zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytania

SInGApOOre
14-06-2008, 12:37
Jw.

1. Ile kosztuje mniej więcej wybranie się na banute Quest jako '5 koło u wozu' na światach PvP

2. Ile trwa zrobienie Banuty

3. Czy bosy (Np. Tiquanda Rev..) Respią się o określonej porze dnia i nocy

4. Czy respią się w tym samym Miejscu (dokładnie)

5. Czy notatka jest liczona jako ban (czyli not. x 3 = delete), i znika po 6(?) miesiącach

6. Gdzie się fajnie expi ED na około 40 lvlu z p setem + bohy, z miejscem blisko pz lub gdzie można w 'każdej' chwili się wylogować. Najlepiej obok jakieś skrzynki xD

7. Ile trwa zrobienie Postmana? Ile pójdzie na podróże mniej więcej

8. Ile kosztuje u Was Mandrake? Sry. Ale tibia.wikia.com $%^#$ daje jak mam cene 500-2.5mln / Server pvp Antica

9. Czy z młodzieżową kartą w Ing np. Można kupować pacce na 1 miech? Tj. w wpadku Visy itp.

@edit

10. Jaki lvl około na pokoanie tiquandy rev solo / zakładam 45 + do używania sdków

11. Co się dzieje gdy mam notatke (6 mies) minely 3 mies i dostaje nastepna?

- pierwsza znika po 3 mies a druga 6 mies po zniknieciu pierwszej (lacznie 9 mies)
- pierwsza znika po 3 mies a druga po 6 (lacznie 6 mies)
- pierwsza notatka jest liczona od nowa a druga zaczyna sie po jej skonczeniu
- pierwsza notatka jest liczona od nowa a druga znika 6 mies po jej dostaniu

Rybzor
14-06-2008, 13:10
Jw.

1. Ile kosztuje mniej więcej wybranie się na banute Quest jako '5 koło u wozu' na światach PvP

2. Ile trwa zrobienie Banuty

3. Czy bosy (Np. Tiquanda Rev..) Respią się o określonej porze dnia i nocy

4. Czy respią się w tym samym Miejscu (dokładnie)

5. Czy notatka jest liczona jako ban (czyli not. x 3 = delete), i znika po 6(?) miesiącach

6. Gdzie się fajnie expi ED na około 40 lvlu z p setem + bohy, z miejscem blisko pz lub gdzie można w 'każdej' chwili się wylogować. Najlepiej obok jakieś skrzynki xD

7. Ile trwa zrobienie Postmana? Ile pójdzie na podróże mniej więcej

8. Ile kosztuje u Was Mandrake? Sry. Ale tibia.wikia.com $%^#$ daje jak mam cene 500-2.5mln / Server pvp Antica

9. Czy z młodzieżową kartą w Ing np. Można kupować pacce na 1 miech? Tj. w wpadku Visy itp.
1, 2. Nie miałem okazji sprawdzać
3. Nie; respią się losowo.
4. Tak.
5. Nie jest liczona jako ban, o ile się orientuje znika po 6 miesiącach. (ale mogę się mylić)
6. -> przyklejone tematy
7. Zależy od poziomu postaci i wiedzy. Mnie zajmowało jakieś 4-5 godzin chyba?
8. ~2mln. Cena jest różna zależnie od świata, jak podaje Erig waha się miedzy 500-2.5mln, a czasem może i wyżej.
9. -> FAQ/Manual.

Btw. Zmień podpis bo łamie regulamin forum.

10. 43 lvl 23 shieldingu i 21 sdkow oraz 11 mana potionków.
11. - pierwsza znika po 3 mies a druga po 6 (lacznie 6 mies)