Pokaż pełną wersje : Mlvl
Ziutasek
17-06-2008, 15:37
Mam taki dylemat, Moja psotać to ms 51/52.
Robić mlvl do 55 czy juz expic i nie zwazac na mlvl?
Expic na ancient scarabach? Słyszałem ze opłacalne, gdzie się bardziej opłaca?
Ziutasek
17-06-2008, 23:58
ancienty? ;p Gdzie dobry zarobek polecacie
Uran of Aurea
18-06-2008, 01:06
Ancienty mogą być ale dobry exp jest na stone tomb za tp-1 i na vampir hellu(co do loota to na tombie taki sobie na vampir hellu zalezy od szczęscia )
vampir hell jest dla mnie bardzo cieżkim expowiskiem w tym momencie (89 rp)
Ziutasek
18-06-2008, 11:38
A jeżeli chodzi o zarobek i taki średni exp to jednak ancienty no nie? bo vamp hell waste
Sory że się ci wtrące ale co to jest waste?
gram już ponad połroku i nie wiem :)
Ziutasek
18-06-2008, 15:27
Expisz, expiz, wracasz z expa i okazuje się że więcej straciłeś niż zarobiłeś.
To jak, ancienty najlepsze zarobek?
Tnx teraz już wiem :)
Ale PACC nie maiłem i ja ci nie pomogę.:(
Sir Sire
18-06-2008, 21:21
ancienty to chyba nie ;x
na tar tomb na vampirach fajnie lvl leci
a waste to chyba wliczony w sorka ; )
Holihelper
18-06-2008, 21:57
grałem ed długi czas tzn 2 latka :P lepiej wychodzisz na Dragach, np edron niz ancient scaraby ;) na tym lv i mlvl bez utamki wbijasz na 2 dragi naraz :)) frigo + rod, i ZAWSZE sie ładnie zwróci, czasem z bardzo duzym plusem, czasem na równo, ale waste nie bd miec, a exp bardzo ładny
Szukasz dobrego expa no to w Carlin masz Bugi pod dp hahah nejlepiej tam expic :>)
Ziutasek
20-06-2008, 21:12
a duża część osób uważa że na dragach jest właśnie waste i to niby spore.
Ancienty spokojnie możesz bić. Co prawda moja pierwsza próba na 39 zakończyła się zgonem, ale od 40 expię bez większego ryzyka na lajtowych spawnach, tylko, że jest to waste (na 7 bp mp wynoszę ok. 6k, bez Rashid's itemów). Za to 51 lvl i 52 mlvl daje wystarczająco dużą sc, by tam zarobić. Myślę, że gp + plate army wystarczą, by się zwróciło, a kamienie szlachetne + Rashid's itemy to profit.
Na ancientach za wiele nie da sie zarobic za to exp jest w miare oplacalny, na dragach jezeli masz szczescie mozesz wyjsc na duzy plus bijac rod+efrigo polecam ankrahmun dragon lair czasem mozesz tam na dl wyskoczyc.
Nie dobijaj magicznego, to tylko strata czasu. Proponuje expic z manasami, wychodzi duzo szybciej i przy okazji wpada level.
watpie... no chyba, ze sie bierze po 3 na raz ;[
jak sie boisz, czy cos, ds i nie ma w ogole strachu - tylko mniej expa
Stanley6a
24-06-2008, 11:57
Ja mam 50 MS i od chyba 45~ lvla expie na dargach i waste mialem moze z 2-3 razy ;D. Poprostu nie wbijaj sie w respy 3x itp. I Ty masz wiekszy mlvl (ja mam na 50 lvl 44 mlvl -.-). Mozna jeszcze bic pojedynczego DL'a ale to zwieksza waste.
Fajnie tez jest na Cultach za fortepianem, tomby za tp (stone, tar), piraci, jak masz duzo kasy i chcesz troche pg to kup sd i lec na frosty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.