SInGApOOre
14-06-2008, 12:37
Jw.
1. Ile kosztuje mniej więcej wybranie się na banute Quest jako '5 koło u wozu' na światach PvP
2. Ile trwa zrobienie Banuty
3. Czy bosy (Np. Tiquanda Rev..) Respią się o określonej porze dnia i nocy
4. Czy respią się w tym samym Miejscu (dokładnie)
5. Czy notatka jest liczona jako ban (czyli not. x 3 = delete), i znika po 6(?) miesiącach
6. Gdzie się fajnie expi ED na około 40 lvlu z p setem + bohy, z miejscem blisko pz lub gdzie można w 'każdej' chwili się wylogować. Najlepiej obok jakieś skrzynki xD
7. Ile trwa zrobienie Postmana? Ile pójdzie na podróże mniej więcej
8. Ile kosztuje u Was Mandrake? Sry. Ale tibia.wikia.com $%^#$ daje jak mam cene 500-2.5mln / Server pvp Antica
9. Czy z młodzieżową kartą w Ing np. Można kupować pacce na 1 miech? Tj. w wpadku Visy itp.
@edit
10. Jaki lvl około na pokoanie tiquandy rev solo / zakładam 45 + do używania sdków
11. Co się dzieje gdy mam notatke (6 mies) minely 3 mies i dostaje nastepna?
- pierwsza znika po 3 mies a druga 6 mies po zniknieciu pierwszej (lacznie 9 mies)
- pierwsza znika po 3 mies a druga po 6 (lacznie 6 mies)
- pierwsza notatka jest liczona od nowa a druga zaczyna sie po jej skonczeniu
- pierwsza notatka jest liczona od nowa a druga znika 6 mies po jej dostaniu
1. Ile kosztuje mniej więcej wybranie się na banute Quest jako '5 koło u wozu' na światach PvP
2. Ile trwa zrobienie Banuty
3. Czy bosy (Np. Tiquanda Rev..) Respią się o określonej porze dnia i nocy
4. Czy respią się w tym samym Miejscu (dokładnie)
5. Czy notatka jest liczona jako ban (czyli not. x 3 = delete), i znika po 6(?) miesiącach
6. Gdzie się fajnie expi ED na około 40 lvlu z p setem + bohy, z miejscem blisko pz lub gdzie można w 'każdej' chwili się wylogować. Najlepiej obok jakieś skrzynki xD
7. Ile trwa zrobienie Postmana? Ile pójdzie na podróże mniej więcej
8. Ile kosztuje u Was Mandrake? Sry. Ale tibia.wikia.com $%^#$ daje jak mam cene 500-2.5mln / Server pvp Antica
9. Czy z młodzieżową kartą w Ing np. Można kupować pacce na 1 miech? Tj. w wpadku Visy itp.
@edit
10. Jaki lvl około na pokoanie tiquandy rev solo / zakładam 45 + do używania sdków
11. Co się dzieje gdy mam notatke (6 mies) minely 3 mies i dostaje nastepna?
- pierwsza znika po 3 mies a druga 6 mies po zniknieciu pierwszej (lacznie 9 mies)
- pierwsza znika po 3 mies a druga po 6 (lacznie 6 mies)
- pierwsza notatka jest liczona od nowa a druga zaczyna sie po jej skonczeniu
- pierwsza notatka jest liczona od nowa a druga znika 6 mies po jej dostaniu