PDA

Pokaż pełną wersje : Do złodziei...

Wojtasson
28-11-2003, 13:48
Tak sie ostatnie wydarzylo, ze ktoś ukradł mi moje konto majlowe..domyslam sie, ze poprzez to konto zostało mi skradzione konto do Tibii..

Mam nadzieje, ze złodzieje czytaja tego posta..domyslam sie, ze sa ze Szczecina ( chociaz zadnego dowodu nie mam)...ukradli mi dorobek 2 prawie poł roku grania w tibie..
Jesli to Ci,co sie domyslam, ze to ci, to graja na Eterni...

Teraz moja sprawa: skoro juz sie zadowoliliscie moim sprzetem i innymi duperelami, to przywroćcie stare haslo majlowe do mojej poczty..korzystałem z niego w prywatnych sprawach, wiec jest całkiem zrozumiałe, ze chciałbym je odzyskać.

To tyle.

kotomaniak
28-11-2003, 14:09
Serdeczne wyrazy współczucia. Ale jak oni ci ukradli konto mailowe? Ale to muszą być ostre chamy. Jak masz kumpli w rl to pojdz i ich zrookuj. Powinni się przyzać. :D

Szumek
28-11-2003, 14:18
Normalnie hamstwo tak czlowieka wykolowac jak bym mial okazje to bym takich deletowal bez namyslu czlowiek sie stara staje na glowie zeby cos osiagnac a tu jeb taki huj (przepraszam z gory za wyrazenie ale to co sie stalo to wola o pomste do nieba).
Mam nadzieje ze odzyskasz konto i postac, zycze ci tego z calych sil:)

Dan the Automator
28-11-2003, 15:42
Dziwne dziwne, ostatnio namnożyło się hacków...na początek sprawa Dom'a i hacku ludzi z novy, teraz to...
Przykro mi, 2,5 roku to kawał czasu :(
Mam nadzieje że odzyskasz konto mailowe...

Nie wiem czy wypada pytac, ale w jaki sposób mozna zagarnąć konto pocztowe, zakładając że nie masz hasła "wojtasson" oraz pytania pomocniczego w stylu "jak się nazywam"?

Bambuko
28-11-2003, 17:11
'włamując' się przez odzyskiwanie utraconego hasła (przypominanie) od razu ustawili swoje więc nie znają twojego ;/

szczerze współczuje, założ nowe konto to dam ci parę przedmiotów, może nie smokowy miecz (skąd go miałeś ?!? przecież on jest niesamowicie rzadki !!1) ale mam potiony ze zgniłego jeża i skóre zdartą ze starej rogala (mogę odsprzedać! oferty na pm)

dla postaci Wojtasson

Wojtasson
28-11-2003, 19:49
Tak sie sklada, ze kafe do której uczęszczałem ( czas przeszły) jest oblegana przez maniaków tibijskich..99% z nich używa MC, a 100 % tibii GG..przed kazdym siadaniem do jakichkolwiek spraw w tej kafe wywalalem wszystkie pliki, które uznałem, za niebzpieczne i odpalalem antywirusowe programy..korzystalem tam tylko z poczty na onecie...i nie...nie mialem banalnych hasel w stylu " jak sie nazywasz"...
Nie sadze tez, zeby ktokolwiek sie na moje konto wcial byl magikiem..po prostu admin kafejki, albo ktos zblizony... ( takie domysly)...co do zrookowania w rl..to chyba nie nastapi...przypomnijcie sobie posty w styu : " zabije was w rl" i inne takie dziecinne..to by bylo bez sensu.

Pozdrawiam..

Bartix
29-11-2003, 09:58
no coz szczere wyrazy wspolczucia ale w kafejkach w ktorych dozo osob gra w tibie na ~90% bedzie keylogger

Fakeus
29-11-2003, 10:43
2,5 lata to dórzo następnym razem nikomu ni dawaj ot tak emailu a prubowałeś z podpowiedzią?

Skrzat Master
30-11-2003, 12:11
Ja na wszelki wypadek haslo i numer zostawilem sobie na komputerze. Dalem haslo na moj folder. A i tak pamietam. Wywalilem wszystkie informacje z maila na wypadk hackingu. Zycze ci odzyskania maila i konta na tibii.

Wiatr
28-05-2008, 22:31
Dr. Omader - Ostry wiksiarz , nieźle hapcorzy , jak srogie kruksiwo.

Barosa7
28-05-2008, 22:43
ARCHEOLOG!!

Nie zauważyłeś że temat ma 5 lat?? -.-'''

Rethfing on Aldora
28-05-2008, 23:09
Ciekawe czy istnieją w ogóle starsze xD

Zalgadis
29-05-2008, 07:31
No z 2002 r. to na pewno nie znajdziecie.
Reported xD