Pokaż pełną wersje : Jak zarobić i dobrze expic ED?
Ice'Aron
15-06-2008, 20:31
Witam pytam znowu, gdzie expić 40 elder druidem zeby był w miare dobry exp ?? Jak expilem na cyclopolis to w 10 minut mialem 5 k expa. Ale niestety się nie zwracało.. I poprostu nie umiem zarabiac ED.. Czy może mi ktoś pomoc w tejże sytuacji ? Na Oil Tomb -2 jest dobry loot ale słaby exp. Czy jest jakies miejsce w którym druid ma dobry loot i dobry exp ? Prosze o pomoc??
Mozesz probowac necro, nie ma tam zby dobrego expa ale jezeli ci sie poszczesci to zwroci ci sie z nawiazka :). Przy nieco wiekszym lvl'u probuj wbic sie na dragi veno.
Jak kupiłeś chara nie dostałeś poradnika gdzie zarobić, expić itp.?
Od tego jest przyklejony temat, ach te nieporadne dzieci ...
Ice'Aron
16-06-2008, 20:37
Noobku, co Ci do tego jeżeli nawet kupił chara? Nic Ci kurwa do tego - jego pieniądze, jego sprawa.
NIe poprostu nie umiem zarobic ED misiu pysiu..!
Narazie nikt mi nie pomógł ale chce miec pewny zysk bo juz 10 k waste;/
Tony_Gdansk
17-06-2008, 06:33
Pokaźna sumka
[Ironia] :)
Ice'Aron
17-06-2008, 13:29
Pokaźna sumka
[Ironia] :)
Nie pisz jak masz pisac bzdury. w p secie chodze ;]. Moze ktos mi wrescie pomoze? jak tomba to jaka? !
Nie ma miejsca gdzie ed ma dobry exp i loot. Nie na tym poziomie przynajmniej.
Popieram pana up. Ja na tym lv zawsze jak chciałem pójść gdzieś po dobry exp to liczyłem się, że będę miał waste.. A jak szedłem zarobić to wiedziałem, że lvla na tym dużo nie wpadnie...
Nie pomyślałeś o twoich kolegach, których nie masz, bo kupiłeś postać, którzy czekają na EDa, który ich posiowa. Wpadnie ci mlv, może troszke expa, jak będziesz miły i nie będziesz pierdolić głupot i coś spadnie, to ci coś dadzą, żebyś mógł to przewastować na rotach gdzie expiłeś swoją jedyną wyexpioną postacią :-)
Uran of Aurea
17-06-2008, 22:19
Najpierw robisz loota na mino darashia, mint, dc, tomb itp. uzbierasz z 20k.
A potem jest waste time B)
Tak gra większość druidów/magów
Stan: Początkujący
Imię: Ice'Aron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Mighty
Świat: Elysia
Poziom: 18
Skille: Różdzka
Poziom mag.: 16
po kupnie chara zapomniales zmienic ?
zeby nie bylo offtopa- nie ma chyba takiego miejsca.Praktycznie sie najczesciej zarabia nal ootbagach potem wastujesz i tak do okolo 80 lvla wtedy huncisz potowrki typu dle warlocki liczac po prostu na fart raz + raz - i tak sie gra magiem elo
MasterTusk
17-06-2008, 23:12
Do autora tematu:
Exp jakiego rzędu na godzinę Cię interesuje?
Napisz, to postaram się edytować post i polecić jakieś miejscówki.
EDIT:
Puki co polecam minotaury na Darashii, wszystkie poziomy - 30k/h spokojnie, zbierając loot okropny zysk, bez zbierania loota waste jest porównywalne +/- 0.
Ice'Aron
17-06-2008, 23:19
Stan: Początkujący
Imię: Ice'Aron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Mighty
Świat: Elysia
Poziom: 18
Skille: Różdzka
Poziom mag.: 16
po kupnie chara zapomniales zmienic ?
zeby nie bylo offtopa- nie ma chyba takiego miejsca.Praktycznie sie najczesciej zarabia nal ootbagach potem wastujesz i tak do okolo 80 lvla wtedy huncisz potowrki typu dle warlocki liczac po prostu na fart raz + raz - i tak sie gra magiem elo
Milcz ;]
Nie wiem na cyclopolis wbijam w 10 minut 5 k expa co dalej w 1h/30 k zastanawiam sie żeby robić tak chodzic na darashie lub na oil tomb pozbierac jakiegos obszernego lootbaga i kupowac za to eq i mfy na dalsze expienieale dobrze by było jesli byłby dobry exp i dobra kasa i lootbagi
MasterMor
18-06-2008, 14:52
Nie ma miejsca gdzie ed ma dobry exp i loot. Nie na tym poziomie przynajmniej.
gówno prawda!
od 40 poziomu zwraca się z Ancient Scarabów, bij z Hailstorma + exori flam, narazie będzie ci się zwracało jak dobrze umiesz uciekać i lurować po 2 max, a od 55lvla będziesz już nawet na spory +, zwraca się z kasy i plate armorów, a jak masz szczęście to wypadnie ci kilka Scarab Shieldów i nieźle zarobisz..
Ice'Aron
18-06-2008, 20:56
gówno prawda!
od 40 poziomu zwraca się z Ancient Scarabów, bij z Hailstorma + exori flam, narazie będzie ci się zwracało jak dobrze umiesz uciekać i lurować po 2 max, a od 55lvla będziesz już nawet na spory +, zwraca się z kasy i plate armorów, a jak masz szczęście to wypadnie ci kilka Scarab Shieldów i nieźle zarobisz..
Napewno jest to dobry exp ?
Ice'Aron
18-06-2008, 21:01
gówno prawda!
Napewno jest to dobry exp ? i czy opłacalny i czy nie padne na ancient ?
Ta na ancientach na 50 lvl ma sie spokojnie 70k/h o ile dobry resp jest.
MasterMor
18-06-2008, 21:28
Napewno jest to dobry exp ? i czy opłacalny i czy nie padne na ancient ?
Napisałem, że jak UMIESZ GRAĆ I DOBRZE LUROWAĆ to nie padniesz..
Aandumim
20-06-2008, 09:17
Wez se idz z jakims EK typu 80lv na Hydry i go siochaj i i wal z summonow w hydre a loot na pol ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.