Pokaż pełną wersje : mass exp knightem
malyjanek
19-06-2008, 21:02
Na poczatku napisze ze nie pytam jak to w przyklejonym temacie gdzie expic itp
Moje pytanie jest obszerniejsze poniewaz chce zrobic mass exp a wiec jakies minimum 50-100k expa na h
no i wlasnie jakie miejsca polecacie?
EK 65 lvl skille 80/79
Do wydania jakies 200 k na runy/potiony
aha nie chce aby to bylo ogromne waste ale nie zalezy mi na loocie ani kasie tylko na expie
Przyklejony temat służy także do takiego rodzaju pytań...
Uran of Aurea
19-06-2008, 21:48
Na poczatku napisze ze nie pytam jak to w przyklejonym temacie gdzie expic itp
Moje pytanie jest obszerniejsze poniewaz chce zrobic mass exp a wiec jakies minimum 50-100k expa na h
no i wlasnie jakie miejsca polecacie?
EK 65 lvl skille 80/79
Do wydania jakies 200 k na runy/potiony
aha nie chce aby to bylo ogromne waste ale nie zalezy mi na loocie ani kasie tylko na expie
Dragi i dle veno, poh, ankh, edron ( co wolne ) Jeżeli satysfakcjonuje cię 60k/h to of albo barbarian town
VanBobel
19-06-2008, 22:03
Orc Fortres ?, Lizart Camp?- moge sie mylic nie , ale jak robilem explorer society to bylo tego tam sporo i jakies 50k bedzie ?, D-Lair ?
Lechista
19-06-2008, 23:06
@Up
Jak na orc quest wyexpisz mi 50k/h to dam ci 100k...
neopostman
19-06-2008, 23:08
@Up
Jak na orc quest wyexpisz mi 50k/h to dam ci 100k...
Wszystko zależy od tempa, jakim się tam porusza. Ja wyciągam tam (jak są 1-2 osoby) nawet do 90 k exp/h, więc 60 ek na pustym respie raczej bez trudów będzie miał 70 k exp/h
malyjanek
20-06-2008, 18:34
Jak narazie expie na Ofie i jest z expem srednio (50k/h).Srednio to znaczy niezle ale szukam lepszego expowiska z wieksza wydajnoscia.Dragon lordy i smoki w veno odpadaja gdyz ciagle jest tam full ludu.Culty hmm musze je chyba jakims questem odblokowac.Ogolnie chodzi o expowisko PACC bo na FACC to tylko OF jest niezly (nie liczac przepelnionego D lair)
Masz PACCa?
Quary, Of, Dragi chyba dasz radę.
Wszystko zależy od tempa, jakim się tam porusza. Ja wyciągam tam (jak są 1-2 osoby) nawet do 90 k exp/h, więc 60 ek na pustym respie raczej bez trudów będzie miał 70 k exp/h
W dużej części zależy to od typu serwera, na Twoim non-pvp może sobie tyle wyciągasz ale na pvp jest o wiele gorszy resp.
Weś ed i idź na tomba...
Kup mf edkowi i idz na frosty lub poi dlki przy odrobinie szczescia sie zwroci.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.