PDA

Pokaż pełną wersje : Opera

Rethfing on Aldora
19-06-2008, 22:14
Majne gf ma problem, jak rozwinie pasek adresów to adresy nie pokazują jej się w kolejności ostatniego otwarcia, tylko jakoś tam inaczej. Dopiero co aktualizowała Operę, w czym problem?

domin3x
19-06-2008, 23:00
Mam podobny 'problem' tylko, że z mozillą. Ostatnio ściągnąłem 3.0 i nie mogę tego opanować :P

lololol
20-06-2008, 00:05
wybacz rethfing on aldora ale jedyna sluszna wiara jest wiara w Ognistego Lisa ;O

Leader Fox Dragstar
20-06-2008, 07:51
wybacz rethfing on aldora ale jedyna sluszna wiara jest wiara w Ognistego Lisa ;O

NA STOS! HERETYK!

@rethfing
najnowsza opera ma inteligentny pasek adresu, lacza nie pokazuja sie w kolejnosci chronologicznie, tylko alfabetycznie, albo inaczej xd

Rethfing on Aldora
20-06-2008, 12:25

Do każdego tematu musisz dorzucić swoje durne 3 grosze? Zjeb mnie, używam IE.

@rethfing
najnowsza opera ma inteligentny pasek adresu, lacza nie pokazuja sie w kolejnosci chronologicznie, tylko alfabetycznie, albo inaczej xd

Też mi inteligentny..

Emcess
20-06-2008, 12:51
ta, jeśli w mozilli 3.0 wpisze ? to pokazują mi się wszystkie strony, które mają ? w adresie, to nie to co kiedyś, wpisaleś forum i wszystko co zaczynało się na forum się wyświetlało, i do tego się przyzwyczaiłem ; ]