Pokaż pełną wersje : www - nie wchodzi strona
SInGApOOre
15-06-2008, 19:30
Mam mianowicie pewnien problem... a mianowicie serfujac po internecie moge wejsc na kazda strone bez problemu.. prawie.. wchodzac na tibia.com wyswietla mi sie ze nie mozna wyswietlic strony.. tak jak by nie bylo internetu.. gdy usuwam z linku www.tibia.com 'www' i zostaje mi 'tibia.com' wszystko wchodzi ladnie ale wchodzac w obojetnie ktora zakladke na poczatku pojawia mi sie www i mi sie nie laduje =\ tak dzieje mi sie tylko z tibia.com
co moge zrobic?
To rzeczywiście dziwne. Być może wpisuje ww albo wwww? Jest taka opcja gdzieś na dysku, że można zablokować dostęp do strony wpisując adres. Może ktoś tam ci wpisał: www.tibia.com
Czytałem to chyba na tibii net pl
SInGApOOre
15-06-2008, 19:41
znak w znak dokladnie www
zero_skillu_szczylu
15-06-2008, 19:42
spróboj przez inną przeglądarke
SInGApOOre
15-06-2008, 19:45
mam avanta i IE i przez obydwa jest tak samo
zero_skillu_szczylu
15-06-2008, 19:52
spróbuj przez Mozille FireFox, ja mam Opere i wchodzi
Vasudanin
15-06-2008, 19:57
Tutaj przeglądarka nie ma znaczenia, po prostu masz zablokowane hosty. Gdzie to dokładnie zmienić nie wiem, ale szukam i jak tylko to znajde dam ci znać.
Jeżeli w pliku host (lokalizacja: C:\Windows\System32\drivers\etc) są jakieś wpisy z tibia.com to je usuń. Absolutnie NIE usuwaj wpsiu:
127.0.0.1 localhost
Lechista
15-06-2008, 23:29
IE cuchnie ;] Nic dziwnego ze nie wchodzi...
IE cuchnie ;] Nic dziwnego ze nie wchodzi...
Autor pisał, że próbował z innej przeglądarki też, więc to nie jest problemem. Czytaj wszystko co jest napisane w temacie, jeżeli chcesz się wypowiadać.
@SInGApOOre
Jeszcze jedna uwaga, jeżeli będą jakieś wpisy w pliku host związane z tibią, to radzę przeskanować komputer, duże prawdopodobieństwo, że masz keyloggera na komputerze. Sam ten wpis się tam nie znalazł; niektóre keyloggery dodają ten wpis, by nie umożliwić szybie odzyskanie konta przez stronę tibia.com.
SInGApOOre
16-06-2008, 07:27
mam kasperskyego i jest dobrze zadnego hacka przez 3 lata grania w tibia po za tym wiem na jakie strony wchodze a to polowa sukcesu ;) zeby wejsc na konto musze wejsc w google wpisac pare fraz usunac www i dopiero mi wchodzi =\ czy ktos moze wie 'jak to sie robi' ? ;lu o co w tym chodzi
utor pisał, że próbował z innej przeglądarki też,
hehe... nie wiem gdzie on takie cos napisal
mam avanta i IE i przez obydwa jest tak samo
Nic dziwnego. Bo avant to tylko nakladka na IE. Korzysta z IE a dodaje kilka nowych opcji.
Jak koledzy zasugerowali, sprobuj pod inna przegladarka. Np opera albo firefox
SInGApOOre
16-06-2008, 13:54
ok sciagam.. opere
@1
co jest godniejsze polecenia opera/firefox
@2
korzystając z tematu..
moj tata ma Vise i chce sobie kupic pacc (1 lub wiecej mc'y) i mam rozumiec ze samo pobierze mi z konta bankowego okreslona ilosc pieniedzy? i pytanie drugie ile czasu przed zabraniem kolejnych 7.45 euro trzeba zrezygnowac z miesiecznego pacca zeby przestalo pobierac ? ;)
SInGApOOre
16-06-2008, 17:16
opera wchodzi ladnie ale teraz wogole tibia.com nie wchodzi nawet bez www i na IE ^.-
Bo avant to tylko nakladka na IE.
Wydawało mi się, że Avant tylko korzysta z silniczków Trident przeglądarki IE, a nie jest nakładką. No, ale cóż, mogę się mylić.
@SInGApOOre
Możesz wkleić, albo w temacie, albo mi na PW, zawartość pliku host o którym pisałem wcześniej?
SInGApOOre
16-06-2008, 20:12
Dzieki teraz juz wszystko ladnie smiga
ale mam pytanie nie dotyczace stron www
a wiec zamawiam miesiecznego pacca i co wpisac w miejsce 'expiry date' 'verification code' oraz adres e-mail (czy konto musi miec funkcje korzystania z niego przez internet zeby zamowic owego pacca?) jesli nie to czy ten adres e-mail musi byc z czyms zwiazany?
wiem mniej wiecej o co z tym chodzi lecz wole sie upewnic w takiej sprawie.. i gdzie musze wejsc zeby z takie pacca zrezygnowac? ;)
dzieki pozdro
Lechista
16-06-2008, 20:14
Ściągnij mozille i tam spróbuj. a i od dobrych 4 lat nie trzeba przed adresem wpisywać www
SInGApOOre
16-06-2008, 20:36
czytajcie posty nad wami >.<
SInGApOOre
17-06-2008, 14:04
ale mam pytanie nie dotyczace stron www
a wiec zamawiam miesiecznego pacca i co wpisac w miejsce 'expiry date' 'verification code' oraz adres e-mail (czy konto musi miec funkcje korzystania z niego przez internet zeby zamowic owego pacca?) jesli nie to czy ten adres e-mail musi byc z czyms zwiazany?
wiem mniej wiecej o co z tym chodzi lecz wole sie upewnic w takiej sprawie.. i gdzie musze wejsc zeby z takie pacca zrezygnowac?
dzieki pozdro
i w jaki sposob mozna zmienic r keya? chodzi mi o darmowy sposob ;')
odswiezam
Nie jest to przez przeglądarkę, mozille etc.. tylko przez system, też kiedyś coś takiego miałem i to system blokuje ci tą stronę nie mogłem tego wyłączyc przez 3 miesiące pisałem na wielu forach aż w końcu zrobiłem formata i działa
i w jaki sposob mozna zmienic r keya? chodzi mi o darmowy sposob ;')
Nie da się za darmo, płacisz 5 ojro za wysłanie nowego rec keya na adres, który podałeś przy personalizacji. To jest jedyna opcja na zmianę rec keya.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.