zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak zarobić i dobrze expic ED?

Ice'Aron
15-06-2008, 20:31
Witam pytam znowu, gdzie expić 40 elder druidem zeby był w miare dobry exp ?? Jak expilem na cyclopolis to w 10 minut mialem 5 k expa. Ale niestety się nie zwracało.. I poprostu nie umiem zarabiac ED.. Czy może mi ktoś pomoc w tejże sytuacji ? Na Oil Tomb -2 jest dobry loot ale słaby exp. Czy jest jakies miejsce w którym druid ma dobry loot i dobry exp ? Prosze o pomoc??

Saine'k
15-06-2008, 21:15
Mozesz probowac necro, nie ma tam zby dobrego expa ale jezeli ci sie poszczesci to zwroci ci sie z nawiazka :). Przy nieco wiekszym lvl'u probuj wbic sie na dragi veno.

Bezmusk
15-06-2008, 21:18
Jak kupiłeś chara nie dostałeś poradnika gdzie zarobić, expić itp.?

Od tego jest przyklejony temat, ach te nieporadne dzieci ...

Ice'Aron
16-06-2008, 20:37
Noobku, co Ci do tego jeżeli nawet kupił chara? Nic Ci kurwa do tego - jego pieniądze, jego sprawa.

NIe poprostu nie umiem zarobic ED misiu pysiu..!

Narazie nikt mi nie pomógł ale chce miec pewny zysk bo juz 10 k waste;/

Tony_Gdansk
17-06-2008, 06:33
Pokaźna sumka

[Ironia] :)

Ice'Aron
17-06-2008, 13:29
Pokaźna sumka

[Ironia] :)

Nie pisz jak masz pisac bzdury. w p secie chodze ;]. Moze ktos mi wrescie pomoze? jak tomba to jaka? !

shoq
17-06-2008, 13:51
Nie ma miejsca gdzie ed ma dobry exp i loot. Nie na tym poziomie przynajmniej.

ErAgOg
17-06-2008, 14:02
Popieram pana up. Ja na tym lv zawsze jak chciałem pójść gdzieś po dobry exp to liczyłem się, że będę miał waste.. A jak szedłem zarobić to wiedziałem, że lvla na tym dużo nie wpadnie...

Bezmusk
17-06-2008, 21:50
Nie pomyślałeś o twoich kolegach, których nie masz, bo kupiłeś postać, którzy czekają na EDa, który ich posiowa. Wpadnie ci mlv, może troszke expa, jak będziesz miły i nie będziesz pierdolić głupot i coś spadnie, to ci coś dadzą, żebyś mógł to przewastować na rotach gdzie expiłeś swoją jedyną wyexpioną postacią :-)

Uran of Aurea
17-06-2008, 22:19
Najpierw robisz loota na mino darashia, mint, dc, tomb itp. uzbierasz z 20k.
A potem jest waste time B)
Tak gra większość druidów/magów

Hybki
17-06-2008, 23:05
Stan: Początkujący
Imię: Ice'Aron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Mighty
Świat: Elysia
Poziom: 18
Skille: Różdzka
Poziom mag.: 16
po kupnie chara zapomniales zmienic ?

zeby nie bylo offtopa- nie ma chyba takiego miejsca.Praktycznie sie najczesciej zarabia nal ootbagach potem wastujesz i tak do okolo 80 lvla wtedy huncisz potowrki typu dle warlocki liczac po prostu na fart raz + raz - i tak sie gra magiem elo

MasterTusk
17-06-2008, 23:12
Do autora tematu:

Exp jakiego rzędu na godzinę Cię interesuje?
Napisz, to postaram się edytować post i polecić jakieś miejscówki.

EDIT:

Puki co polecam minotaury na Darashii, wszystkie poziomy - 30k/h spokojnie, zbierając loot okropny zysk, bez zbierania loota waste jest porównywalne +/- 0.

Ice'Aron
17-06-2008, 23:19
Stan: Początkujący
Imię: Ice'Aron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Mighty
Świat: Elysia
Poziom: 18
Skille: Różdzka
Poziom mag.: 16
po kupnie chara zapomniales zmienic ?

zeby nie bylo offtopa- nie ma chyba takiego miejsca.Praktycznie sie najczesciej zarabia nal ootbagach potem wastujesz i tak do okolo 80 lvla wtedy huncisz potowrki typu dle warlocki liczac po prostu na fart raz + raz - i tak sie gra magiem elo

Milcz ;]

Nie wiem na cyclopolis wbijam w 10 minut 5 k expa co dalej w 1h/30 k zastanawiam sie żeby robić tak chodzic na darashie lub na oil tomb pozbierac jakiegos obszernego lootbaga i kupowac za to eq i mfy na dalsze expienieale dobrze by było jesli byłby dobry exp i dobra kasa i lootbagi

MasterMor
18-06-2008, 14:52
Nie ma miejsca gdzie ed ma dobry exp i loot. Nie na tym poziomie przynajmniej.

gówno prawda!
od 40 poziomu zwraca się z Ancient Scarabów, bij z Hailstorma + exori flam, narazie będzie ci się zwracało jak dobrze umiesz uciekać i lurować po 2 max, a od 55lvla będziesz już nawet na spory +, zwraca się z kasy i plate armorów, a jak masz szczęście to wypadnie ci kilka Scarab Shieldów i nieźle zarobisz..

Ice'Aron
18-06-2008, 20:56
gówno prawda!
od 40 poziomu zwraca się z Ancient Scarabów, bij z Hailstorma + exori flam, narazie będzie ci się zwracało jak dobrze umiesz uciekać i lurować po 2 max, a od 55lvla będziesz już nawet na spory +, zwraca się z kasy i plate armorów, a jak masz szczęście to wypadnie ci kilka Scarab Shieldów i nieźle zarobisz..

Napewno jest to dobry exp ?

Ice'Aron
18-06-2008, 21:01
gówno prawda!

Napewno jest to dobry exp ? i czy opłacalny i czy nie padne na ancient ?

Vexok
18-06-2008, 21:05
Ta na ancientach na 50 lvl ma sie spokojnie 70k/h o ile dobry resp jest.

MasterMor
18-06-2008, 21:28
Napewno jest to dobry exp ? i czy opłacalny i czy nie padne na ancient ?

Napisałem, że jak UMIESZ GRAĆ I DOBRZE LUROWAĆ to nie padniesz..

Aandumim
20-06-2008, 09:17
Wez se idz z jakims EK typu 80lv na Hydry i go siochaj i i wal z summonow w hydre a loot na pol ;D