Pokaż pełną wersje : lepszy scout czy archer?
witam chcialem isc na beho (fibula) mam 20lv sorcem i niewiem czy lepiej summonowac elfa scouta czy mino archera (chyba mino mocniej bije) bo z samych hmm to mi dlugo zchodzi i mnie mozno jedzie, prosze o odpowiedz (tylko niekatujcie mi zebym na rotach expil bo ciagle to robie a na beho dla frajdy chce isc, wiem ze to waste of runes/money)
rafal<vaviec>
25-11-2004, 22:09
no dzisiaj bylem na cyclopach z archerem ,a poźniej z scautem . wyszlo ze archer duzo mocniej wali , ale jest powolny i jak cyclop sie na niego przeniesie to da mu hita np 79:) . elf scout wali słabiej ale cyclop go nie ddogoni i scout nie zginie a mino archer nie pozyje zbyt dlugo
na bh nic nie summonuj0hmm i uh starczą
taa ale mi szkoda uh wogule :D mysle ze dobry bedzie mino bo beho itak wali z dystansu to poco ma byc szybki, no chyba ze trafie tam na dsa bo chyba są :/
Vormencik
26-11-2004, 20:26
Lol. Sam sobie odpowiedziales na to pytanie. Wiec po <cenzura> tworzyles temat ???!!
re up
czytaj posty na górze kretynie
RP Pleszka...
28-11-2004, 17:59
,,,, Elf wali troche slabiej od Mino Archera ale jest Szybszy .. Moim Zdaniem Elf Jest Lepszy od Minoska :p
...Jestem Sorck lvl 23...Zawsze robie Scouty 8o
Piecyk11
28-11-2004, 21:58
a tak wogole to tam jest fajne miejsce do zrobienia summona??
Wujek Duncan
28-11-2004, 22:03
hmm na beholdery to raczej mino. ale na większe spawny to polecam koniecznie GFB (nie wiem co ja z tym GFB tak ostatnio, dobry czar czy co??)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.