PDA

Pokaż pełną wersje : Expienie Palem

Dybel
19-06-2008, 09:47
Mam dylemat, gdzie expić palem :)
mam skille 5*/4* i nie wiem gdzie isc, czy na guardy do kopalni, czy na DS pojedynczo na Ghostlandzie, ale tu chyba bd startny bo jak ropne, to mi walnie na poczatek z 69 hp i musze sie uzdrowic, co powoduje ubytek a manie, a na guardach jest pozatym wiecej kasy i itemów, ale z DS wypadaja Throwing Stary!! nie wiem co wybrać, doradźcie coś, uzasadnienie tez bym prosil :)

EW. jeżeli jakaś inna miejscówka, to też bym prosil o podanie jej i krotkie uzqasadnienie

Z gory BIG THX

3D.Kim
19-06-2008, 10:00
Możesz iść na Krasnoludów ale to kuszą najlepiej idź do Thais Jest tam miejsce z Cyklopami a pod jest resp Ghouli (Droga na DTD Quest) możesz dobrze poexpić bo rzadko kiedy się widuje tam ludzi

Mam nadzieje, że pomogłem

Leira
19-06-2008, 10:14
idz na Gobliny, zabijaj je kamykami ktore z nich leca, to wolno ale lev bedzie szedl a i skile, potem od okolo 75dista mozesz expic na pohu (nie na gsach ale na samym koncu jest taki cmentarz i tam jest od za******a ghouli z ktorych leci duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo kasy, jesli masz kolege ktory Cie tam zaprowadzi i zaniesie klika rs to mozesz tam siedziec dluzej (ja musialem co godzine po rsy chodzic :( )expic tam mozesz nawet do 45lev, exp jest okolo 35k/h wiec spoko

Uran of Aurea
19-06-2008, 10:41
Możesz iść na Krasnoludów ale to kuszą najlepiej idź do Thais Jest tam miejsce z Cyklopami a pod jest resp Ghouli (Droga na DTD Quest) możesz dobrze poexpić bo rzadko kiedy się widuje tam ludzi

Mam nadzieje, że pomogłem

Ma MS jest mało ludzi ? ? 8o Ty chyba grasz na servie pvp-enfo. Tam jest więcej ludzi niż ghouli !

Możesz iść na:
poh na cyc camp (dużo cyców, kilka mino guardów i pare archerów)
dark cathedral (bandity, wild warriory, smuglery, rotwormy, ghoule, tarantule, slimy i uważaj na assasina )
venore amazon camp ( dobry exp bo amazon/valkirie dają dużo expa a łatwo je zabić )
Dwarfy ( Dla ciebie bardzo dobry exp na duardach )
Ghostland ( ropujesz dsy i nie wiem jak one cie hitają one są strasznie wolne i muszą przejść conajmniej 2 kratki żeby ci zadać hita )

Dybel
19-06-2008, 10:55
Nie mam PACC

Leira
19-06-2008, 11:08
Możesz iść na:
poh na cyc camp (dużo cyców, kilka mino guardów i pare archerów)
dark cathedral (bandity, wild warriory, smuglery, rotwormy, ghoule, tarantule, slimy i uważaj na assasina )
venore amazon camp ( dobry exp bo amazon/valkirie dają dużo expa a łatwo je zabić )
Dwarfy ( Dla ciebie bardzo dobry exp na duardach )
Ghostland ( ropujesz dsy i nie wiem jak one cie hitają one są strasznie wolne i muszą przejść conajmniej 2 kratki żeby ci zadać hita )

nom a na DC nie ma ludzi? a na Amazon Camp nie ma? phi, dwarfy guardy z distem 50? nom bardzo oplacalne, ghostland? - pelno traperow i nalurowanych dsow...

Uran of Aurea
19-06-2008, 16:48
nom a na DC nie ma ludzi? a na Amazon Camp nie ma? phi, dwarfy guardy z distem 50? nom bardzo oplacalne, ghostland? - pelno traperow i nalurowanych dsow...

A czy ja powiedziałem, że nie ma tam ludzi ? Powiedziałem tylko, że może tam dobrze poexpic a tak w ogóle to do każdego expowiska można sie przyczepić.

Asunul
21-06-2008, 14:59
@autor

a moze tak jeszcze lvl bys podal?