zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Test Server - zdjęcia!

Stron : 1 2 [3]

RobjeBuendy
24-06-2008, 18:08
@up pod jakim wzgledem ? ze z run bil ? a pall jeszcze lepiej bo assasin stary i hity po 500 :]

mefistooo
24-06-2008, 18:21
a te wszystkie update'y przed 8.0 kierowane byly wszystkie pod sorcerera a teraz jak chca dla knight'a czy paladyna dac cos to wszyscy sie pluja.

Stanley6a
24-06-2008, 18:46
Po co dawac palowi jak itak juz jest najlepszy ;o

JUNIR
24-06-2008, 18:56
skończcie pierdolic bzdury o tym palku, może i jest dobry nie mówie że nie ale sorc dalej jest najlepsza profesja najlepszy przykład z wczorajszego eriga

Seba Boler got 10,625,312 XP

2 najlepsze rekordy też ustalili ms 3 druid 4 knight a 5 pall (chociaż wiadomo że ek jest najsłabsza profesja) ass stary wcale nie sa takie tanie a w bp sd masz 60 shootów po 500+ każdy i co z tego że asski nie kończa sie po 1 skoro hity z ass wachaja sie miedzy 0 a 600 ?

zastanówcie sie co piszcie, bo to wszystko jest logiczne koleś z rl 201ms z samego visa na frostach ma 190-210k/h a ja z p bolt mam 120-140k/h i kto bardziej wastuje ? oprócz p boltów gdzie bp kosztuje 14k musze miec przecież z 3-4bp strong mana potion + all time softy sorc traci mniej i tyle

i btw w PG na erigu rekord wbiło tylko 3 rp za to ms jest 8

Amorekboy
24-06-2008, 19:42
ja sie na niczmy nie znam, ale wydaje mi sie ze powinni cos z tym knightem zrobic, bo cos kiepsko to cipkom idzie z ta profesja :(

bulamen7
24-06-2008, 19:56
ten sword co ma 58 ataku i jest od 150 lvl to zal :/

Soul's
24-06-2008, 19:59
zastanówcie sie co piszcie, bo to wszystko jest logiczne koleś z rl 201ms z samego visa na frostach ma 190-210k/h a ja z p bolt mam 120-140k/h i kto bardziej wastuje ? oprócz p boltów gdzie bp kosztuje 14k musze miec przecież z 3-4bp strong mana potion + all time softy sorc traci mniej i tyle

Kolejny korek... co za porównanie 150 palka (twój) do 201 sorca?? Człowiku, jak porównujesz, to z głową.

Fire Knight Marcin
24-06-2008, 20:07
Tak mnie wkurzają te nowe army dla knighta ze omg... co z tego ze głupia protekcja od czegoś tam jak palki albo sorki maja duzo lepsze rzeczy np jak palek ta najlepsza zbroja co daje +5 skill distansa masakra a knight tylko ta protekcja przed ogniem czy tam lodem ;/ kicha

Soul's
24-06-2008, 20:13
Tak mnie wkurzają te nowe army dla knighta ze omg... co z tego ze głupia protekcja od czegoś tam jak palki albo sorki maja duzo lepsze rzeczy np jak palek ta najlepsza zbroja co daje +5 skill distansa masakra a knight tylko ta protekcja przed ogniem czy tam lodem ;/ kicha

Zdobądź sobie ją.

Zgasiłem?

Michoss
24-06-2008, 20:17
Pytanie:
Te zbroje, łuki i kusze palla, dodają do Skilla Distance, czy do ataku (Przeciętny hit przed włożeniem to 145, a po włożeniu 150)?

Bo jeśli do distance, to z odpowiednim wyposażeniem pall może być o 30 skilli mocniejszy (The Devileye, Master Archer's Armor, Bullseye potion).

Krwioplaczasty
24-06-2008, 20:21
@up
Master Archer's Armor
It can only be wielded properly by paladins of level 90 or higher.
Arm: 15 , distance fighting +5

jak byk pisze ze do skilla :p a co do tego "seta" nie jestem pewien chyba ze mi wytłumaczysz co znaczy "Range: 6 , Atk +20, Hit% -20." przy kuszy :P ale na pewno miksturka i pancerzyk podnoszą skill

@down
no co ty:P niemożliwe naprawdę ?? raczej chodziło mi o to co jest na czerwono bo słowo range jest na poziomie szkoły podstawowej

Soul's
24-06-2008, 20:24
@up
Master Archer's Armor
It can only be wielded properly by paladins of level 90 or higher.
Arm: 15 , distance fighting +5

jak byk pisze ze do skilla :p a co do tego "seta" nie jestem pewien chyba ze mi wytłumaczysz co znaczy "Range: 6 , Atk +20, Hit% -20." przy kuszy :P ale na pewno miksturka i pancerzyk podnoszą skill

range = zasięg...

ED: @Down: no, rly

Michoss
24-06-2008, 20:25
Czyli może mieć podniesiony skill o 10, właśnie nie wiem co do tej kuszy. Bo Hit% to jasne, po prostu rzadziej trafia, tylko co ma znaczyć atk :/.

Edit:
Chyba mnie olśniło. A może chodzi o to, że jak bolt wystrzelony ze zwykłej kuszy ma 30 atk, to wstrzelony z tej ma 50? Woo...

Edit:
@up
Rly? No wai!

Xurigon
24-06-2008, 20:44
http://img374.imageshack.us/img374/6856/newitens2gx5.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/6594/44174959ye0.jpg
http://img355.imageshack.us/img355/8530/121432546054xr7.jpg

19:53 You see a dark trinity mace (Atk:51, Def:32 -1).
It can only be wielded properly by players of level 120 or higher.
It weighs 99.00 oz.
1-handed mace

19:53 You see a solar axe (Atk:52, Def:29 +3).
It can only be wielded properly by players of level 130 or higher.
It weighs 110.00 oz.
1-handed axe

19:53 You see the calamity (Atk:51, Def:35).
It can only be wielded properly by knights of level 100 or higher.
It weighs 68.00 oz.
2-handed sword

19:53 You see a windborn colossus armor (Arm:15, protection energy +5%, earth -5%).
It can only be wielded properly by knights of level 90 or higher.
It weighs 120.00 oz.

19:53 You see an earthborn titan armor (Arm:15, protection earth +5%, fire -5%).
It weighs 120.00 oz.

19:53 You see an oceanborn leviathan armor (Arm:15, protection ice +5%, energy -5%).
It weighs 100.00 oz.

19:53 You see a skullcracker armor (Arm:14, protection death +5%, holy -5%).
It can only be wielded properly by knights of level 85 or higher.
It weighs 110.00 oz.

19:53 You see a royal crossbow (Range:6, Atk+5, Hit%+3).
It can only be wielded properly by paladins of level 130 or higher.
It weighs 120.00 oz

Jarhan
24-06-2008, 20:46
Wiadomo coś o tarczach dla sorców i druidów, które mają dodawac mlvl?
Ile def, ile mlvli dodają i jak zdobyc? Jak ktoś coś wie, niech mi napisze plx :D
AAA! I czy mają jakieś ograniczenia lvlowe. :]
pozdro

Liko

paffelek
24-06-2008, 20:53
@Jarhan
tak wiadomo! Popatrz na wcześniejsze strony!

@Xurigon
O ile mi wiadomo to te tarcze zawsze świeciły :P

JUNIR
24-06-2008, 20:55
Kolejny korek... co za porównanie 150 palka (twój) do 201 sorca?? Człowiku, jak porównujesz, to z głową.

No okkkk to do lopez norris który ma taki sam exp albo czekaj ten no ;/ nerg master który tez ma wiekszy exp z visa niz ja z p bolt a ma nizszy lv, wiec zastanów sie kto wyszedł na korka, zreszta sam grasz w te gra i nie widzisz ze to ms ma najwieksze możliwości szybkiego expa a knight najmniejsze ? kiedys wyróżniał sie chociaż hp i leczeniem a teraz bez sio nie ma szans na huntach typu demy, cipsoft chcial żeby profesje były od siebie zależne ? okey ale czemu sorc/ed może bez waste huncic gorome solo a knight nie ? i to obojetnie czy ma 200 czy 350lv poprostu za dlugo bije tego dema powinni explo zrobic runą tylko dla ek i ze starą mocą albo oddac im uhy bo czym sie rozni 350lv od 250 ? exura jest naprawde słaba a exana mort nie oplacalna, więc różnia sie tylko szybkością bo potami leczą sie tak samo co jest totalnie pojebane bo każda inna profesja wraz z lv leczy sie mocniej i to efektownie mocniej...moja exura leczy mnie za 80~ a exurka kolesia z gildi który ma 196lv ma exurke za 60~ i co mu po tym hp jak mój san + pot który można uzyc w 1 turze leczy mnie podobnie jak jego best pot ofc moze sie jeszcze exanowac ale co mu potem zostanie bez sio ? albo gran albo ucieczka a ja mam ass stary i wg mnie jest to strasznie chujowe ze ek nie ma możliwości wydania kaski zeby expic szybciej, założyłem temat na proposalu ale oprócz ludzi z harmoni i jakiegos 200 ek z azury nikt nie pisal więc temat padł ale nawet jakby nie padł watpie zeby cipsoft go przeczytał ( http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2148605 )

Elo korek

Eoanas
24-06-2008, 21:14
...Znowu kolejna, niepotrzebna dyskusja na temat balansacji profesji, skoro sork jest taki ***** to wy*** wszyscy na sorka, czy to taki wielki problem zmienic profesje? Traktujecie ta gre jak jakas misje w zyciu, i jesli update popsuje wam waszą ukochana profesje, wy postanawiacie dzielnie sie męczyc i ja dalej rozwijac zeby pokazac jacy jestescie "fajni" a ludzie co sie przenosza to sa "Dzieci updejtu" -.- przepraszam ze tak skomentuje ale... wiekszosci polaków grających w tibie, posiada niezbyt wysoki poziom iq.
w tibi sa 4 profesje... wiecie po co? zeby kazdy gral ta ktora im sie najlepiej gra

Wiec!!:D

skoro palladyn teraz bedzie przekozacki, to prosilbym wszystkich co graja innymi profesjami zeby zaczeli grac palkami, bedzie fajnie ...:cup:

Libacjan
24-06-2008, 21:28
A ja przy moim sorku zostane. Wymęczyłem go przez 8.0 i będę męczył dalej.

JUNIR
24-06-2008, 21:50
Traktujecie ta gre jak jakas misje w zyciu, i jesli update popsuje wam waszą ukochana profesje

Jesteś idiotą...ja nie narzekam na moja profesje, wogóle nie narzekam...mówie tylko że każda profesja ma możliwośc zwastowania kasy bez konieczności tracenia na każdy hit many a ek ? Wogóle co ty za bzdury piszesz ? jakbym miał zmieniac profesje po każdy update nie miałbym nawet 80lv, tak robią idioci którzy nie potrafia grac czyli tacy jak ty i nie traktuje tej gry jako misji ale krytykuje sposób w jaki jest zrobiona jedna z profesji bo gram w te gre i mam do tego prawo i na dodatek racje przy tym.

BTW 80lv w twoim profilu to twój cel ? bo na stronce masz 10

Mage
24-06-2008, 21:55
Czytałem tylko do 11 strony, sorry ze nie dodam ss.

Co do zabicia bossa, w którego (jak mowicie) wchodzą hity po 20 max, a te mordy wokół walą combo po 2k to czy sposobem nie byloby obstawienie calej ekipy w kącie magic wallami, zrobienie szpary w rogu dla blokera by go tlukl tylko boss. Mordy bić nie dedą mogly, shooterzy beda walic po te 20 az ujebia ... niezly waste na m walle ale tylko to mi przychodzi do głowy.

Aveno
24-06-2008, 22:00
Od razu mówię - nie ma foty, ale chcę coś uświadomić nupkom, którzy piszą jakies naaab texty typu: "Palkom ciągle dodają, oni nigdzie nie mają waste, knightom powinni dodać jakies bronie z atak 60 bo za słaby jest."
Nie czytać, jeśli ma się problemy z nerwami/cierpliwością/wytrzymywaniem tzw. "Spamu" :)

Nie musisz czytać.

Zaczynamy...

skończcie pierdolic bzdury o tym palku, może i jest dobry nie mówie że nie ale sorc dalej jest najlepsza profesja najlepszy przykład z wczorajszego eriga

2 najlepsze rekordy też ustalili ms 3 druid 4 knight a 5 pall (chociaż wiadomo że ek jest najsłabsza profesja) ass stary wcale nie sa takie tanie a w bp sd masz 60 shootów po 500+ każdy i co z tego że asski nie kończa sie po 1 skoro hity z ass wachaja sie miedzy 0 a 600 ?

i btw w PG na erigu rekord wbiło tylko 3 rp za to ms jest 8

Popieram całkowicie... no może nie całkowicie bo nie zgodzę się z tym, że ek jest najsłabszą profesją... znaczy sie jest słaby, i owszem, ale wcale nie musi miec większego waste od palka, przeciwnie.
Dla przykładu, ostatnio skoczyłem (122rp) z kumplem (140ek) 4fun na Nightmare'y (nie wyśmiewajcie, że w dwójke na tych lvlach, ale nie szliśmy tam dla expa/zysku) i zebrać sobie przy okazji esencje na Demon Huntera. Kumpel na początku walił z SoVa (ma 89 sword fighting), a ja z Power bolców + exori san(wtedy 97 distance fighting). On średnio otrzymywał po 300-800 expa za mare, ja około 1200-1800. Pózniej przerzucił się na Avengera. Tutaj zonk... praktycznie co chwile hity 300+ zdarzało się nie raz, że otrzymał za markę więcej expa niż ja (przypominam, że ja cały czas kombo pb+san). Ogółem zwykle exp szedł po połowę. Wniosek? Hmmm... chyba nie musze porównywac waste... Kina leczy się Exurką niewiele gorzej od palka, przy czym ma więcej hp, przez co ewentualne kombosy od stworków może "nadrobić leczeniem" przez okresy bez hitów, jeśli wiecie o co mi chodzi. Palek na moim lvlu i skillach nawet bez bloczenia musi wydawać sporo many, żeby choć trochę dorównać siłą kinie (nie licząc assassin starów z którymi prawie wszędzie waste :P). Kiedyś kina to była profesja stworzona do huntów w grupie. Teraz CipSoft ciągle dodaje nowe bronie i ulepsza ich ofensywe...

Sugestie? Na prawdę ucieszyłbym się gdyby dali różne takie bajery dla Kiny typu: Shield, +5 do shieldingu, -15 do melee
Wzmocniłoby to "magię" grupowych huntów, a uniemożliwiało uproszczenie expienia.

Inny przykład. Demce... od dość niedawna chodzę na nie bez kiny (oczywiście nie mówię teraz o solowaniu, np up/down, co ubóstwiam, bo to wkońcu domena palka ^^). Jak? Palek 100+ (ja) block+shoot, Druid sio+shoot.
Świetny team na demce. Dobry zysk. Po prostu coraz mniej sie palkom opłaca chodzić z Knightami na hunty... wtf?

Dobra to tyle ile mam do powiedzenia o kinie. Teraz troche o sile palka solo...

Po pierwsze. Palek to profesja stworzona do solowania mocnych stworków, gdyż mają do tego pewne możliwości, narazie nie mówimy o waste. Co w tym złego? I tak zawsze praktycznie z takich huntów palek ma waste.
Ogółem rzecz biorąc Paladyn w Tibii to profesja 4 FUN. Co chwile jednak spotykam się z wypowiedziami jakichś zdesperowanych knightów typu "ej tszemu palek morze solowac demce a ja moim kinom nie? powinni mu odebrac assassin stary albo najlepiej zlikwidowac mozliwosc walki na dystans a mojemu najtowi dac zasieng 2 pola z mojego fajer słorda!" Zrozumcie, dzieci... palek właśnie do tego jest!
Po drugie... skille - tutaj kieruję to głównie do knightów.
Jak powszechnie wiadomo, palkom Distance leci trochę szybciej niż kinie melee. Pomyślcie teraz co z tego palek ma... Myślicie, że palek z 90 dist jest taki silny, i ma mniejszy waste niż kina z 90 melee z w miare dobrą bronią? Błąd... Kin kupuje (lub po prostu robi questa/zdobywa) jakiegoś Avengera/Arcana/cokolwiek co ma dobry atak za 100-500k, zależnie od świata. wtedy porównać 100 Kina z taką bronią i 90 skillem do 100 palka z 90 skillem... Palek będzie hitał lepiej w zasadzie tylko z Assów, które nie są tanie, i zaledwie po kilku długich huntach zapłaci za nie więcej niż Kina za jakiegoś Arcane staffa którego ma na zawsze. Co z tego, że palek ucieka i wali na dystans, skoro 90% stworków i tak walnie z ataku dystansowego/magii niewiele gorzej niż w kine z dodatkiem melee.

Dobra.. trochę już gubie wątek, ale mam nadzieję, że troszke przybliżyłem grę palkiem. Palek musi być w miarę silny, by nadal mógł robić swoją powinność ;) Ale i tak 1 bym pogorszył... wzrost Shieldingu. To troche głupie, że mogę bloczyć tak samo dobrze 99% stworków co kina, czasami nawet lepiej. Po prostu Cip soft oddalił knighta od huntów - bloczenia... teraz knight najlepiej sprawuje się w pg i expieniu... A palek na odwrót.

Sorry za brak fotki, przepraszam także tych, którym czytanie nie wychodzi i/lub sprawia problemy. Nie musiałeś/aś tego czytać! Cóż - spam ale nie jest wysiłkiem zmarnować 5 sekund na przewinięcie strony w dół.

EDIT: Chciałbym dodać, że kocham grę palkiem i jest to profesja którą nie przestanę grac nawet jeśli jedyną bronią zostałyby kamyki :P Nic dodać nic ująć, ale oczywiście nie gardzę klimatycznymi zmianami. Nie lubię tylko dzieci, którym się wydaje że palek nie ma waste + ma najlepsze hity (no i najtańsze) BZDURY!

Pozdrawiam,
Ave

K4R0L
24-06-2008, 22:01
A może ktoś by wreszcie zaczął wklejać zdjęcia ?!X(

Eoanas
24-06-2008, 22:06
pare tam up^^

uderz w stół a norzyce sie odezwa... To tylko gra wiec co za problem zmienic 100 na 8?:) to stary char, po haku dawno nie kozystalem z tego forum

Kyyuo> premia ;) to moj char

Xurigon
24-06-2008, 22:32
A może ktoś by wreszcie zaczął wklejać zdjęcia ?!X(

To ktoś tu chce żeby wklejać zdjęcia?! ;o
ostro..

Proszę bardzo :P
http://img140.imageshack.us/img140/1921/earthsluredzn5.png
http://img140.imageshack.us/img140/9779/bograiderxs1.png
http://img140.imageshack.us/img140/1213/itens1ge9.png
http://img156.imageshack.us/img156/7784/itensju1.png

Krwioplaczasty
24-06-2008, 22:37
bog ridery mocne to ?? bo wygląda jak przerośnięty slim :P i oczywiście more more more more ss przywracasz mi wiarę w normalności ludzi z tego forum :P

dawid2
24-06-2008, 22:47
nie wiem dlaczego ale w miarę normalna dyskusja znowu powróciła do idiotycznej rozmowy o balansujące ehh powiem tylko :
MORE SS !!!!! :D
btw zastanawiam sie czy dam rade na tych wyrmach ;D pewnie nie przekonam sie aż sam nie pójdę a może jest ktoś na ts z moją profesją i lvl ?? :D

Xurigon
24-06-2008, 22:50
bog ridery mocne to ??
Zależy dla kogo xD

"i oczywiście more more more more ss"
Spoko, teraz jakiś hard:

http://img394.imageshack.us/img394/6775/121432978632wj1.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/8750/121432934636yu2.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/8894/121432951043at9.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/7060/121432957341hh0.jpg
http://img394.imageshack.us/img394/6442/121432974654cg5.jpg

I to już chyba koniec screenów odemnie mam remont i jutro odłączam kompa,
do zobaczenie w next update ;P

Morgaroth
24-06-2008, 22:53
Czyżby odkryto jeszcze trudniejszy quest? Bo widzę, że jeszcze lepsze bronie są niż te z tego Demon Hunter Outfit.

16:39 You see a dark trinity mace (Atk:51, Def:32 -1).
It weighs 99.00 oz.

16:39 You see the calamity (Atk:51, Def:35).
It weighs 68.00 oz.

16:39 You see a solar axe (Atk:52, Def:29 +3).
It weighs 110.00 oz.

Na TORG'u to znalazłem.

Voltix
24-06-2008, 23:22
@up
To juz chyba z 6 raz jest w tym temacie.

Dwots
25-06-2008, 00:25
@up, prawda ;d

Od razu mówię - nie ma foty, ale chcę coś uświadomić nupkom, którzy piszą jakies naaab texty typu: "Palkom ciągle dodają, oni nigdzie nie mają waste, knightom powinni dodać jakies bronie z atak 60 bo za słaby jest."
Nie czytać, jeśli ma się problemy z nerwami/cierpliwością/wytrzymywaniem tzw. "Spamu" :)

Nie musisz czytać.

Zaczynamy...

Popieram całkowicie... no może nie całkowicie bo nie zgodzę się z tym, że ek jest najsłabszą profesją... znaczy sie jest słaby, i owszem, ale wcale nie musi miec większego waste od palka, przeciwnie.
Dla przykładu, ostatnio skoczyłem (122rp) z kumplem (140ek) 4fun na Nightmare'y (nie wyśmiewajcie, że w dwójke na tych lvlach, ale nie szliśmy tam dla expa/zysku) i zebrać sobie przy okazji esencje na Demon Huntera. Kumpel na początku walił z SoVa (ma 89 sword fighting), a ja z Power bolców + exori san(wtedy 97 distance fighting). On średnio otrzymywał po 300-800 expa za mare, ja około 1200-1800. Pózniej przerzucił się na Avengera. Tutaj zonk... praktycznie co chwile hity 300+ zdarzało się nie raz, że otrzymał za markę więcej expa niż ja (przypominam, że ja cały czas kombo pb+san). Ogółem zwykle exp szedł po połowę. Wniosek? Hmmm... chyba nie musze porównywac waste... Kina leczy się Exurką niewiele gorzej od palka, przy czym ma więcej hp, przez co ewentualne kombosy od stworków może "nadrobić leczeniem" przez okresy bez hitów, jeśli wiecie o co mi chodzi. Palek na moim lvlu i skillach nawet bez bloczenia musi wydawać sporo many, żeby choć trochę dorównać siłą kinie (nie licząc assassin starów z którymi prawie wszędzie waste :P). Kiedyś kina to była profesja stworzona do huntów w grupie. Teraz CipSoft ciągle dodaje nowe bronie i ulepsza ich ofensywe...

Sugestie? Na prawdę ucieszyłbym się gdyby dali różne takie bajery dla Kiny typu: Shield, +5 do shieldingu, -15 do melee
Wzmocniłoby to "magię" grupowych huntów, a uniemożliwiało uproszczenie expienia.

Inny przykład. Demce... od dość niedawna chodzę na nie bez kiny (oczywiście nie mówię teraz o solowaniu, np up/down, co ubóstwiam, bo to wkońcu domena palka ^^). Jak? Palek 100+ (ja) block+shoot, Druid sio+shoot.
Świetny team na demce. Dobry zysk. Po prostu coraz mniej sie palkom opłaca chodzić z Knightami na hunty... wtf?

Po pierwsze. Palek to profesja stworzona do solowania mocnych stworków, gdyż mają do tego pewne możliwości, narazie nie mówimy o waste. Co w tym złego? I tak zawsze praktycznie z takich huntów palek ma waste.
Ogółem rzecz biorąc Paladyn w Tibii to profesja 4 FUN.
Jak powszechnie wiadomo, palkom Distance leci trochę szybciej niż kinie melee. Pomyślcie teraz co z tego palek ma... Myślicie, że palek z 90 dist jest taki silny, i ma mniejszy waste niż kina z 90 melee z w miare dobrą bronią? Błąd... Kin kupuje (lub po prostu robi questa/zdobywa) jakiegoś Avengera/Arcana/cokolwiek co ma dobry atak za 100-500k, zależnie od świata. wtedy porównać 100 Kina z taką bronią i 90 skillem do 100 palka z 90 skillem... Palek będzie hitał lepiej w zasadzie tylko z Assów, które nie są tanie, i zaledwie po kilku długich huntach zapłaci za nie więcej niż Kina za jakiegoś Arcane staffa którego ma na zawsze. Co z tego, że palek ucieka i wali na dystans, skoro 90% stworków i tak walnie z ataku dystansowego/magii niewiele gorzej niż w kine z dodatkiem melee.

Dobra.. trochę już gubie wątek, ale mam nadzieję, że troszke przybliżyłem grę palkiem. Palek musi być w miarę silny, by nadal mógł robić swoją powinność ;) Ale i tak 1 bym pogorszył... wzrost Shieldingu. To troche głupie, że mogę bloczyć tak samo dobrze 99% stworków co kina, czasami nawet lepiej. Po prostu Cip soft oddalił knighta od huntów - bloczenia... teraz knight najlepiej sprawuje się w pg i expieniu... A palek na odwrót.

Sorry za brak fotki, przepraszam także tych, którym czytanie nie wychodzi i/lub sprawia problemy. Nie musiałeś/aś tego czytać! Cóż - spam ale nie jest wysiłkiem zmarnować 5 sekund na przewinięcie strony w dół.

EDIT: Chciałbym dodać, że kocham grę palkiem i jest to profesja którą nie przestanę grac nawet jeśli jedyną bronią zostałyby kamyki :P Nic dodać nic ująć, ale oczywiście nie gardzę klimatycznymi zmianami. Nie lubię tylko dzieci, którym się wydaje że palek nie ma waste + ma najlepsze hity (no i najtańsze) BZDURY!

Pozdrawiam,
Ave

Po przeczytaniu twojej wypowiedzi o knight'cie zadalem sobie jedno zasadnicze pytanie, jezeli knight dostaje duzo wiecej exp walczac brnoa dwureczna i tym samym jego uderzenia sa wieksze i bardziej efektywne to po co bylby mu skill w shieldingu. Tak czy inaczej wiadomo ze duzo graczy uzywala dwurecznych broni ze wzgledu wlasnie na sile uderzen. Moim zdaniem knight zaczyna byc cos na podobe paladyna walczacego w zwarciu z wieksza liczba hp i troche gorszym leczeniem. No bo jezeli dajmy na to jak to kolega wyzej wspomnial On średnio otrzymywał po 300-800 expa za mare (jednoreczna bron) a po wymienieniu broni na dwureczna ilosc zdobywanego doswiadczenia sie rownala, to po co w ogole trenowac skill w shieldingu jezeli gra knighta coraz bardziej opiera sie na atakowaniu i coraz szybszym zdobywaniu doswiadczenia, nizeli chodzenia na polowanie w grupie z innymi profesjami. Wiec co mozna by zrobic aby knight stawal sie naprawde rycerzem a nie latajacym superman'em z avengerem i skillem 90/80? Wiem z doswiadczenia ze ciezko bylo mi isc na hunt z kumpelm (kinght) na 100+ poziomie na duzy hydra hunt i miec z tego profit bez odrobiny szczescia, gdzie moj przyjaciel paladyn na poziomie 140+ bral swojego brata okolo poziomu 90 i mogli sobie pozwolic na wielo godzinny hunt na hydrachbez wiekszej straty lub nawet sporym zysku przy odrobinie szczescia. Nie jestem za tym aby paladyna oslabiac poniewaz wydaje mi sie ze jest teraz w porzadku ale bardziej mi zalezy na tym aby rycerz byl rycerzem i walczyl wiecej bronia jednoreczna i uzywal tarczy do blokowania. Chyba wszyscy pamietamy sutacje z klienta Tibii 7.92 kiedy to avenger mial wiecej punktow obrony (38) niz najlepszy dostepny shield na wiekszosci serwerow mms ktory mial 37 punktow obrony.

Przepraszam ze bez fotek ale bardzo chcialem dodac cos na ten temat od siebie.

Ethanamoz
25-06-2008, 00:28
Mama cię nie kocha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Po co Gm ma robić questy z present bagami, skoro wie, że już każdy wyrzucił/sprzedał/zamienił ? ..

Zapytałem Jej a ona odpowiedziała że kocha...
Może Twoja Ci tak mówi i myślisz że wszystkie są takie jak Twoja.

Jak już starasz sie zabłysnąć wiedzą to Cię chętnie uświadomię że GameMaster ma tyle związku z ROBIENIEM questów co Ty z mózgiem.

sorc jest najlepsza profesja najlepszy przykład z wczorajszego eriga

2 najlepsze rekordy też ustalili ms 3 druid 4 knight a 5 pall (chociaż wiadomo że ek jest najsłabsza profesja)

exp na erigu z jedneog dnia nic nie znaczy, odróżniaj też takie coś jak NAJLEPSZA PROFESJA od NAJTRUDNIEJSZA, NAJŁATWIEJSZA, NAJNUDNIEJSZA, NAJFAJNIEJSZA, NAJLEPSZA W PG, NAJGORSZA W PG, nie wiem jakim prawem stwierdzasz że ms jest najlepszy o.0 jeśli miałbym wymienić cechy msa z tych podanych wyżej to na pewno: trudno się nią gra, jest najciekawsza, najlepsza w pg.
Cóż każdy gra tym czym lubi nie gadaj jak to każda profesja ma źle i trudno każdy gada głupoty ile to powinni dodać profesji którą on akurat gra xD znudziło się wam noobki zmienianie voca co update? teraz będziecie pisali proposale na tibia.com aby wam coś dali ;) gl&hf pozdro

Dargy
25-06-2008, 00:54

Nie musisz czytać.

Zaczynam

Ogółem rzecz biorąc Paladyn w Tibii to profesja 4 FUN.

Pozdrawiam,
Ave

Chcialbym napisac tylko ze nie ma najlepszej profesji bo wtedy wczyscy by nia grali wiec jakiby taka byla to by kazdy nia gral wiec nie pierdolcie ze jest jakas lepsza czy gorsza profesja bo wszystkie sa takie same wiec prosze nie piasc juz nic na ten temat

Ave zgadzam sie z toba w 100%
Pozdro i jakies nowe ss by sie przydaly

n355
25-06-2008, 06:18
ładne Ssy Panowie Bardzo ładne ;)

Matejisz11
25-06-2008, 06:59
Wienc weszlem se dzis na forum i zaciela mi sie myszka i kliklem w obrazek na stronie 25 napisany przez Azobaty.I zaczelo mi sie cos ciongac ale dalem cancel i mam juz keylonga czy nie czy dopiero jak mi sie to sciongnie i otworze to i tu sie nasuwa moje pytanie.
I czy mozesz mi jak najszybciej powiedziec bardzo cie prosze o to bo troszku sie przejmuje.

Przepraszam za blendy ale pisze w nerwach

Prosze o odpowiedz jak najszybciej.

HELP ME PLEASE

Phosfifter
25-06-2008, 07:32
Wienc weszlem se dzis na forum i zaciela mi sie myszka i kliklem w obrazek na stronie 25 napisany przez Azobaty.I zaczelo mi sie cos ciongac ale dalem cancel i mam juz keylonga czy nie czy dopiero jak mi sie to sciongnie i otworze to i tu sie nasuwa moje pytanie.
I czy mozesz mi jak najszybciej powiedziec bardzo cie prosze o to bo troszku sie przejmuje.

Przepraszam za blendy ale pisze w nerwach

Prosze o odpowiedz jak najszybciej.

HELP ME PLEASE

To było żałosne.... Nie mogłeś powiedzieć cos bardziej wiarygodnego np kumpel wcisnął? Jakby Ci się myszka zacięła to byś nie dał rady kliknąć na co kolwiek, za głupotę się płaci.

Pozdrawiam
Michalusik

Soul's
25-06-2008, 07:37
nie widzisz ze to ms ma najwieksze możliwości szybkiego expa a knight najmniejsze ?

a czy ja tak powiedziałem? Elo korku, naucz się czytać ze zrozumieniem.

Scofild
25-06-2008, 07:38
http://img291.imageshack.us/img291/2523/82spritesaj1bh2.jpg

Hehe ten zielony duży podobne do slima fajnie wygląda xD

A walczył ktoś z tym robakiem i szkieletem?? xD

Podejrzewam ze to Gigantic Rotworm i Warrior Skeleton

P.S Rookslayerzy będą zadowoleni z nowych potworków dla nich xD

Matejisz11
25-06-2008, 07:50
To było żałosne.... Nie mogłeś powiedzieć cos bardziej wiarygodnego np kumpel wcisnął? Jakby Ci się myszka zacięła to byś nie dał rady kliknąć na co kolwiek, za głupotę się płaci.

Pozdrawiam
Michalusik

To nie tak zacila mi sie myszka i nie moglem nic zrobic i klikalem itp .

A to moze mi ktos wresnie odpowiedziec??

Sir szofer
25-06-2008, 08:05
@up, prawda ;d

Po przeczytaniu twojej wypowiedzi o knight'cie zadalem sobie jedno zasadnicze pytanie, jezeli knight dostaje duzo wiecej exp walczac brnoa dwureczna i tym samym jego uderzenia sa wieksze i bardziej efektywne to po co bylby mu skill w shieldingu. Tak czy inaczej wiadomo ze duzo graczy uzywala dwurecznych broni ze wzgledu wlasnie na sile uderzen. Moim zdaniem knight zaczyna byc cos na podobe paladyna walczacego w zwarciu z wieksza liczba hp i troche gorszym leczeniem. No bo jezeli dajmy na to jak to kolega wyzej wspomnial a po wymienieniu broni na dwureczna ilosc zdobywanego doswiadczenia sie rownala, to po co w ogole trenowac skill w shieldingu jezeli gra knighta coraz bardziej opiera sie na atakowaniu i coraz szybszym zdobywaniu doswiadczenia, nizeli chodzenia na polowanie w grupie z innymi profesjami. Wiec co mozna by zrobic aby knight stawal sie naprawde rycerzem a nie latajacym superman'em z avengerem i skillem 90/80? Wiem z doswiadczenia ze ciezko bylo mi isc na hunt z kumpelm (kinght) na 100+ poziomie na duzy hydra hunt i miec z tego profit bez odrobiny szczescia, gdzie moj przyjaciel paladyn na poziomie 140+ bral swojego brata okolo poziomu 90 i mogli sobie pozwolic na wielo godzinny hunt na hydrachbez wiekszej straty lub nawet sporym zysku przy odrobinie szczescia. Nie jestem za tym aby paladyna oslabiac poniewaz wydaje mi sie ze jest teraz w porzadku ale bardziej mi zalezy na tym aby rycerz byl rycerzem i walczyl wiecej bronia jednoreczna i uzywal tarczy do blokowania. Chyba wszyscy pamietamy sutacje z klienta Tibii 7.92 kiedy to avenger mial wiecej punktow obrony (38) niz najlepszy dostepny shield na wiekszosci serwerow mms ktory mial 37 punktow obrony.

Przepraszam ze bez fotek ale bardzo chcialem dodac cos na ten temat od siebie.

WG ciebie d lance jest lepsze od sca?
Gratuluje.....

Rozumiem ,że z załóżmy jakaś fikcyjna bronią 20atk 2handed będę sadził hity większe niż z sca ..........No bo wkońcu jest dwureczne...Ludzie do kurwy nędzy zrozumcie pamiętacie jak nie było mystic blade, royal axe? ta wtedy sie nosiło f axe + d lance a niby czemu? bo d lance miał więcej atk co przekładało się na wyższe hity , natomiast po zdobyciu sca odkładało się to tak jak teraz.

Dwots
25-06-2008, 09:16
WG ciebie d lance jest lepsze od sca?
Gratuluje.....

Rozumiem ,że z załóżmy jakaś fikcyjna bronią 20atk 2handed będę sadził hity większe niż z sca ..........No bo wkońcu jest dwureczne...Ludzie do kurwy nędzy zrozumcie pamiętacie jak nie było mystic blade, royal axe? ta wtedy sie nosiło f axe + d lance a niby czemu? bo d lance miał więcej atk co przekładało się na wyższe hity , natomiast po zdobyciu sca odkładało się to tak jak teraz.

O ktore bronie mi chodzilo wymienilem wyzej, i nie idzmy w strone skrajnosci bo to jest dosc logiczne ze d lance jest o dwie klasy gorsze od sca ale spojrzmy na to rownymi kategoriami. Dajmy na to bornie od tego samego wymaganego poziomu, heroic axe i d lance. Przyklad obochow gdzie to arcane staff ma 30 obrony i 50 ataku, gdy Blessed Sceptre nie moze sie z nim rownac, raczej kazdy knight wybral bym dwureczna z tych dwoch broni. A do avengera porownajmy sobie justice seek'er albo SoV'a, mysle ze konkluzja z tego wysunie sie sama... bo na razie wygalada to mniej wiecej tak: bronie jedno reczne na wspolne polowania a dwureczne kiedy poluje sam. Chociaz i tak nie wykluczone ze knight walczacy mieczami uzylby by avengera nawet na wspolnym polowaniu. Po pierwsz duzo lepsze udezenia, punkty oborny na wysokim poziomie az 38 i mozna tak wymieniac dalej. Bron jednoreczna z tarcza jest w pewnych momentach niewiele lepsza do blokowania niz bron dwu reczna... absurd, jezli jest juz tak podzielone to niech bron dwureczna bedzie miala wyrazna przewage w ataku nad jednorecznymi za to jednoreczne z tarcza niech beda mialy wieksza przewage w punktach defensywnych... w przypadku avengera w kategorii mieczy niestety tego nie widac, gdyby tylko arcane staff mial troszke wiecej punktow defensywnych sytuacja bylaby podobna.

Miley
25-06-2008, 09:23
ZAMKNAC RYJE, TO JEST TEMAT DO DODAWANIA SS'ow A NIE PIERDOLENIE SMUTOW!!!! CIOTY!!!!

Sir szofer
25-06-2008, 09:31
#Miley
I ty masz 17 lat? Dorośnij dziecko....

Erhion
25-06-2008, 09:56
Tak sobie czytam ten temat, fotki oglądam etc. Jak zobaczyłem te jeszcze nowsze bronie (Solar Axe, Calamity) to 1 moje słowo; OTS. No ale jak nad tym pomyślałem to w końcu co w tym dziwnego? Skoro dają coraz trudniejsze questy (chwała im za to) i coraz trudniejsze potworki to logicznym jest, że muszą dać coraz lepsze bronie i pancerze. Co was to tak kurde dziwi?:o

Zummer
25-06-2008, 10:04
Podejrzewam ze to Gigantic Rotworm i Warrior Skeleton

Ten rotworm to jest Mother Rotworm. Nie pamiętam dokładnie ile expa daje i ile ma hp, ale zadaje ciosy melee do 80. Myślę, że jest trochę silniejszy od cyklopa.

Ketrabis
25-06-2008, 10:49
Mógłby ktoś zobaczyć czy coś się zmienieło koło bazyliszka? bo jak kazz odnawiali całe to może coś z bazylem zrobili?:P

Bartek11
25-06-2008, 11:03
Rotworm Mother

450 hit points
300 Experience points per kill
Melee (0-80)

Z tibia wiki. Jak na roka to to troche za silne.

O szkielecie jeszcze nic nie pisze.

n355
25-06-2008, 11:39
#Miley
Sir szofer
Użytkownik Forum

uhaUHAuhaUHAhuAHUahuAUHauhAHUA post roku ahuAUhhuaHUAhuAHUahuA PłACZE AuaUHahhaUhahuAHauAHUHauhAHUahuA

YOU MADE MY DAY xDDDDDDDDDDDDD!

Piotrek Marycha
25-06-2008, 11:41
absurd, jezli jest juz tak podzielone to niech bron dwureczna bedzie miala wyrazna przewage w ataku nad jednorecznymi za to jednoreczne z tarcza niech beda mialy wieksza przewage w punktach defensywnych... w przypadku avengera w kategorii mieczy niestety tego nie widac, gdyby tylko arcane staff mial troszke wiecej punktow defensywnych sytuacja bylaby podobna.
ty chyba nie myslisz ze z avengerem masz wiecej defa niz z mmsem?

Morgaroth
25-06-2008, 11:45
Na to wychodzi Piotrek. Ale trzeba pamiętać, że z bronią jednoręczną i tarczą możemy blokować dwa potwory na raz bez częstych bloodhitów, zaś z bronią dwuręczną tylko jednego.

HuCzEk12
25-06-2008, 11:47
@2up
Kiedys tak bylo ,teraz jest bardzo malo roznica bo dodali +2 do broni.

Krwioplaczasty
25-06-2008, 11:48
są rożne teorie na temat twohanded np taka ze def broni liczy sie połowicznie i wiele innych temu podobnych

malyjanek
25-06-2008, 11:49
uhaUHAuhaUHAhuAHUahuAUHauhAHUA post roku ahuAUhhuaHUAhuAHUahuA PłACZE AuaUHahhaUhahuAHauAHUHauhAHUahuA

chyba go nie zrozumiales ale co tam

Fibo1991
25-06-2008, 11:51
Ludzie nie spamujcie tak -.-
To jest temat do wklejania SS'ów z testa serva a nie do gadania -.-

-MaRcEl-
25-06-2008, 12:11
Ja kliknalem w taki obrazek i nie mialem kaylo ale dla pewności zmieniłem system;p

Sir Dark Archeon
25-06-2008, 12:18

Oj ta sprawa byla juz nie raz walkowana. SOV +MMS jest lepszy niz Ave jesli idzie sie bloczyc lub bije sie wieksze ilosci mobow ktore cie atakuja. AVE jest dobry do expienia na pojedynczych potworach typu dragi frosty czy dll, pod warunkiem ze nie klepia cie inne stworki w trakcie bicia moba.

Tak czy siak, CIPy przesadzily moim zdaniem. Nowe bronie , te ktore GM dawal sa jak dla mnie przesadzone. Ten najlepszy axe - Solar Axe ma staty takie jak Greate Axe a jest jednoreczny. No sory ale best sword 1h w grze SOV ma o 4 punkty ataku mniej niz ten axe. Poza tym, czemu axe i club jest 1h a sword 2h. Powinno byc po rowno. Juz kompletenie pozacieraly relacje miedzy broniami, ktore obowiazywaly od dawien dawna.
Zostal nieopisany jeszcze po jednym miecz club i axe, ciekawe jakie one maja staty.

Nalezy jeszcze wspomniec o nowych broniach dla pala. Nowe luki + nowa zbroja sa w praktyce tak samo dobre jak obecnie arbalest +pb. Ethriel bow + master archery armor i onyx arowsy i dobrze wyskilowany pall i siadaja hity wyraznie lepsze niz z arbalesta + pb.
Nie wspomne juz o kuszy Devileye. 122 rp z 96 dista z ta kusza plus Master Archery armor + pb siadaly hity takie jak z asassins starsow. Przy czym kusza ma 6 oczek zasiegu a te -20% do szansy trafienia nie robi wcale takiej duzej roznicy. A pb kosztuje grosze w porownaniu do 100 za asassiny.

Poprostu paranoja.
Mam tylko nadzieje ze te itemy nie beda spadac z byleguwna i beda to jakies naprawde rzadkie rary.

Patrzac na ten up, jakosc wykonania grafik broni brak ich balansacji oraz nowe expowiska na tiquandzie i forbidden lands odnosze nieodparte wrazenie kompletnej OTsacji Tibi, a sam update zrobiony na szybcika, byle by bylo i zeby mieli spokoj na kolejne 6 mcy

Jedno co im wyszlo na plus, to zmiana systemu komunikacji z NPC oraz zamiany grafiki lokacji, poza mala juz poprawiona wpadka z droga do DM w Thais.
To tyle ...

Sir szofer
25-06-2008, 12:20
Sir szofer
Użytkownik Forum

Jak sie ma 17lat to wypada coś sobą reprezentować. A nie wyzywać wszystkich od "ku*rw" z byle powodu. Nie wiem co tu widzisz śmiesznego....Pozatym patrz post Miley'a jeśli dalej nie rozumiesz o co chodzi to jesteś na równi z jego poziomem intelektualnym to na tyle =)

Scofild
25-06-2008, 12:24
Rotworm Mother

450 hit points
300 Experience points per kill
Melee (0-80)

Z tibia wiki. Jak na roka to to troche za silne.

O szkielecie jeszcze nic nie pisze.

Lol ale są przecież postacie ze 100lvl znaczy Rookslayerzy i przyda im się to ^^
P.S Teraz będzie trzeba pisać od nowa :/ ofc. Poradniki :P

Saviour
25-06-2008, 12:37
Nikt nei widziałem tego rotworm mothera na teście, a tym bardziej na rooku, więc nie pie**** ...

Byles
25-06-2008, 12:49
Oj ta sprawa byla juz nie raz walkowana. SOV +MMS jest lepszy niz Ave jesli idzie sie bloczyc lub bije sie wieksze ilosci mobow ktore cie atakuja. AVE jest dobry do expienia na pojedynczych potworach typu dragi frosty czy dll, pod warunkiem ze nie klepia cie inne stworki w trakcie bicia moba.

Tak czy siak, CIPy przesadzily moim zdaniem. Nowe bronie , te ktore GM dawal sa jak dla mnie przesadzone. Ten najlepszy axe - Solar Axe ma staty takie jak Greate Axe a jest jednoreczny. No sory ale best sword 1h w grze SOV ma o 4 punkty ataku mniej niz ten axe. Poza tym, czemu axe i club jest 1h a sword 2h. Powinno byc po rowno. Juz kompletenie pozacieraly relacje miedzy broniami, ktore obowiazywaly od dawien dawna.
Zostal nieopisany jeszcze po jednym miecz club i axe, ciekawe jakie one maja staty.

Nalezy jeszcze wspomniec o nowych broniach dla pala. Nowe luki + nowa zbroja sa w praktyce tak samo dobre jak obecnie arbalest +pb. Ethriel bow + master archery armor i onyx arowsy i dobrze wyskilowany pall i siadaja hity wyraznie lepsze niz z arbalesta + pb.
Nie wspomne juz o kuszy Devileye. 122 rp z 96 dista z ta kusza plus Master Archery armor + pb siadaly hity takie jak z asassins starsow. Przy czym kusza ma 6 oczek zasiegu a te -20% do szansy trafienia nie robi wcale takiej duzej roznicy. A pb kosztuje grosze w porownaniu do 100 za asassiny.

Poprostu paranoja.
Mam tylko nadzieje ze te itemy nie beda spadac z byleguwna i beda to jakies naprawde rzadkie rary.

Patrzac na ten up, jakosc wykonania grafik broni brak ich balansacji oraz nowe expowiska na tiquandzie i forbidden lands odnosze nieodparte wrazenie kompletnej OTsacji Tibi, a sam update zrobiony na szybcika, byle by bylo i zeby mieli spokoj na kolejne 6 mcy

Jedno co im wyszlo na plus, to zmiana systemu komunikacji z NPC oraz zamiany grafiki lokacji, poza mala juz poprawiona wpadka z droga do DM w Thais.
To tyle ...

nie zesraj sie

Peace_Soldier
25-06-2008, 13:30
@Sir szofer
Ty niemasz 17 lat. Gdybyś tyle miał to miałbyś w dupie te dzieci...
@Zdjęcia
niepamiętam czy było
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test90.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test89.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test88.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test87.jpg
Nowe monstery
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test9.jpg

Sir szofer
25-06-2008, 14:02
@up
Gdybym nie zwrócił uwagi na te "dzieci" to zrobiłby to na pewno ktoś inny ale zapewne nie tak spokojnie

To tyle na ten temat i wyzywajcie się dalej od "ku*rw" :D

Przydałby się jakiś tu modek co by pokasował ten spam i wlepił all offtopujacym warny/bany w tym też mnie.

shoq
25-06-2008, 14:03
Pozdro, jakbyście jeszcze coś nie wiedzieli to pytajcie śmiało bo ja wiem praktycznie wszystko o tibii...

Man, I lal at your face.

bzyki1991
25-06-2008, 14:58
Czy wie ktoś może coś na temat tego pomarańczowego sworda?

Slythia
25-06-2008, 15:00
Nic jeszcze o nim niestety nie wiadomo. Sama szukam informacji...

Kruul
25-06-2008, 15:05

podobno jest pomarańczowy

Evil Maul
25-06-2008, 15:10
Czyżby odkryto jeszcze trudniejszy quest? Bo widzę, że jeszcze lepsze bronie są niż te z tego Demon Hunter Outfit.

It weighs 99.00 oz.

It weighs 68.00 oz.

It weighs 110.00 oz.

Na TORG'u to znalazłem.

Dawaj spoil ! chce to mieć Xddddddddddddddd !!!!!!!

DangerSlayer
25-06-2008, 15:21
"Rzal i bul". Dzieci neo nawet tu się kłócą... Wyjdźcie i zamknijcie drzwi, jeśli macie spamować.

Muneowan
25-06-2008, 15:22
moze ktos mi napisac o co chodzi z tymi cockroach'ami??
one są na wyspie przeznaczenia?
czy gdzie??

Slythia
25-06-2008, 15:23
moze ktos mi napisac o co chodzi z tymi cockroach'ami??
one są na wyspie przeznaczenia?
czy gdzie??
W trakcie jednej z misji tutoriala masz za zadanie zabic jednego? pare tych karaluchow i przyniesc loot...

Dwots
25-06-2008, 15:32

Nie, nie mysle tak, tylko wspomnialem taka sytuacje ktora miala miejsce w kilencie Tibii 7.92, ktora potem byla poprawiona poprzez dodanie punktow defensywnych kiedy uzywalo sie broni jednorecznej (+1,2,3). Ale z drugiej strony jestes na huncie z kims i uzywas Mms + Sov = 37 punktow defensywy i +3 od SoVa co w prostej matematyce daje 40pkt. A sam avenger ma 38 pkt. obrony i do tego lepszy atak, sprawiedliwe? Wielkiej roznicy tutaj niestety nie widze.

Po to tez CIP wprowadzil rowne dzielenie doswiadczenia, nie bede juz wiecej spamowac bo nie mialoby to konca...

Co do klotni to nie widze zeby tutaj ktos na kogos najezdzal.

Szybki'lols
25-06-2008, 15:39
Inquisition jest trudniejszy niz ten na solar axe ;p bo bez 250ek+ raczej niedasz rady + duzego teamu

Taziu
25-06-2008, 15:56
DZIECI WAS TRZEBA LECZYC????

Wy kur[w]a musicie swoje pisac w tym temacie ktora profesja jest lepsza? ktora bedzie gorsza bla bla bla bla bla

Kazda profesja jest dobra i jezeli wam sie nie podoba to sie powiescie omg tez mi problem tylko spamujecie w tym temacie wam trzeba setki raz powtarzac ze tutaj sie wkleja screeny a na ostatnich 5 stronach widzialem prawie same dyskusje ktora profesja jest lepsza..........

Jezeli dla was to jest naprawde taki problem to przestancie grac w ta gre
Zauwazcie ze w tym temacie najwiecej faccow spamuje i cwaniaczkow ktore mysla ze sa specjalistami w tej grze a tak naprawde tylko potrafia plakac i sie zalic 13-15 letnie dzieci bo powazny dorosly czlowiek albo niegra w ta gre albo nie zasmieca forum zadajac madre i przemyslane pytania

I tak mysle ze moja wypowiedz nie pomoze poniewaz nowe dzieci wejda na forum i zacznac przegladac temat od ostaniej strony i zadadza to samo pytanie ktore juz widzielismy 100 razy jak nie wiecej

to sie nazywaja inteligetne dzieci xD

Tomkooo
25-06-2008, 15:56
@Up
.cam.e.xe ?

Smerf'pallek
25-06-2008, 16:10
@3xup
Wy*******aj "pro haxor" :o

@topic
Mam takie pytanie, jeżeli się zrobi ten cały Demon Hunter Quest czy jak go nazywacie to można wziąść jedną z nagród czy wszystkie?

~ Pozdro
Smerf :elf:

Mowelux
25-06-2008, 16:21
Wg. mnie jedną prawie na 100% jestem pewny . ;)

Smiff
25-06-2008, 16:25
A jak myślisz ? :D
To chyba oczywiste że możesz wybrać 1 z nagród.;)

@edit
btw. ma ktoś info z kąt można to zdobyć ?

It weighs 99.00 oz.

It weighs 68.00 oz.

It weighs 110.00 oz.

JUNIR
25-06-2008, 16:27
a czy ja tak powiedziałem? Elo korku, naucz się czytać ze zrozumieniem.
To ty sie powinnienes nauczyc czytac nie ja, baranie.
btw korka to masz miedzy nogami ;] chujowo ciagle o tych profesjach gadac ale denerwuje sie jak widze takiego idiote który wypisuje bzdury a nic nie wie.
MS zawsze powie ze jest najtrudniejsza profesja ek zawsze powie ze sie za slabo leczy (i tu sie zgadzam) rp zawsze powie ze ma waste a ed ze ma lipne ue i za duzo many sio bierze, a z kolei taki idiota jak ty powie cos zupelnie innego nie wiadomo skad i po co. Pisz co chcesz ale jak chcesz odp to pisz na pm bo nie chce mi sie tutaj tobie odpisywac

shoq
25-06-2008, 16:47
@up, @2up, @3up, @4up... @ 10up
A gdzie zdjęcia? Miały być tylko zdjęcia!

Erhion
25-06-2008, 16:49
Up: No to gdzie ta fota?

Taziu
25-06-2008, 17:07
hah dobrze pisalem moj post nic nie dal dzieci dalej pisza swoje.......

ich sie nieda juz uratowac :(

Aveno
25-06-2008, 18:32
@up
Nie da* sie pisze osobno
A Ty karmisz trolla, jak każdy z nas :)
Hail spam...

@Down:
Respekt dla miejscowego z Thais. Tam szacunek zdobywa się po szczeblach, jak w Carlin. Niech żyją zasłużeni... No i w Thais jest mniej dzieci. Idealne miejsce!
Btw: napisałeś juz trzeciego posta z podobną zawartością, a ja zmieściłem dwie wiadomości w jednym poście! Czyż to nie podniecające?

Taziu
25-06-2008, 18:54
i co cieszysz sie z tego? ze jestes takim kretynem.....

widze ze tutaj sie nic nie zmieni poprostu zaduzo dzieci z carlin przeglada to forum :]

Vianek
25-06-2008, 19:22
O widze ze moge sobie w tym temaci troche posmaowac jak my kochamy sapm --.-- tak dalej chlopcy ^^

Hunter Of Mystery
25-06-2008, 20:50
Wiem ze to niezgodne z regulaminem, ale tu az sie prosi:

Ostatnie posty skomentuje tak: ... ...

xaki123
25-06-2008, 21:38
A co bedzie trzabało zrobic zeby miec ta kusze co dodaje 20 ataku The Devileye.??????

...XXX...
25-06-2008, 21:52
Mam małe pytanie odnośnie Demon Hunter Outfit :
U jakiego Npc można go otrzymac, po oddaniu demo ess i vamp dust?

Bartek11
25-06-2008, 21:59
Kurde przeczytaj cały temat... Kilka razy było powiedziane.

...XXX...
25-06-2008, 22:07
no to mnie oświeć 8o

Askaral
25-06-2008, 22:09
haushaushau ale armageddon nikt nikogo nie slucha i kazdy ma na kazdego wyjebane opanujcie sie troszke :confused:

...XXX...
25-06-2008, 22:12
@ up
Cicho być my friend

Askaral
25-06-2008, 22:13
nie spamuj nigdy nie wiadomo kiedy jakis modek zajzy do tematu i rozda warny ;/

...XXX...
25-06-2008, 22:15
heh... wiesz co mnie to....:p

Miley
25-06-2008, 22:16
#Miley

Ty sie naucz czytac "Test server - zdjęcia!", czyli nie spam, tylko fotki! Dobra ja też niebede spamowac. KK, thx, bye.

Askaral
25-06-2008, 22:18
Ja tez mam pytanie, bo w temacie z "komentowaniem fot " mnie olali:
Ten wampirkowy lord jest silny? Jakie hity? Jakie slabosci?

...XXX...
25-06-2008, 22:22
vampir lord wlasnie albo pokazcie pare ss z tym rotwormem new pokazcie na co go stac albo inne potworki jakie wynajdziecie komentujecie ich slabosci jakie sline i ich odpornosci

Vadem
25-06-2008, 22:50
Ja tez mam pytanie, bo w temacie z "komentowaniem fot " mnie olali:
Ten wampirkowy lord jest silny? Jakie hity? Jakie slabosci?

Skoro vampirzy lord to znaczy ze na świętość i pewnie na lód i ogień i... Czosnek \o/

Miki^^
25-06-2008, 22:54
Kilka fotek : P:
http://img233.imageshack.us/img233/9679/121390259054lr1lm5.jpg
http://img182.imageshack.us/my.php?image=121390271643zy2gb1.png

I fotka znaleziona przed chwilką: Nagrody Solar Axe Quest:
http://img503.imageshack.us/img503/9272/imejgszakpz9.jpg (http://www.img187imagejshackus.oz.pl/)

Serdecznie dziękuje całej stronie tibia.pl za nieróbstwo, śmietnik i bajzel! W co drugim temacie musi znaleźć się jakiś łoś który walnie keyloggera. Nie wejdę tu już więcej a jedyne co wam powiem to:
WY*******AĆ
za to że macie wszystko w dupie. Raportowałem posty wielokrotnie, a one nadal były nawet po tygodniu.
POZDRO!!!!!!!!

...XXX...
25-06-2008, 22:54
Skoro vampirzy lord to znaczy ze na świętość i pewnie na lód i ogień i... Czosnek \o/
jaki zabawny .... moze jeszcze kolek nos przy dupie...;)

Vadem
25-06-2008, 22:58
jaki zabawny .... moze jeszcze kolek nos przy dupie...;)

Jakbyś miał oczy to byś widział, że demon hunter trzyma go w ręce...

Pankaczu
25-06-2008, 23:21
Kurwa nie spamujecie bo jest zajebiście mało ssów na stronce co kurwa po 1 jak sie powtarza

pepinho89
25-06-2008, 23:25
badajcie debile to,zrobie teraz to co większoś z was

Mallice
26-06-2008, 08:36
Dobra wiem że to co teraz napisze to spam ale ..

Czy to jest temat do kłótni?
Bo ja! Myślę że do dodawania zdjęć z TSa.

Do kłótni,offtopu,spamu możecie se założyć temat jak chcecie.

Ale to jest temat do dodawania zdjęć z TSa. No przynajmniej tak sądzę po nazwie.

Już nikt nie daje ssow wiec ten temat to można zamknąć bo poco dalszy offtop?

STOP!:spam:

Myślę że moderator szybko sie tu dostanie.

Wiem że sam zrobiłem offtop ale ktos musi zatrzymać ten spam.
Sory za brak SS'a lecz nie jestem tutorem czyli nie posiadam SSów z TSa.

Mam nadzieję że po przeczytaniu tego nie będziecie się tak zachowywać.

Jednym słowem żal :( ;(

Kedis_Lithan
26-06-2008, 08:54
@Do tych co piszą, że to spam itp., itd.
Wy robicie to samo moi drodzy. :)

@topic
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121416762122.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121418015682.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121417193053.JPG

Libacjan
26-06-2008, 10:28
Vis + Wand
http://img517.imageshack.us/img517/4779/mage1ql2.jpg

Screen nie mój. Poszli na questa jakiegoś nowego i tylko ten EK przeżył. I tak nie zrobili^^
http://img517.imageshack.us/img517/10/arntheknighttemplaroq5.jpg

Ktoś wywalił.
http://img517.imageshack.us/img517/4075/200631163715231oz9.jpg

Po lewej Druid, po prawej Sork
http://img170.imageshack.us/img170/3647/gandalfhj9.jpg

A to boss nomadów. Respi się pod darashią w nowym cave. Pomiędzy drefią, a Daramą
http://img240.imageshack.us/img240/9444/382pxaq00100cw0.jpg

Spongar
26-06-2008, 10:32
@Brawo dla tych, którzy narzekają, że nie ma fotek, a sami nic nie dają! Nie ma to jak spam.

Tibiabr.com:

http://img156.imageshack.us/img156/2914/01mz3.jpg

http://i303.photobucket.com/albums/nn124/wednesdayoff/Itens__.png

http://img156.imageshack.us/img156/4900/02ub9.png

http://img156.imageshack.us/img156/9506/03ym6.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/7509/04pv3.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/1954/05nc7.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/9702/06st9.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/921/121442998352zw4.jpg

Kedis_Lithan
26-06-2008, 10:38
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test68.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test64.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test55.jpg

Spongar
26-06-2008, 12:42
http://img401.imageshack.us/img401/8761/winta9.gif

http://img110.imageshack.us/img110/2164/01cl1.jpg

http://img110.imageshack.us/img110/3392/02zw0.jpg

http://img110.imageshack.us/img110/3259/022js1.jpg

http://img110.imageshack.us/img110/8697/03rg6.jpg

Poldendukxii
26-06-2008, 14:36
Screeny nie moje większość pochodzi z tibiabr.com wrzucam coś bo temat umiera!

http://img502.imageshack.us/img502/9003/ts01is6.png
http://img383.imageshack.us/img383/6914/ts02ec8.png
http://img293.imageshack.us/img293/7834/ts03gj3.png
http://img137.imageshack.us/img137/2756/ts04se7.png
http://img255.imageshack.us/img255/2874/ts06mu2.png
http://img210.imageshack.us/img210/9310/ts08ox0.png
http://img149.imageshack.us/img149/5873/ts011tj9.png
http://img265.imageshack.us/img265/8892/ts013xq6.png
http://img168.imageshack.us/img168/2208/ts022zj9.png
http://img386.imageshack.us/img386/1174/ts015nh8.png
http://img53.imageshack.us/img53/3073/ts019ei1.png
http://img295.imageshack.us/img295/2402/ts017qc6.png
http://img73.imageshack.us/img73/2610/ts016xg5.png
http://img168.imageshack.us/img168/2016/ts023zu7.png
http://img159.imageshack.us/img159/6435/uo0049qk8.jpg
http://i26.tinypic.com/15d9kl3.jpg
http://i28.tinypic.com/jfu8tt.jpg
http://i28.tinypic.com/241nkn5.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh279/Kenox_Un/ots0001-2.jpg
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121389167560.JPG
http://img403.imageshack.us/img403/2695/uo0072tn0.jpg
http://www.putimg.net/uploads/1213902380447.jpg
http://www.putimg.net/uploads/1213907266test2.png
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121391104470.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121397354535.JPG
http://i25.tinypic.com/2lsipnt.jpg
http://img372.imageshack.us/img372/6343/kazthecity5mk7.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/7492/rusharnfl7.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/1232/morgatsqf2.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/9596/earthelementalmassivebods4.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/2435/tskazzqx6.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/1774/tsgrimip3.jpg
http://xs128.xs.to/xs128/08250/spheres266.png
http://img295.imageshack.us/img295/8503/icesphere1kw7.png
http://xs128.xs.to/xs128/08250/icesphere2581.png
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121416366210.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121418015682.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121418025498.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121418033384.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121417217319.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121417260484.JPG
http://img516.imageshack.us/img516/7919/ts10lq1.png
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121418322742.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121418328694.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121418339123.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121418350965.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121418385082.JPG
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121423327877.PNG
http://img204.imageshack.us/img204/146/boss6ul1.jpg
http://img93.imageshack.us/img93/6396/bossesks7.jpg
http://i303.photobucket.com/albums/nn124/wednesdayoff/2.png
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121432546054.JPG

Starałem się wybierać najciekawsze no i takie których oczywiście nie było ;)
Ale i tak na pewno któryś screenshot sie powtarza ;(

Chrystal
26-06-2008, 17:32
Jak dla mnie to jest nie najlepsze uptade. :/ Nowe potwory dobra, questy ? Ok, ale nowe rzeczy przypominają rzeczy z tibi 7.5- To jest tylko moja opinia.

Mac-Graw
26-06-2008, 18:04
Jak dla mnie to jest nie najlepsze uptade. :/ Nowe potwory dobra, questy ? Ok, ale nowe rzeczy przypominają rzeczy z tibi 7.5- To jest tylko moja opinia.

Od opinii jest Qwa inny temat!!!

@Znalezione w necie:
http://img244.imageshack.us/img244/294/121417161864hy5.jpg

http://img403.imageshack.us/img403/147/121418238648bt2.jpg

http://img403.imageshack.us/img403/8785/test48ra9.jpg

http://img205.imageshack.us/img205/7498/test60ke3.jpg

Macko121
27-06-2008, 10:49
@Doneq

Ciebie pogięło? Tracić konto z 2005 roku... Coś mi się wydaje, że nadal nie można dawać linków do stron z botami. Tym bardziej, że ta wydaje się dosyć podejrzana.

@down
Już go zaraportowałem, ale dziwi mnie, że traci konto, które ma już trzy lata.

thoro
27-06-2008, 11:00
Taa grupa northwest hampton zalozyla strone na polskim hostingu :D
Keylog, proste ;]

Serhean
27-06-2008, 15:42
Nie moj ss, ale robi na mnie wrazenie i postanowilem sie nim z wami podzielic xP
http://img337.imageshack.us/img337/2941/77045210zt3.png
@2down
Eee, mowie ze to nie moja fotka.
A co jest w tym zlego ze moze ktos zle wkleil komunikaty?
Boze...

traws16
27-06-2008, 15:55
a tu z teasera number 6

http://images.tibiabr.com/news/goblins.jpg

http://images.tibiabr.com/news/wyrm.jpg

http://www.tibiahispano.com/images/bib/articulos/2758.jpg

http://www.tibiahispano.com/images/bib/articulos/2761.jpg

http://www.tibiahispano.com/images/bib/articulos/2760.jpg

http://www.tibiahispano.com/images/bib/articulos/2762.jpg

http://www.tibiahispano.com/images/bib/articulos/2759.jpg

Macko121
27-06-2008, 16:03
Spójrzcie na czas. 5:53, 5:54, i potem 2x 5:53. Chodzi o fotkę, którą wrzucił Serhean.

Epikur
27-06-2008, 21:29
wie ktoś coś o tym zdjęciu ??

http://www.tibianews.net/picday/001242.JPG

Ciastoludek
27-06-2008, 21:39
@EPIKUR

Może to być ots albo nowy quest.Quest raczej nie sądze to raczej ots

Mac-Graw
27-06-2008, 21:59
@epikur:
Albo zabawa GM'a :) Bo na TS jest to możliwe xD

@Coś o upku:
Nowe potwory - teaser (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2144526#post2144526)

Wladca sedesu
27-06-2008, 22:46
@3up
Tak to zabawia sie GM, ta ów wieża znajduję się na senji - chodzi mi o ten zamek, jeżeli nie wierzycie to idźcie tam na TS i zobaczycie ze tam nic nie ma

Tony_Gdansk
28-06-2008, 07:12
Tak, to było na ts. Gmy zrobili konkurs na golden seta, kto pierwszy zabije potworki lub przejdzie do nagród bez deda - wygrywa ;)

Riptiman
28-06-2008, 10:23
SS Serhena jest z ots lub sfakowany. Taki wyglad "Exevo Gran Mas Tera" jest na otsach.

KaMMiL1994
28-06-2008, 17:35
@up

To nie jest czar rzuczany przez tego czlowieczka tylko to jest jakis specjalny czas tego Overlorda bo jakbys sie przypatrzyl na ssa to na srodku tego czaru jest ten potwór.

Szaman007
28-06-2008, 21:32
Ej to nowa jakaś tibia będzie??

Smerf'pallek
28-06-2008, 21:37
Ej to nowa jakaś tibia będzie??

To już nie Tibia to Simsy. :baby:

Herbata
28-06-2008, 23:31
To już się robi nudne cały czas te same zdjęcia <ziewa>.

Hyhhy
29-06-2008, 00:18
robiąc setki addonów i dekorując swoje ss'y z adv. jak w podpisie dajesz tego przykład ;s

Jego postac -> jego sprawa
proste

Bov~

Riptiman
29-06-2008, 00:22
@up

To nie jest czar rzuczany przez tego czlowieczka tylko to jest jakis specjalny czas tego Overlorda bo jakbys sie przypatrzyl na ssa to na srodku tego czaru jest ten potwór.

to przygladnij sie wygladom atakow zalozmy zobacz driade, to takze potwor a uzywa normalnego wygladu tera :o

Szybki'lols
29-06-2008, 15:38
wie ktoś coś o tym zdjęciu ??

http://www.tibianews.net/picday/001242.JPG

Zabawa Goda i GM'a, nagroda to G Boots i G Helmet nagrodę ja zdobyłem widać w podpisie : )

ywemytus
29-06-2008, 15:57
Zabawa Goda i GM'a, nagroda to G Boots i G Helmet nagrodę ja zdobyłem widać w podpisie : )

no no, napewno zdobyles palkiem i nie padles na combo ;]

Zan
29-06-2008, 16:04
@Up
Na pewno nie jestes 13-to letnim neo kid'em i na pewno znasz sie na wszystkim lepiej niz inni :baby:

Szybki'lols
29-06-2008, 18:43
no no, napewno zdobyles palkiem i nie padles na combo ;]

Nie wchodzę z tobą w offtop :] powiem Ci jedno spytaj sie Goda :D:D<lol2> albo innych graczy z USA servów to Ci powiedzą :P

Erhion
29-06-2008, 18:48
Up: No to może opisz jak tam się dostałeś (do szkrzynki)? Bo tam chyba nawet kratki wolnej nie ma, a coś ciężko mu uwierzyć, że zabiłeś tam część i to sam(problem z leczeniem hitów od tylu potworków już nie wspomnie).

Szybki'lols
29-06-2008, 18:50
macie dowód:

http://img141.imageshack.us/img141/9145/goldenbootsjk6.jpg

: ) po prostu jestem PRO eheh

G helmet dałem koledze tzn best friend - Neust

Speedo
29-06-2008, 19:46
Loth nie kozacz :P Immortal Humcio here :>

Szybki'lols
29-06-2008, 21:40
Nie kozacze... tylko daje im dowód że mam te rar item... na TS :]

malyjanek
29-06-2008, 23:09
A ja sie zastanawiam jak taki ktos jak Ty szybki lols mogl zostac tutorem :P bez obrazy ale swego czasu codziennie trapowales ludzi na non-pvp a teraz im pomagasz? hehe no comments :)

oftop wiem :D

morisek
29-06-2008, 23:25
Dałby ktoś linka do jakiegoś tematu na innym forum z ssami z test servera? Bo tutaj to za duzo zdjec niema. Chodzi mi o jakies tibiahispano czy tibiabr.

marcin_1991
30-06-2008, 00:28
On ma mojego ss ;(;(;(;(

Szybki'lols
30-06-2008, 08:05
Kiedyś zabijałem lecz z tym skończyłem to mój last post here bb : p

ragafewee
30-06-2008, 12:11
http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121470051457.JPG

http://uploads.tibiabr.com/allfiles/12146810592.JPG

http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121470051457.JPG

http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121470090719.JPG

http://www.tibiapic.com/show.php?v=7sce6fTDTRTT

http://www.tibiapic.com/show.php?v=AWWq6STATRTT

http://img238.imageshack.us/img238/96/tbriten2br8.jpg

http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121450531718.JPG

http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121450994030.JPG

http://uploads.tibiabr.com/allfiles/121451003496.JPG

http://img143.imageshack.us/img143/1333/bestexorigrantz7.png

Wladca sedesu
30-06-2008, 14:34
mam pytanie chodzi mi o 2 zdjęcie które dodał SkateElement bodajże na 3 stronie, gracz ma tam jakiej światło zielone, co to za przedmiot?

malyjanek
30-06-2008, 16:21
Pytanie do Tutorow i senior tutorow.Czy TS jest juz zamkniety? bo slyszalem ze tak ale nie ma oficjalnej notki na tibia.com.

TO by znaczylo ze update dzis ale raczej jutro na bank...

Fushion
30-06-2008, 16:31
Ta TS jest juz zamkniety, tzn ze Update moze byc juz jutro :P! - gdzies to wyczytalem :D

@Nie czytalem tego w tym dziale, i pisal tak jakis Tutek, wiec to jest raczej prawdopodobne :P

malyjanek
30-06-2008, 16:35
Ta TS jest juz zamkniety, tzn ze Update moze byc juz jutro ! - gdzies to wyczytalem

no jesli wyczytales w tym dziale (UPDATE) to ja tez pytam bo tam widzialem :/

moze ktos to potwierdzic? :d

Bartek11
30-06-2008, 16:40
Przedstawiciel Cipsoftu.... Nie zadawajcie głupich pytań ;)

ShadowEdek
30-06-2008, 18:09
@bartek11

grasz na Liberze?

nie wiem jak długo, ale może pamiętasz takiego 198 EK dostał deljeta za coś tam nie pamiętam ksywki ale chyba zaczynała się na V.... ;)

Ancient-Necro
30-06-2008, 18:16
up wiesz co to priv debilu ?

Tony_Gdansk
30-06-2008, 18:29
Niemogę wejśc na Ts'a, czyli jest już zamknięty.

Duch Guardi
30-06-2008, 18:35
no jesli wyczytales w tym dziale (UPDATE) to ja tez pytam bo tam widzialem :/

moze ktos to potwierdzic? :d

Tak, mogę potwierdzić w 99,9% iż jutro będzie update:

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2150543&postcount=25
oraz
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2151109&postcount=32

bajerfull
30-06-2008, 20:54
nie wydaj mi sie - brak jakiegokolwiek info na tibia.com

Fushion
30-06-2008, 20:55
Noi co ?:P info jest raczej po upie;]

Egon_Abus
30-06-2008, 20:59
@Fushion
Mylisz się. Zawsze dzień przed upem była informacja, coś w stylu: "Jutro, (dzień), wszystkie serwery będą wyłączone z powodu letniej aktualizacji".
Something like that. ;)
Enjoy!

malyjanek
30-06-2008, 21:00
nie wydaj mi sie - brak jakiegokolwiek info na tibia.com

Cipy czesto 2 godziny przed upem daja same info ze wylaczaja swiaty ;)

Pozatym w message of the day (motd) jest info o domkach w kazo i darashi aby poprzenosic cos tam cos tam a wiec update jest blisko ;d

Benusss
01-07-2008, 06:46
@up

co do upa to info daja raczej pod wieczor ze na nastepny dzien update planuja.

a komunikat o oczyszczaniu domkow w kazz i darze juz dali wiec update juz naprawde blisko :)

juz widze zawalony rook bo kazdy chce tutoriala wyprobowac ^^

ShadowEdek
01-07-2008, 09:02
@Ancient-Necro

ryj psie nie udzieliłem ci głosu ścierwo

Luuziczek
01-07-2008, 10:36
13 lat plx??

GrasNius
01-07-2008, 11:36
Kiedy wejdze up?

Fushion
01-07-2008, 11:47
@up
Jak Cip Soft go wprowadzi - to jest na 100% pewne info :)

Genowef123
01-07-2008, 12:36
cipsoft nigdy nie informowal o upach... post pokazywal sie w trakcie

neopostman
01-07-2008, 13:11
cipsoft nigdy nie informowal o upach... post pokazywal sie w trakcie

I tu się mylisz, CipSoft informował o tym dzień przed updatem ._.

pilarq
01-07-2008, 13:19
I tu się mylisz, CipSoft informował o tym dzień przed updatem ._.

Też mi się tak wydaje że zawsze wiedziałem kiedy bedzię update i już nie szykowałem się na jakiegoś wiekszego expa albo cóś

Benusss
01-07-2008, 13:26
ja na summer update 2007 padlem wieczorem przez kicka 30 min puzniej dali info ze nastepnego dnia jest update... i ostatno zawsze dzien przed a nawet wieczorprzed upem informuja... tylko trzeba patrzec na newsy a nie...

edit:

przejzalem pare newsow:

summer update 2007

http://images26.fotosik.pl/239/222a9b8bf1cc9aac.jpg

winter update 2007

http://images29.fotosik.pl/239/22aaaedec615bc7e.jpg

nie wiem gdzie niektorzy oczy maja ...

Luis Drax
01-07-2008, 14:29
http://static.tibia.com/images/news/huntingtimecomicsorc.jpg

leopard
01-07-2008, 15:33
Summer update! Great news, tomorrow, July 2, we will launch this year's summer update. For this reason all game servers will be offline for a few hours starting around 12:30 CEST. Thank you for your understanding.
Dla tych co angielski nie rozumieją, update będzie jutro(czyt. środa 02.07.2008)

Smerf'pallek
01-07-2008, 15:37
Nowość z Tibia.com:

http://img111.imageshack.us/img111/7127/update82gk6.jpg

Poczekacie sobie jeszcze :)

Genowef123
01-07-2008, 19:52
no jednak musialo mi sie cos pomylic

yashima
01-07-2008, 20:44
zapowiada sie naprawde fajny update, przynajmniej dla mnie :> Tibia powoli zbliża sie do innych gier mmorpg co mnie nie martwi :>

Marian Biker
02-07-2008, 13:00
macie dowód:

http://img141.imageshack.us/img141/9145/goldenbootsjk6.jpg

: ) po prostu jestem PRO eheh

G helmet dałem koledze tzn best friend - Neust

Tak sobie to czytam i zastanawialem sie nad prawdziwoscia twoich slow. No i jest to niemozliwe.
1. Widzac liczbe tego wszystkiego co tam było zasnoł bys odrazu po pojawieniu sie tam.
2. na takim lvl masz za malo cap aby udzwignac suple na taka ilosc potworow
3. nawet jak bys sie odrazu nie wylozyl, przy obecnym systemie leczenia paladynow nie uradzil bys.

Zaczniesz dalej klapac ze to prawda ? Ze ja sie nie znam etc? Z doswiadczenia wiem (ferumbras) ze nie ma huja we wsi. :]

Slyn aka Maniek.

nobz
02-07-2008, 14:32
up
popieram i zgadzam sie ;)