysł bez sensu. Aby mieć jeszcze jakiekolwiek hasło w grze potrzebny by był interfejs do odzyskiwania go (po zapomnieniu np). Działał by on na normalne passy które haker i tak by miał...
A po co? Znam wiele haseł które jak zgubimy to nie odzyskamy...
o, kolejny dziecinny pomysl...
Jesli nie sciagasz niczego podejrzanego zwiazanego z Tibia - ryzyko hacka wynosi prawie rowniutkie 0. Jesli sciagasz i ktos cie hacknie - masz na co zasluzyles. W przypadku numer 2 Cipsoft ma serdecznie w dupie to czy i ile straciles, opierajac swoja wykladnie zasad na przypadkuy pierwszym. Z tego powodu na waszym miejscu nie liczylbym na jakiekolwiek zmiany w tej materii.
Nie wspominajac juz o koncepcji jakoby GMowie mogli wprowadzac zmiany do gry.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.