Pokaż pełną wersje : popekowane :P zobacz!!!
Maciek Mur
26-11-2004, 17:09
pomocy niech ktos kto moze wezmie odemnie filma i go wklei bo mi se niechce ftp robic itd. ale warto :P na filmie ide moim druidem z zamiarem pkowania a tu 25 royal pall mnie chce pknac..... reszte zobaczycie na filmie ale plz niech ktos kto ma strone sie zglosi i poda e- maila
Sir Prymas
26-11-2004, 17:34
pomocy niech ktos kto moze wezmie odemnie filma i go wklei bo mi se niechce ftp robic itd.
Zanim mi się zechce to chcaiłbym wiedziec czy warto. Jesli mozesz to opisz w 4-5 zdaniach o czym jest film tak dokładniej. a Wtedy może mi albo komus sie zechce X(
Maciek Mur
26-11-2004, 17:37
Zanim mi się zechce to chcaiłbym wiedziec czy warto. Jesli mozesz to opisz w 4-5 zdaniach o czym jest film tak dokładniej. a Wtedy może mi albo komus sie zechce X(
spox
ogulnie ide se pkowac nie .qmpel do mnie zagdql zebym na niego poczekal . staje na mostku kozackim :P i czekam nagle patrze idzie jakis 25 royal pall. mogl pomysles ze afkuje wiec sie ruszylem. ale on zaczal mnie atakowac i byla wymiania ciosow moje sd jego belty i inne runy az udalo mi sie uciec . pasuje?
pomocy niech ktos kto moze wezmie odemnie filma i go wklei bo mi se niechce ftp robic itd. ale warto :P na filmie ide moim druidem z zamiarem pkowania a tu 25 royal pall mnie chce pknac..... reszte zobaczycie na filmie ale plz niech ktos kto ma strone sie zglosi i poda e- maila
A wiesz czego MI się niechce ? Niechce mi się słuchać/czytać wypowiedzi takich osób jak ty. Czy to tak trudno znaleźć sobie stronkę i zamieścić na niej swój film ? :evul:
Maciek Mur
26-11-2004, 17:41
A wiesz czego MI się niechce ? Niechce mi się słuchać/czytać wypowiedzi takich osób jak ty. Czy to tak trudno znaleźć sobie stronkę i zamieścić na niej swój film ? :evul:
w *** trudno
o ***any lewus jestes zrób sobie na lycos konto i wsadz tutaj linka!!!!zeby kazdy mogl sobie sciognac EHHZ JAK JA NIENAWIDZE TAKICH LOODZI!
Wyslij mi na
[email protected] a ja wrzuce
Vegefa Ziom
05-12-2004, 18:27
Tak, i wyślij też na
[email protected] ja możesz, będą 2 linki ^^ Tylko szybko, zanim sakasowany temat będzie...
Skull basher
06-12-2004, 16:00
X( X( :evul: ****a ty noobie zamiesc link do filmiku a nie ale z ciebie lol
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.