Pokaż pełną wersje : Full druid outfit.
eisscheriann
17-06-2008, 18:09
Mam pytanie dotyczące tego outfitu: można addony zrobić w odwrotnej kolejności (czyt. najpierw głowa misia, potem łapki)?
Inne addony można, więc czemu niby druida nie.?; )
eisscheriann
17-06-2008, 18:56
No ale np Barbariana nie można zrobić na odwrót i chciałem się dowiedzieć czy są inne takie outfity ;x
Brotherhood of Bones i Nightmare Knights.?: d Beggar.? Jester.?
Ale wydaje mi się, że przy tym można robić w innej kolejności.
@down
Czy ja pisałam, że wszystkie.?x>
Uran of Aurea
17-06-2008, 19:05
Inne addony można, więc czemu niby druida nie.?; )
Nie każdy addon moża odrazu zrobić :) jak kolega up poweidział z barbarianem tak nie moża tzn. trzeba najpierw zrobić tatuaż a dopiero potem można toporek. Natomiast w citizenie można zrobić najpier co się chce.
@topic
Zazwyczaj zanim ktoś uzbira te 100 demon dust itp to ma już ten pierwszy addon :) Więc nikt raczej nie próbował zrobić tego z druidem
Nie każdy addon moża odrazu zrobić :) jak kolega up poweidział z barbarianem tak nie moża tzn. trzeba najpierw zrobić tatuaż a dopiero potem można toporek. Natomiast w citizenie można zrobić najpier co się chce.
@topic
Zazwyczaj zanim ktoś uzbira te 100 demon dust itp to ma już ten pierwszy addon :) Więc nikt raczej nie próbował zrobić tego z druidem
Chyba koleżanka ; )
Wczytaj się w zdanie, nie chodziło o mnie, lecz o Eisscheriann ; )
BluRegardKazoo
18-06-2008, 10:06
Moja odpowiedź brzmi tak, da się zrobić ten outfit w odwrotnej kolejności. Czyli, np. pierwsze skóra niedźwiedzia, bądź też wilka, a potem łapki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.