PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie Expic!!!!

Sapthor
13-06-2008, 23:42
Witam!!!

Odrazu mowie ze napisalem ten temat ponieważ w temacie gdzie powinno sie pisać takie pytania nikt nie odpisuje...

A więc gdzie mógłbym expic knightem na lvl 20+ i 30+
(EQ: p set steel helmet tower shield, fur boots, serpent sword, BS)skill 53/53 ale doskilluje

byłem na barbarianach dobry exp ale trochę waste i nie idzie w scaraby sie nie wbijam

Najlepiej prosiłbym o odpowiedzi wraz z zdjęciami(tibia earth)

@down

żal mi nie umiesz pisa ani czytac pisze sie patrz a nie pacz a po drugie napisałem że tam mi nieodpisują

Barosa7
13-06-2008, 23:48
http://images23.fotosik.pl/227/fd9b53db41a8a1b0.jpg (www.fotosik.pl)

Leon666
14-06-2008, 00:45
żal mi nie umiesz pisa ani czytac pisze sie patrz a nie pacz a po drugie napisałem że tam mi nieodpisują

To sobie ku rwa łaskawie poczekaj a nie zakładasz ten zasrany temat! X(

Brtek00
14-06-2008, 01:12
BOZE CO ZA LUDZIE NA TYM FORUM....

To wiec mozesz expic larvy ank dobry exp ale kasa mala :/ Roty liberty bay albo darashia dobry exp dobra kasa ale wkurzaja boterzy :P lub Dark Catedral slimy,ghule,tarantule,roty takie kóleczko :) ladny exp i kasa niczego sobie na barbariany nie idz bo nawet na najmniejszym campie bedziesz mial waste... mozesz spróbowac na dworcach kasa spoko exp tez.

No to tak ja bym ci radzil expic tak do 40 ~~ lvla na dc i tak dobij przynajmniej skile 60~~+ i potem mozesz spokojnie expic na barbarianach malym campie.

Dinebel
14-06-2008, 11:26
Ile Was jeszcze kurwa będzie? To już się zaczyna denerwujące robić z tymi Waszymi tematami do expienia skoro macie odpowiedni do tego przyklejony temat ...

Przepraszam za przekleństwo ale się już wytrzymać nieda.

Pozdrawiam.