Pokaż pełną wersje : taktyka na frost dragi i ich dzieci
malyjanek
14-06-2008, 17:16
Druid 61 lvl jaka taktyka na te potwory? chodzi mi jakie runki brac na ten solo huncik (wiadomo hailstorm rod odpada)
Hunt bedzie prawdopdobnie nie oplacalny ale jak chcesz isc, to wez 3 bp sd i z 5 bp smp i bij na utamie, innej metody nie ma na twojim poziomie
Kup.Se.Musk
14-06-2008, 19:09
Jeżeli chcesz iść powastować(czyt. pobić z SD) to ubierasz Glacier Set+Necrotic Rod. Jeżeli chcesz iść pobić z Visa to uwierz mi, że z takim frostem będziesz się męczyć kilka minut i dużym prawdopodobieństwem jest to, że walka zakończy się niepowodzeniem :)
OK
Taktyka na frost dragi dla 61 lvl druta:
utani hur albo utani gran hur i spierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................
Frost drag knajta na tym lvlu potrafi położyć na 1 combo
A wogle jak chcesz sie szybko przenieść do temple to napisz tp plx a nie na frosty
malyjanek
14-06-2008, 22:04
OK
Taktyka na frost dragi dla 61 lvl druta:
utani hur albo utani gran hur i spierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................
Frost drag knajta na tym lvlu potrafi położyć na 1 combo
Nie rozsmieszaj mnie na 64 lvl knightem skille 80/79 bron cranial basher + demonka na balance schodzilo mi okolo 5-8 strong health potionow na 1 frost draga.I jakos ani razu nie mialem reda czy sytuacji krytycznej
poszedlem na okolnir tym drutem i Hatchlingi ktore sie paletaly bilem jak pall uciekajac i z Visa natomiast Frosty typowo z SD (na mana shieldzie) dobijajac z visa jesli uciekaly
wynik 1 h 10 minut expienia (nie huntu bo nie szedlem po loot tylko po exp)
Strata
okolo 2 bp sd okolo 6 bp strong mana potion
Zysk
100 k expa w tym czasie (awans na 62 poziom)
Tower shield
2 energy ringi
2 small saphire
ogolnie waste ale fajnie sie tam expi jak sie ma kase na runy/potiony
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.