Pokaż pełną wersje : Nowa grafika do tibii (By Mozqito Team)
mozqito92
15-06-2008, 14:22
Witam!
Chcialbym zaprezentowac i rozpowszechnic prace mojego zespolu (Mozqito TM).
W sklad naszego teamu wchodza 3 osoby. Ludzie grajacy w tibie tworzacy do nich grafiki. Jest to nasze hobby.
Przez ostatnie 2 miesiace pracowalismy nad nowa grafika do tibii. Nie bede sie rozpisywal. Cala prezentacja projektu znajduje sie tu:
http://youtube.com/watch?v=jkNw93PTB2I
Stronka narazie nierozbudowana : graphicproject.za.pl
Prosba do was. Nasz projekt ma sie rozwijac dlatego jezeli lubicie tworzyc grafiki tibijskie publikujcie je w tym temacie. Bede aktualizowal nasz plik .spr dzieki czemu projekt bedzie jeszcze lepszy.
Pozdrawiam.
Ps. Prosze o komentarze :D
Pan i Wladca
15-06-2008, 14:26
Kwaso jest w waszym teamie?
mozqito92
15-06-2008, 14:34
Nie nikogo takiego nie znaM
:pp
Pan i Wladca
15-06-2008, 16:05
To czemu jego itemkow uzywacie?
Jak dla mnie to wasze nowe grafiki za bardzo kłują w oczy swoją powtarzalnością. Powinno to być bardziej zlane, np. pół cegły przy prawej krawędzie będzie się łączyć z drugą połową cegły, na innym polu, przy lewej krawędzi, itp. Ale trawa i krzaczki wraz z niektórymi itemami są wiele lepiej zrobione niż oryginały.
mozqito92
15-06-2008, 16:24
Jest kilka itemkow z neta ale nie wiele
Extermis
15-06-2008, 18:41
"Chcialbym zaprezentowac i rozpowszechnic prace mojego zespolu (Mozqito TM)."
"Jest kilka itemkow z neta ale nie wiele "
uwielbiam... no hmm z moznaby sie uprzec jeszcze ze praca waszego zespolu polega na szukaniu grafik po necie i bezczelnym ich rozpowszechnianiu bez zgody autorow..
Virusmaxi
15-06-2008, 19:58
Co najlepsze, ze strasnzie syfnej gry zrobiliście syfniejszą grę...
Geez,jak pozna podniecać sie edytowanymi pikselami w dodatku znalezionymi w necie..
Nikast Shynix
15-06-2008, 22:19
Geez,jak pozna podniecać sie edytowanymi pikselami w dodatku znalezionymi w necie..
I w dodatku jeszcze brzydszymi niż nieedytowane (przynajmniej większość).
sciongnolem wyglada nawet nawet.Ale sciongnelo mi 2 pliki.Tibia.spr i unistall.Tibia.spr podmienilem a unistall nie moge usunąć.co jest?
mozqito92
21-06-2008, 09:42
Ten plik podmienia nowa grafike na stara jezeli masz stary spr w folderze z tibia. Mozliwe ze uruchomiles to jak starego pliku spr nie bylo w folderze. Mogl bug wyskoczyc. Sprobuj uruchomic ponownie komputer albo zakonczyc proces unninstall i wszystko powinno byc ok, na pewno da rade usunac wtedy.
ok dzieki,juz usunolem ;).Tibia wygłąda bardzo ładnie(jak z tego updatu)
OMG !!8o:D
Jak zobaczyłem te teksturki Groundów to myślałem że sie wyłoze na ziemie ze śmiechu !!:D Totalnie nie pasują, jedyne co mi sie podobało to wygląd niektórych itemów, ale ponoć nie są waszego autorstwaX(
mozqito92
21-06-2008, 13:15
Bez przesady. Jest kilka itemow nie naszego autorstwa ale w porownaniu z tymi co wykonane sa przez nas to jest tego naprawde niewiele.
Triplonq
21-06-2008, 13:40
SUPer tylko tyle powiem ^^ no bo poco mi grafika? jak i tak tak samo atakuje? ;D nie pobieram ale mi sie bardzo podoba
Ten tompson mnie rozwalil ; p
kaniaonalna
07-07-2008, 16:51
moim zdaniem jest to nie fajne
Urozmaicają sobie grę w Tibię, więc dlaczego nie fajne?
Gra ma bawić, cieszyć, radować a oni po to tworzą grafiki by osiągnąć radość, szczęście i rozkosz. Btw. dziwne, że CipSoft nie wypuszcza jakichś skórek do Tibii, chociażby nawet słabych, ale w innych kolorach - to by dodało... eehm.. koloru! ^^
Bez przesady. Jest kilka itemow nie naszego autorstwa ale w porownaniu z tymi co wykonane sa przez nas to jest tego naprawde niewiele.
Ale zapytać autora powinno się i dopisać go do listy twórców tych grafik, jeśli się zgodzi. Wy nie dość, że bez pytania, to jeszcze piszecie, że sami tworzyliście. I nie ważne czy to jedna praca czy dziesięć.
Powiedzmy otwarcie. Zrobiliscie czesc nowych grafik a czesc BEZCZELNIE ZRIPOWALISCIE BEZ ZGODY I WIEDZY AUTOROW. Powinniscie zapytac ich o zgode a jezeli by sie zgodzili dopisac ich do listy teamu.
@topic
Niepodobaja mi sie te grafiki sa sztuczne i nie pasujace do klimatu gry
@offtopic
sciongnolem[...]
Rasowy tibijczyk, niedlugo to slowo bedzie rownoznaczne ze slowem 'analfabeta' (bez obrazy dla tych co znaja umiar w tej grze, i potrafia pisac po polsku) Zal mi naszego narodu jak widze na Tibii "muj" "mjenso" "potfur"...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.