zaloguj się

Pokaż pełną wersje : profka?

knight-kuba
19-06-2008, 13:08
Moglby mi ktos doradzic jaka profesja grac?
Juz troche gram po troche kazda profesja ale i tak nie potrafie sie zdecydowac;/
tym bardziej ze mam sredniej jakoscie lacze;(
I bylbym wdieczny za jakies propozycje swiatow
Pacc moze bylby kupiony ale dopiero na wyzszym lvl

za wszelkie odp wielkie dzieki;*

Ghard Lage
19-06-2008, 13:14
Jak masz średnie łącze to tylko knight/pallek...

Ascaron
20-06-2008, 00:38
No na średnim łączu to palek nie bardzo, bo lag,kick i pada szybko.Kiedy zamierzasz kupić tego pacca?

KubiXX
20-06-2008, 10:03
Ja bym Ci polecił paladyna, a to dlatego ze:
1. Teraz paladyn może nosić tarcze, wystarczy wbić 60 shielding i ryzyko śmierci sie zmniejsza.
2. Paladynem nie będziesz musiał poswiecic mnóstwo czasu na silowanie.
3. Jak sam powiedziałeś pacc masz zamiar kupic na wyższym lvl, wiec palkiem będzie Ci sie łatwiej wbić ten "wyższy" lvl na facc(Poh, Ms, D lair, itp.)

Slg
20-06-2008, 10:05
No na średnim łączu to palek nie bardzo, bo lag,kick i pada szybko.Kiedy zamierzasz kupić tego pacca?

Nauczycie sie kiedys, ze KAZDA prof pada na konkretnym kicku?

knight-kuba
20-06-2008, 15:27
@Ascaron
na 60+lvl
tylko co do paladyna to na faccu bardzo ciezko uzbierac kamienie do skillania a mam zamiar zaczynac od nowa wiec rownziez bez kasy;/

Erkasu
20-06-2008, 21:56
Ja jestem za Knightem poniewaz
po 1. Latwo sie skilluje
po 2. Knight Jest z regóły Bogaty
i po 3. Mozna isc Z dobrymi skillami na ladny exp i to wcale nie musisz miec az takiego wysokiego lvl...

a co do skillowania... to to jest najgorsze ze sie nie chce... jak ci sie nie chce skilowac to na twoim miejscu wybral bym Sorc/Druid.

Virlan
20-06-2008, 22:09
1. JA nie widzę sensu skillowania paladynem, skille wchodzą tak samo podczas expienia, a to dlatego ze u paladyna "blood hit" liczy się podwójnie. Przy czym podczas expienia awansujemy i zarabiamy, a na trening tylko wydajemy i to ciężkie pieniądze.

2. Granie paladynem bez PACC jest bardzo uciążliwe, chyba że masz dobrego kolegę (z PACC), który będzie Ci kupował royal speary.

3. IMHO paladynem bez PACC gra sie najtrudniej (sorc/druid mają różdżki i tani czar ofensywny (exevo frigo/flam hur) a także nieco mocniejsze czary. Utrata tzw. "Visa" nie boli teraz aż tak bardzo jak bolała przed update 8.1)

4. Jak chce ci się skillować, polecam knighta, jeśli nie masz do tego cierpliwości to sorc/druid (z naciskiem na druida, bo lód jest bardziej uniwersalny niż ogień).

Z mojej strony to wszystko, pozdrawiam.

Madziaq
21-06-2008, 07:58
1. JA nie widzę sensu skillowania paladynem, skille wchodzą tak samo podczas expienia, a to dlatego ze u paladyna "blood hit" liczy się podwójnie. Przy czym podczas expienia awansujemy i zarabiamy, a na trening tylko wydajemy i to ciężkie pieniądze..

Jezeli chodzi o te ,,ciezkie pieniadze" na kamienie to..
robimy sobie noob chara (najlepiej druida)
idziemy do Carlin nastepnie go go goblinki i zbieramy kamyczki
potem skillujemy pallkiem...jak sie znudzi to znowu go go gobliny na druidzie
po jakims czasie mozna by bylo wbic ten 15 lvl druidem i robic ih'y dla swojego paladyna i rowniezprzeslac zarobiona dotychczas kase;]

Erol
21-06-2008, 09:52
@Virlan

Tak z skilem palka sie zgodzę ale jak ma mieć pacca i chce wbić duży lvl na faccu to polecam palka =] Hmm skilowanie palkiem sie opłaca co trochę trzeba poskilować, żeby jak najszybciej mieć ten 70 dist potem to już wedle uznania powinno sie wbić z lvlem.

@Topic
Dlaczego nie mag i sorc? Bo bez pacca są niczym. Teraz mało co spotyka sie sorca lub druida z 50 lvl bez pacc chyba że ktoś niema kasy a lubi akurat sorca/druida i fajnie mu sie nim gra. A knight tutaj to już inna bajka ^^ 2x dłuzej skilowania, niż palek. Większe hity dopiero z broni około 35-40 lvl z skilami około 75/75 a to już dla niektórych męczarnie żeby wbić takie skile, a co z 80/80 itp :D
Jeżeli nie jesteś fanem skilowania całymi dniami to pallek, a jak ci sie chce to knight. Nie chce ci sie skilować tylko stać przed dp i robić runki i na około 40-45 lvl zakupić pacca to sorc/druid jest dla ciebie stworzony :cup:

Slg
21-06-2008, 10:19
ie chce ci sie skilować tylko stać przed dp i robić runki i na około 40-45 lvl zakupić pacca to sorc/druid jest dla ciebie stworzony :cup:

tylko glupie dzieci nie majace pojecia o grze stoja pod depo i robia runy. na kazdym expie zarobie 2-5x tyle w takim samym czasie co ty na runkach.

Erol
21-06-2008, 10:43
tylko glupie dzieci nie majace pojecia o grze stoja pod depo i robia runy. na kazdym expie zarobie 2-5x tyle w takim samym czasie co ty na runkach.

Czy ja mówię coś o zarabianiu? Przeczytaj 2 razy to co napisałem bo chyba sie nie wyspałeś to może zrozumiesz :baby: Chyba z samego wanda nie będzie bił bez przerwy jak może sobie zrobić np trochę hmm i gfb na expa, wtedy wbija mu sie m lvl i szybciej expi, a na expie ma mniejszy waste manasów jak by bił z samej woi :evul:

Slg
21-06-2008, 13:15
Czy ja mówię coś o zarabianiu? Przeczytaj 2 razy to co napisałem bo chyba sie nie wyspałeś to może zrozumiesz :baby: Chyba z samego wanda nie będzie bił bez przerwy jak może sobie zrobić np trochę hmm i gfb na expa, wtedy wbija mu sie m lvl i szybciej expi, a na expie ma mniejszy waste manasów jak by bił z samej woi :evul:

a po co stac pod dp? jakies mele w reke i jazda na minosy/roty. Robisz kase, lootbaga i jak ty musisz koniecznie runy.

Erol
21-06-2008, 16:04
Przed update kiedy nie było na broniach ograniczeń lvlowych i bronie nie były tylko dla knighta niektóre brało sie war hammera i tak sie robiło. Teraz też można tak robić tylko z o wiele słabszych broni. Ale jak sie komuś nie chce lub ma jakąś prace to chyba lepiej pod dp zostawić lub w miejscu gdzie nikt cię nie przesunie i ustawić na afku wracać co chwile i spalać mane