Pokaż pełną wersje : Nowa arcania?
Picinhoxs
15-06-2008, 20:08
Czy i wy nie wstajecie w nocy z łożka zlani potem i myslicie czym jest ta arcania????? Arcania jest teraz przesycona zlem czy i wy nie chcecie arcani takiej jaka ja sobie wyobrazam?
-Luki niesprzedaje crystal coinow na ebay tylko na allegro??
-Ormo przestaje pkowac teraz oni oddaja bohy za darmo o,o
-Filush oddaje komus tarcze bo ktos prosil aby mu oddal ją?
-Bedurion nie o*******a ludzi na bp kasy przez poi bo tylko na 2 bp
-Czy chcelibyscie aby it przestalo dzialan wojennych z lr i pogodzilo sie? Zeby normalnie panowalo pa malego i reszty? :>
-Aby Moruthanix dowiedzial sie gdzie sie kupuje blessy i jak wyglada frost dragon?
-Aby Alunir czyscil za fri all questy nie tylko poi dla tych przydupasow z turtli?
-Aby bylo wiecej odcinków mody na sukces niz rl photos arcania?
-Aby Tiuso wychodzil z domku jak po wojnie z TTT(teleport to temple) Tak jak dawniej ? 15:23 Tiuso [173]:Exiva "aata arh~ 15:23 Tiuso [173]:Exiva "Bedurion 15:23 Tiuso [173]:Exiva "Medivh sh~ 15:24 Tiuso [173]: Utani gran hur 15:24 Tiuso [173]:Utamo vita
-Aby ludzie wolali hail dpft
-Aby bylo fajnie?
-Aby polo enmo byl emo?
-Aby Tiuso przestal grac ,a Damoon niesprzedawal ropy?
Jezeli tak proszcie i wznoscie modly do lukiego i leszcza PROSIMY
head shot~ nie ma bata thread roku
Ahahahahahahahah, Pici uwielbiam Cię xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wznośmy modły do Lukiego hahahahahaha
Nowa Arcania bedzie bez ciebie, wy*******aj na daNUUBBJEEEEEE.
hahha... a dopiero mi na vencie spamowal ^^ ojj pici :D tak jak fajtah mufi ... dreadh roq : )
o luukiii..prosimyyyyyy... mnie rozjebalo TTT :D
zapomniales dodac aby arkanczycy grali na arcani a ludzie stzrelali w innych gdy ich widza a nie gdy sa 2 sqm poza ekranem;p
no ofc alunir przestal dowodzic czerwonym krzyzem ;)
ps. polecam
ptk-gdyby...
zapomniales dodac aby arkanczycy grali na arcani a ludzie stzrelali w innych gdy ich widza a nie gdy sa 2 sqm poza ekranem;p
ps. polecam
ptk-gdyby...
a moze pck? pfk sie pisze
Bartas15
16-06-2008, 22:19
ps. polecam
ptk-gdyby...
A może
PKP - świński blond?
Bartholomew
16-06-2008, 22:45
A może
PKP - świński blond?
ahahahahahahahah:DDDDDDDDDD
owned
a moze pck? pfk sie pisze
a moze jest juz po dobranocce i won spac?
jakby nie to foto z wakacji niemialbys o czym pisac..no chyba ze o ortografi wiec pisz dalej prostaku;)
a moze jest juz po dobranocce i won spac?
jakby nie to foto z wakacji niemialbys o czym pisac..no chyba ze o ortografi wiec pisz dalej prostaku;)
Nigdy jeszcze nie napisalem ze mam cos do twojej fryzury bo mnie nie interesuje wiec nie wiem o co Ci sie rozchodzi
Nigdy jeszcze nie napisalem ze mam cos do twojej fryzury bo mnie nie interesuje wiec nie wiem o co Ci sie rozchodzi
zwracam honor
to bylo do Bartas15.jak sama nazwa wskazuje ,15-latka ktory ciagle dzwoni na blekitna linie
Bartas15
18-06-2008, 07:48
Mam 7 lat ,a ty 30 ale robisz błedy jak 5 latek + twoje posty są bezsensu nie wiem czy chcesz się tu jakoś lansowac czy co :P ale nie wychodzi ci to coś
Dragostino
18-06-2008, 21:23
No cos trzeba zrobic z ta Arcania , i wywalic z niej LR i Interr~
~~~~!!!!Hail Ormo!!!!~~~~
Mam 7 lat ,a ty 30 ale robisz błedy jak 5 latek + twoje posty są bezsensu nie wiem czy chcesz się tu jakoś lansowac czy co :P ale nie wychodzi ci to coś
piszesz tosamo w 10 tematach i na co 2-giej stronie.Niesadzisz ze to...zalosne jak na te twoje 15 lat?,dorosnij wkoncu,jeszcze ze 20 lat i zobaczysz prawdziwego cycka w rl
piszesz tosamo w 10 tematach i na co 2-giej stronie.Niesadzisz ze to...zalosne jak na te twoje 15 lat?,dorosnij wkoncu,jeszcze ze 20 lat i zobaczysz prawdziwego cycka w rl
Nie powiem kto w 90% swoich postów kazdego od dzieci wyzywa.
Nie powiem kto w 90% swoich postów kazdego od dzieci wyzywa.
byc moze dlatego ze 90% tutaj osobnikow to dzieci...np jak ty,bartas15 itp
byc moze dlatego ze 90% tutaj osobnikow to dzieci...np jak ty,bartas15 itp
a ty popelniasz ciagle te jebane bledy ortograficzne dlatego ludzie ci to wypominaja.
możliwe , że ma dysortografie . pozatym nowa arcania rox ale nie nawidze złodzei , zdrajców , asslickerów , napisałbyś jeszcze :
-pełnej kultury dla kulturalnych , 0 kultury dla hamów ;]
możliwe , że ma dysortografie . pozatym nowa arcania rox ale nie nawidze złodzei , zdrajców , asslickerów , napisałbyś jeszcze :
-pełnej kultury dla kulturalnych , 0 kultury dla hamów ;]
chamów****
mam takie pytanie... Po wojnie czy cos to co sie stanie z gildia dpft chodzi o nazwe czy lr lub inter bedzie w dpft czy zostana pod stara nazwa... Prosze o odpowiedz
Wszyscy sie zjednoczą i bedzie nowe dpft.
chamów****
CO???///////?????????????/////////////???///
14:53 You see ham.
It weighs 20.00 oz.
świat nie jest taki jak się wydaje , czasem są źli ludzie , ale ciężko ich przejrzeć , mi to się udało . Wracając do hamóf :D to nie bawie sie z takimi to krótka piłka , pozatym nowa arcania rox xD full respekt ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.