Pokaż pełną wersje : The Horned Fox
witam, mam pytanie o The Horned Fox bo wypada z niego Nose Ring który jest sporo warty(300K przynajmniej na Selenie). Skoro na Wiki napisali że on występuje w wieży minotaurów to dlaczego nie można go zabić a Nose Ring zawsze z niego leci. Gdzie jest haczyk w tym?
neopostman
17-06-2008, 17:30
A gdzie ci pisze, że nie można go zabić ; ( ?
Darkk'Horseman
17-06-2008, 17:38
JEZD NAPIZANE!!!!!!!!!!11111ONEONEJEDEN NUBIE !!!!!
xd
swiruje xP
nie wypowiadaj się bo jesteś beznadziejny, nic nie wniosłeś do tematu myślisz ze
pro jest bo masz 140lv+ ehh...
@topic
Horned Fox respi się nieregularnie bywa tak że zrespi sie raz na 3 miechy a może tak być ze będzie 2x w tygodniu. Samo zabicie Horned Foxa jest banalnie łatwe,
jedyne co Ci potrzeba to troche cierpliwości ;)
Życzę powodzenia w polowaniu.
Cya.
Shadowpiece
17-06-2008, 17:54
up, skoro to takie banalnie proste to zabij go 20 sorcem...
Taki w tym haczyk, że Horned Fox jest bossem i respi się nieregularnie.
Jak by sie uparł dał by radę.
neopostman
17-06-2008, 19:08
nie wypowiadaj się bo jesteś beznadziejny, nic nie wniosłeś do tematu myślisz ze
Brawo, dałeś popis swojej głupty gówniarzu ; (. Po prostu zadałem mu pytanie i nie było w tym nic uszczypliwego, nio ale podstawówka nie uczy asertywności, sry ; (.
można byłoby sie domyśleć o co mu chodzi. A Ty swoją wypowiedzią śmiecisz forum.
Wyciszony
17-06-2008, 20:06
No patrz, ja się nie domyśliłem.
up*
Bo jestes tępy a ja jakos sie domyslilem.
Wyciszony
17-06-2008, 21:15
Co nie koniecznie znaczy, że jestem tępy, tylko ty bystry i błyskotliwy (nie odczuj tego jako pochlebstwo). Zakończmy tą bezsensowną dyskusję, zanim przerodzi się w flamewar.
Avallach
17-06-2008, 21:34
a Why wyy uwazata, ze jak kto ma setnego lewela, to jusz musi byc pro? myslita ze sie kazdy z tym obnosi bo ze co?
Ahh, jeszcze nie widzialem zeby Neoś obwoził się swoim pro mega evul charem :P wiec nie wiem o co Ci chodzi :P
PS. Jego da sie zabic... jak go spotkasz ;p
@wyciszony zmien avatar -.-
Union_Aqua
18-06-2008, 06:34
@wyciszony - Twoj avater jest do zmiany -,-
@topic - The Horned Fox to BOSS ktory respi sie bardzo rzadko na Minotaur Mount... Zeby go zabic wcale nie trzeba dobrego chara, wystarczy szczescie :)
@wasze kłotnie - jestescie wszyscy smieszni. Neo~ zadajesz pytania ktore kazdero wkurzaja... Rzadko kiedy widze zebys wniosl cokolwiek do jakiegos tematu. Jestes tylko SPAMEREM i to jednym z najwiekszych na calym forum. Czasami wole po raz enty czytac posty typu : "Gdzie expic 12 pallem..."
niz Twoje zalosne "Tam gdzie na 11". Mysle ze cale forum wolaloby gdybys zamiast takich stwierdzen staral sie pomoc uzytkownikowi. Wydaje mi sie ze jestes tylko dzieckiem ktore dochapalo sie do koryta... Udowodnij ze sie myle !
Nie_a_ty
18-06-2008, 12:53
Czemu do zmiany ?
Z tego co wiem nasz papież raczej by się z tego zaśmiał jakby wiedział co znaczy o rly :D
A jak kogos to uraza to sorry ale brakuje mu dystansu do siebie i reszty.
Wracając do tematu ::
Fox respi się nieregularnie nigdy nie wiadomo kiedy... i tu jest ten haczyk. Jak na niego trafisz to praktycznie zainkasowałeś 300k :D. Tylko problemem jest trafić ;)
@up
tylko papież zasługuje na szacunek -.-
Union_Aqua
18-06-2008, 14:22
2x up: Słuchaj, mnie to obraza bo mam szacunek do najwiekszego polaka w historii. Mysle ze Papież zasługuje na to zeby jego zdjecie nie widnialo jako avater ovnera jakiegos tibijskiego piksela. Zastanowcie sie co mowicie. Zalosne jest ze ktos pisze iz nalezy do "Pokolenia JP II" a jedyne z czym mu sie kojarzy JPII to "O rly?" i "kremowki". Papież to osoba ktora nie zasluguje na obwieszczanie jej zdjecia w Twoim avatarze...
Po za tym jesli uwazasz ze Papiez by sie nie obrazil to uszanuj innych, bo wiekszosci userow forum na pewno to przeszkadza.
respi sie na quescie z tym mining helmetem, 30 sorcem + stealth ring smiesznie latwo go rozwalic, wystarczy ava~ i troche icicle, malo jak na 1kk :D
Cloudres
18-06-2008, 15:13
@up
Jak sprzedasz za 1kk to jesteś boski ;]
@topic
http://img261.imageshack.us/img261/5605/aprilfools002saat7ij4.jpg
Pozdro, Wyciszony nie zmieniaj ava
<Brechta leżąc na podłodze (a.k.a ROTFL!)>
2xup! oMg nie jestes smieszny a ring chodzi nawet po 1kk + zobacz sobie na trade board na tibia.com
Wyciszony
18-06-2008, 20:24
Avatara nie mam zamiaru zmieniać. Mam pełny szacunek co do papieża, co nie znaczy, że nie można robić sobie takich małych żartów. Nie uznaje go jednak jako kogoś, na czyj wzór mam się kierować, jako iż jestem protestantem.
neopostman
18-06-2008, 21:10
Nie uznaje go jednak jako kogoś, na czyj wzór mam się kierować, jako iż jestem protestantem.
A słyszałeś o czymś takim jak ekumenizm : P?
Wyciszony
18-06-2008, 22:12
Słowo to jest dla mnie obce.
Union_Aqua
18-06-2008, 22:33
Bede interweniowac u moderatorow w twojej sprawie. Tego pana ktory wklepal to zdjecie kilka razy up to bym powiesil na strunie od gitary... Jestes tak zajebiscie pojebany ze az nie moge powstrzymac nerwow. Male zarty ? Pojebalo cie na ryj idioto. Zrob sobie takie zarty ze swojej mamy. Wiesz dlaczego nie zrobisz ? Bo ja kochasz. A my nie chcemy takich zartow bo kochamy Papieza...
Bede interweniowac u moderatorow w twojej sprawie. Tego pana ktory wklepal to zdjecie kilka razy up to bym powiesil na strunie od gitary... Jestes tak zajebiscie pojebany ze az nie moge powstrzymac nerwow. Male zarty ? Pojebalo cie na ryj idioto. Zrob sobie takie zarty ze swojej mamy. Wiesz dlaczego nie zrobisz ? Bo ja kochasz. A my nie chcemy takich zartow bo kochamy Papieza...
Dokładnie.
Nawet jak nie uznaje papieża jako wielkiego człowieka to przynajmniej niech nie kpi sobie z niego.
Nie_a_ty
18-06-2008, 22:42
Widze że ktos tu ma problemy ze sobą.
Ja ze swojej mamy robię żarty i ona siez nich śmieje. Dlaczego ? Bo wiemy że to tylko żarty nie mające na celu nikogo urazic. Pokazałem jej obrazki z serii "twoja stara" i nie obraziła się tylko powiedziała "jakie to głupie :D ".
Mówie jeszcze raz dystans dystans dystans do siebie do swiata do religii (a to szczególnie bo żyjemy w państwie zdominowanym przez moherów), a żyje się znacznie lepiej.
Zresztą wszystkie blondynki powinny się obrazić ze są zarty o nichi te żywe i te martwe.
Pozdrawiam, pewnie i tak mnie zbesztasz jak to zrobiłes z panem pare postów wyżej. Widze że nie umiesz dyskutować bo bluzgi w stylu "idioto" mówią same za siebie.
Holihelper
18-06-2008, 22:50
@up
Jak sprzedasz za 1kk to jesteś boski ;]
@topic
http://img261.imageshack.us/img261/5605/aprilfools002saat7ij4.jpg
Pozdro, Wyciszony nie zmieniaj ava
żalosne :/ normalnie ty czlowieku masz troche oleju w głowie? brazol czy szwed szanuja bardziej papieza niz my, rodacy GZ i pogratuluj rodzicom wychowania :/:/ zal.pl
a co do Foxa.. to powiem ci ze wielu HLVL ma tam wylogowane noob chary ciezko ci bedzie zgarnac go jako 1
neopostman
18-06-2008, 23:03
Ja ze swojej mamy robię żarty i ona siez nich śmieje. Dlaczego ? Bo wiemy że to tylko żarty nie mające na celu nikogo urazic. Pokazałem jej obrazki z serii "twoja stara" i nie obraziła się tylko powiedziała "jakie to głupie :D ".
Mówie jeszcze raz dystans dystans dystans do siebie do swiata do religii (a to szczególnie bo żyjemy w państwie zdominowanym przez moherów), a żyje się znacznie lepiej.
Zresztą wszystkie blondynki powinny się obrazić ze są zarty o nichi te żywe i te martwe.
Pozdrawiam, pewnie i tak mnie zbesztasz jak to zrobiłes z panem pare postów wyżej. Widze że nie umiesz dyskutować bo bluzgi w stylu "idioto" mówią same za siebie.
Typowi Polacy. Nie doceniają wartości autorytetów i ich po prostu lekceważą...
@Wyciszony
Nie lepiej byłoby już usunąć avka skoro wywołuje takie kontrowersje ?
I uwierz mi, nie jest śmieszny : d.
Union_Aqua
19-06-2008, 07:21
Tak skrytykuje cie i to chyba oczywiste. Idz i powiedz swojej mamie ze jest dziewica. Zobaczymy czy bedzie sie smiala. To co robia oni to jawna obraza autorytetu 90 % Polaków. Dystans do religii ? A co jezeli ja kocham swoja religie, Boga i Papieza ? Nie mam zamiaru do tego miec dystansu. Panstwo zdominowane przez moherow. Jestes smieszny. Idz z nimi na wojne bo piszesz jakby to był twoj wrog. Znam wiele blondynek i jeszcze zadna z nich nie smiala sie z zartu o niej samej ( o ile ten zart obrazal blondynki ).
Pisałes tez ze nie umiem dyskutowac. Ale my nie mamy o czym ! Ja mam system wartosci ktory nie pozwala mi robic publicznego posmiewiska z postaci ktore uwazam za swiete.
BluRegardKazoo
19-06-2008, 08:04
Pomimo tego, iż jestem ateistą (charakteryzuję się niewiarą w istoty, zjawiska metafizyczne) to Karol Wojtyła jest jednak człowiekiem godnym szacunku, nie ze względu na to, że był klechą - w dodatku głową kościoła katolickiego, po prostu zrobił coś w stronę "lepszego jutra".
Nie_a_ty
19-06-2008, 08:50
@Union_Aqua
Widze że obracasz się wśród zajebistych ludzi (bez obrazy), skoro nie potrafią się śmiać z siebie (chodzi mi o te blondynki). A skoro nie potrafią się śmiać z siebie to mają mizerne poczucie humoru.
A jeżeli uważasz że mohery są ok i to co robią tez jest ok, to pozostaje mi życzyć ci aby Ojciec Rydzyk żył wiecznie. Mozesz teraz iść i go chwalić.
@BluRegardKazoo
TO fakt na szacunek zasługuje, tylko my chyba inaczej to rozróżniamy. Dla mnie taki obrazek (O rly !) nie ujmuje nikomu szacunku. Co innego jakby z niego zakpiono obrażono itd. A to tylko złapanie papieża jak robi dziwną minę i dopisanie "śmiesznego" (bo widać po postach że nie dla wszystkich) tekstu.
To tyle z mojej strony trochę się offtop zrobił. Cya all
BluRegardKazoo
19-06-2008, 08:58
@Union_Aqua
Widze że obracasz się wśród zajebistych ludzi (bez obrazy), skoro nie potrafią się śmiać z siebie (chodzi mi o te blondynki). A skoro nie potrafią się śmiać z siebie to mają mizerne poczucie humoru.
A jeżeli uważasz że mohery są ok i to co robią tez jest ok, to pozostaje mi życzyć ci aby Ojciec Rydzyk żył wiecznie. Mozesz teraz iść i go chwalić.
@BluRegardKazoo
TO fakt na szacunek zasługuje, tylko my chyba inaczej to rozróżniamy. Dla mnie taki obrazek (O rly !) nie ujmuje nikomu szacunku. Co innego jakby z niego zakpiono obrażono itd. A to tylko złapanie papieża jak robi dziwną minę i dopisanie "śmiesznego" (bo widać po postach że nie dla wszystkich) tekstu.
To tyle z mojej strony trochę się offtop zrobił. Cya all
Hmm, ja również nie mam nic przeciwko avatarowi Wyciszonego, ponieważ z pewnością nie uraża osoby, która się na nim znajduje. Mimika twarzy na tym obrazku jest świetnie podsumowana słowem, "o rly", które z pewnością pasuje.
Pare słów do Union Aqua, wyluzuj troszkę.
Wyciszony
19-06-2008, 11:39
Ten temat nie został założony do tego typu dyskusji. Jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek obiekcje, to piszcie PW, a nie zaśmiecacie forum.
gsfdrtiuhahaha
Koleś sie pyta o horned foxa a wy gadacie o papieżu, fajny temat. Ja dodam od siebie, że w dzień ojca kończe 14 lat i lubie kefir!
Sraty taty gacie w kraty! <rotfl>
Cazzorel
08-01-2009, 21:20
Mowie na temat, The Horned Fox respi sie nie regularnie czyli nie mozesz okreslic jego respawnu respic sie na wiezy kolo kazzo i kopalń dwarfów. Wypada z niego dwarven helmet i oczywiscie Nose Ring.Jego max hit jak go szybko zabijesz mozesz wynosic 30-120hp.
na Erig.net masz w Boss Monsters napisane o nim kiedy sie respil, mysle ze pomoglem.
A co do tego indydenu z papiezem to niewiem czy wam tak do smiechu tobie tez wyciszony jak wklejales ten avatar. Papiez byl to jedyny polak ktory tak bardzo nas kochal , zartowal sobie , byl troskliwy o nas , a ty z niego miales avatar. ELO!-.-
Tony_Gdansk
09-01-2009, 06:50
Mowie na temat, The Horned Fox respi sie nie regularnie czyli nie mozesz okreslic jego respawnu respic sie na wiezy kolo kazzo i kopalń dwarfów. Wypada z niego dwarven helmet i oczywiscie Nose Ring.Jego max hit jak go szybko zabijesz mozesz wynosic 30-120hp.
na Erig.net masz w Boss Monsters napisane o nim kiedy sie respil, mysle ze pomoglem.
A co do tego indydenu z papiezem to niewiem czy wam tak do smiechu tobie tez wyciszony jak wklejales ten avatar. Papiez byl to jedyny polak ktory tak bardzo nas kochal , zartowal sobie , byl troskliwy o nas , a ty z niego miales avatar. ELO!-.-
Fajnie, po co odświeżałeś ten temat, skoro padło już w nim od groma odpowiedzi :|
Aha i jeszcze jedno:
A co do tego indydenu z papiezem
Po jakiemu to ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.