Pokaż pełną wersje : Guardia fake
lordptasior
18-06-2008, 12:07
http://pl.youtube.com/watch?v=MbegGPgw1Ww
dalem juz ten link w dziale "filmy" ale nadaje sie on do fake wiec wklejam go takze i tutaj, prosze o komentarze
Troszkę bluzgi...
Graficznie średnie...
Ale Fajne jak dla mnie...
.hobnail
18-06-2008, 12:10
Graficznie nie za dobrze, ale fabularnie.. mm ; D
Hagi-Magi
18-06-2008, 14:48
Jak wchodze mowie sobie
"Ja wale kolejna marna prowokacja"
Ale potem, jak to obejzalem to mnie powalilo na kolana i zaliczylem 5 metrowego roltfa
Ten fake jest POWALAJACY
@down kolo jest
.hobnail
18-06-2008, 15:31
@up
Oglądam twój profil myślę sobie
"Ja wale kolejna marna prowokacja"
Ale potem, jak go obejrzałem to mnie powaliło na kolana i zaliczyłem pięciometrowego roltfa
Ten koleś jest POJEBANY
piternet
18-06-2008, 17:49
@up
Powinno być
Ten koleś jest POJEBANY
@topic
Fajny filmik ;)
Triplonq
18-06-2008, 23:08
hahahahahahhah zaje*** xDDD super super mega pro evul xDxdxDXDXD takie mi sie najbardziej bodobaja hahahahha super xDDdddd
Torog Velrock
18-06-2008, 23:39
nie wiem Jaka jest odwrotność Rządzisz ale hagi nią powinien mieć zamiast "Użytkownik Forum" ;] A sam filmik wymiata ;] mimo iż krótkie to dobre ale mogłeś ;]. Ale ktoś kiedyś mówił że "Avager, ktoś tam i ktoś tam będą pierwszymi którzy zrobią animowany Fake z głosami" ;] jednak ktoś był szybszy ;]
nie wiem Jaka jest odwrotność Rządzisz ale hagi nią powinien mieć zamiast "Użytkownik Forum" ;] A sam filmik wymiata ;] mimo iż krótkie to dobre ale mogłeś ;]. Ale ktoś kiedyś mówił że "Avager, ktoś tam i ktoś tam będą pierwszymi którzy zrobią animowany Fake z głosami" ;] jednak ktoś był szybszy ;]
ale bylo juz wiecej takich fake ;[[[[[[[[[[[[[
pamietam chociazby american idiot (a to nie jedyny)
@down
a kto by sie nie zczail? -.-
A tak swoja droga, to te glosy nie sa jego. To fragment przerobki reklamy gum do zucia. Winterfreshow czy tam Orbitow.
lordptasior
19-06-2008, 15:49
A tak swoja droga, to te glosy nie sa jego. To fragment przerobki reklamy gum do zucia.
no szkoda bardzo zebym tak mowil, jeszcze podkladajac 2 glosy za kobiete i mezczyzne.
Winterfreshow czy tam Orbitow.
w tym filmiku zreszta powiedziane jest jaka to guma, jest nawet zdjecie...
pamietam chociazby american idiot (a to nie jedyny)
Z głosami, a z muzyką to różnica =P
Ale ktoś kiedyś mówił że "Avager, ktoś tam i ktoś tam będą pierwszymi którzy zrobią animowany Fake z głosami" ;]
A mi się zdaje że nie dawno to przeczytałem ( nie w tym poście ) i była to ironia ( tam jeszcze coś że wszyscy powracają XD ).
fajneeeee mi tam sie podoba xd
Tomczekx
19-06-2008, 16:18
Beznadzieja...... 1/10 za to ze na youtube...nie smieszne i wogule
A weź ty spadaj. nikt cie nie zapraszał.
NenonyCyconny
19-06-2008, 18:48
Fajne Fajne :cup:
Fajne xD Widziałam jeszcze 2 pozostałe twoje filmy i też były dobre :)(Jak oni śpiewają było i Idol chyba).
Necromash
22-06-2008, 19:56
Zajebiste!!! 8o
10/10
Matixek007
23-06-2008, 10:00
Przebiło wszystko nawet głupote Hagiego( cytuję "pomóc nowym fake'owcom" ... Piew musisz pomóc sobie), skłonności do plagiatów Dyngiego.... Poprostu wszystko! Najbardziej podobała mi się akcja z Orbitem. Ogólnie spoko.... Jak potrzebujesz cyferki to napisz 25 pw do mnie może któregoś odczytam.
Speedrun
23-06-2008, 10:55
XD to lepsze http://pl.youtube.com/watch?v=URs8ZraQ8Mw&feature=related
Filmik zarąbisty, ale rotfl'a zaliczyłem jak do doznanego humoru po obejrzeniu filmiku dodałem humor, który mnie ogarnął po przeczytaniu tego:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.