Kawior
26-11-2004, 06:40
Więc zgłaszam się z prośba do największych grafików tego forum.
O rysunki do mojej gry pisanej w jezyku delphi, pascal(jeszczenie wiem)
Rysunki prosze umieszczac w tym temacie.
A oto i tematy rysunków potrzebnych do gry:
-4 rysunki przedstawiające rasę(ludzi,elfów,krasnoludów,hobbitów)100x40
dla bardziej zaawansowanych:(konieczne w dużym formacie)
obraz wioski elfów zawierający:
tło, kwatery elfów na drzewach, Pałac, koszary, poligon łuczniczy, Stare święte drzewo, dom maga, magiczny ogród(obok domu maga)
obraz królestwa krasnoludów pod ziemia:
tło(jaskinia można jak w Heros), Zamek(ma posiadać dodatkowe dobudówki:Strażnica i skarbiec), koszary, poligon łuczniczy, 3 kopalnie, 2 wierze strażnicze, dom geomanty, Ogród życia
Królestwo ludzi:
tło, Zamek, koszary, poligon łuczniczy, zagroda dla koni(przy koszarach), gildia czarodzieji, karczma, biblioteka(połączona z gildia czarodzieji)
Miasteczko hobbitów:
tło, Pałac hobbitow(o ile cos tagiego jest :p ),Bank, domy hobbitów, dom burmistrza, młyn, koszary
mam nadzieje ze pomozecie mi w tworzeniu tej gry
Wiem ze nie jest to proste zadanie.
O rysunki do mojej gry pisanej w jezyku delphi, pascal(jeszczenie wiem)
Rysunki prosze umieszczac w tym temacie.
A oto i tematy rysunków potrzebnych do gry:
-4 rysunki przedstawiające rasę(ludzi,elfów,krasnoludów,hobbitów)100x40
dla bardziej zaawansowanych:(konieczne w dużym formacie)
obraz wioski elfów zawierający:
tło, kwatery elfów na drzewach, Pałac, koszary, poligon łuczniczy, Stare święte drzewo, dom maga, magiczny ogród(obok domu maga)
obraz królestwa krasnoludów pod ziemia:
tło(jaskinia można jak w Heros), Zamek(ma posiadać dodatkowe dobudówki:Strażnica i skarbiec), koszary, poligon łuczniczy, 3 kopalnie, 2 wierze strażnicze, dom geomanty, Ogród życia
Królestwo ludzi:
tło, Zamek, koszary, poligon łuczniczy, zagroda dla koni(przy koszarach), gildia czarodzieji, karczma, biblioteka(połączona z gildia czarodzieji)
Miasteczko hobbitów:
tło, Pałac hobbitow(o ile cos tagiego jest :p ),Bank, domy hobbitów, dom burmistrza, młyn, koszary
mam nadzieje ze pomozecie mi w tworzeniu tej gry
Wiem ze nie jest to proste zadanie.