zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia zmiana skinów itp

Illya_von_Einzbern
13-06-2008, 22:22
To tak , małe pytanko a nawet 2.

Pragne se zmienić model w tibi ( wyglad postaci ) , pamiętam kiedyś jak grałem w tibi rozpakowywało sie jakis folderek czy cós i podmieniało obrazki... ale jak to działało to niepamientam , dlatego się pytam was czy wiecie , ew. czy jest tam jakis tutorial , bo gdy przeszukiwałem zbiór poradników w subforum o poradnikach załamałem się znajdując ponad połowe wogule nie pasujących do tematu tibi... jakieś nie zostac noobem w 24h... sam tytuł zaprzecza tej tezie ale szczegoł...

A także jak moge sobie zmienić "skórke" , mianowicie te na około okienka gdzie widzimy świat tibi... także niepotrafiłem znaleść tego pośród gąszczy zbednych poradników.

Dzieki z góry.

P$ychop@ta
13-06-2008, 23:05
Edycja klienta tibi jest nie legalna wiec nie znajdziesz tego na tibi.pl -,-

Illya_von_Einzbern
13-06-2008, 23:08
O dzizus w każdej normalnej grze można zmieniać skiny... CS , TF2 , Mario!? ... bo wkońcu to wpływa tylko na to co my widzimy ...

Wraca moje przekonanie że nie warto grać w tibie. Dobra dzieki...

... Ale chyba layout na około "okna świata tibi or whatever" można sobie spimpować co...?

Satyros
14-06-2008, 01:12
Teoretycznie jakakolwiek ingerencja w klienta Tibii jest nie legalna z Tibia Rules (w tym jakiekolwiek skiny są zabronione). Z drugiej strony, GM nie ma jak zobaczyć jakiego masz skina, więc droga wolna. Tylko na tym forum nie uzyskasz informacji jak to zrobić, niestety.

Czimeq
14-06-2008, 07:43
..........

Alldes
14-06-2008, 09:35
Teoretycznie jakakolwiek ingerencja w klienta Tibii jest nie legalna z Tibia Rules (w tym jakiekolwiek skiny są zabronione). Z drugiej strony, GM nie ma jak zobaczyć jakiego masz skina, więc droga wolna. Tylko na tym forum nie uzyskasz informacji jak to zrobić, niestety.

aa Przepraszam cię o dziwo tibia.pl nie jest już supported fansite
@Topic
Tak, trudno zapytać się na tibia.org.pl....

neopostman
14-06-2008, 09:48
aa Przepraszam cię o dziwo tibia.pl nie jest już supported fansite

Co nie znaczy, że nadal respektuje takie zachowania..

@ down
mimo wszystko to i tak łamanie zasad CipSoftu.

Wiedźmin
14-06-2008, 11:13
Co nie znaczy, że nadal respektuje takie zachowania..

Jakie? Czy komuś zaszkodzi tym, że zmieni sobie wygląd klienta? Trochę wyrozumiałości ;)

P$ychop@ta
14-06-2008, 12:37
Jezu, poprostu Cip-soft zastrzega sobie edytowania swojego klienta wiec po co wy to rozciągacie tak jest i tyle, nie zmienicie tego -,-

poolek
14-06-2008, 16:16
Link (http://clk.tradedoubler.com/click?p=47880&a=1524083&g=16458372)