Pokaż pełną wersje : Guardia Ferumbras come
Matejisz11
19-06-2008, 00:03
Wienc dzis tzn. 18 czerwca 2008 roku na serwerze Guardia.
Pojawil sie Ferumbras a dokladnie o godzine 23:43 z takim ogloszniem:
-The seals on Ferumbras' old citadel are glowing. Prepare for HIS return, mortals.
A po paru minutach znowu pojawil sie komunikat (23:53) o to jego tresc
-Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for heroes to fight that evil.
Wienc to tyle jak na teraz :)
Ciekawe czy zostanie pokonany przez naszych Herosow z Guardi
B)
I znowu nowy komunikat o godzine (00:03 ) o to jego tresc :
-Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before it is too late.
Matejisz11
19-06-2008, 00:36
Jak bende wiedzial wiencej to napisze albo moze jak ktos zobaczy ten temat i jest z guardi i moze wiencej wie i moze sie z tym podzielic niech napisze
Jedyną rzeczą jaką bym się z Tobą podzielił to słownik...
No, ja się dzisiaj dowiedziałem, że po raz kolejny Feru nie został pokonany... :/ Ja nie wiem jakim cudem na innych światach dają mu radę, a na Guardii nie. Przecież mamy tu takie lvle.
Przygotowania trwały kilka godzin (razem z wyczyszczeniem wieży). No i wkońcu wszyscy wkroczyli do pomieszczenia feru~. Na początek wszystko szło zgodnie z planem, który polegał na tym, że kinowie będą bloczyli demony, a reszta będzie lała bossa, ale to trwało tylko chwilę, demony poprzerzucały się na shooterów i główny bloker (Krul Ciapex) stwierdził, że nie dadzą rady. Już mieli się ewakuować, ale jednak znaleźli się w poważnym trapie, bo demony i zsummonowane fe zablokowały drogę do tp. No i w takiej sytuacji wszyscy zaczęli padać i wyprawa zakończyła się niepowodzeniem.
Aktualny wynik:
Ferumbras 3:0 Guardia
@down
No właśnie, mówisz, że healerzy mają zrobić swoje, a... podczas tego starcia było tylko 2 siocherów. :/ Ogólnie team był 20 osobowy, gdyby było ich więcej o combo byłoby o wiele łatwiej.
kwestia zgrania i szybkiego ubicia feru. jak sie zaczynacie bawic w lanie demcow to takie sa efekty. szybkie combo w feru i po kilku minutach powinien lezec. dodam jeszcze ze w tym czasie healerzy maja robic swoje a shooterzy swoje. pocwiczcie to na sucho kto ma jaka role w czasie ataku bo juz sie robi wiocha ze wy nie mozecie go ubic. my na elysii czekamy na feru a on jak na zlosc nie chce sie z nami spotkac:D
p.s sry za pisownie ale pisze 1 reka :confused:
Befsztyk
02-07-2008, 22:36
no bo niestety przkykro mi mowic ale same nooby graja na guardii.
Tamakasi
03-07-2008, 13:10
No Ba!! napiszcie jak go zabijecie:)
@up
keylogger - od kiedy jest strona imageshackuss.za.pl ??
Tamakasi
05-07-2008, 09:55
Nie ma modow na forum juz bana mu powinni dac i przekopac pizde za to
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.