Pokaż pełną wersje : Matrix Rules !.!.!.!
Witam, chciałbym poświęcić ten temat kultowemu filmowi matrix.... . Co sądzicie o tym filmie?? Która część jest według was najlepsza :). Dla mnie zdecydowanie I część rządzi!! :cup: A jakie jest wasze zdanie??? Za około pół godziny zaczyna sie ten właśnie film. Wypowiedzcie się tu na jego temat :)
Patimrok
26-11-2004, 19:56
wg mnie fajny film szczególnie 1 i tą odpowiedź zaznaczyłem, dokładnie film zaczyna się o 20:10 na tvn (ale wiadomo jak z tą telewizją, zawsze sie spóźnia :/)
Niestety musze się zgodzić ...... :P
animatrix i matrix 1 rulez... boskie filmy... m2 bylo nudne a m3 nie ogladalem.
Patimrok
26-11-2004, 20:11
jeśli matrix 2 był dla ciebie nudny to matrix 3 tym bardziej
Z całą pewnością pierwsza część rulezzz... :cup: 2gą oglądałem i żałuje(szkoda oczu na taki film =P) trójka- obejrzana połowa i się znudziłem ;( ten flim powoli schodził na psy ;P... dobrze że nie nakręcili czwatrej części bo by im koszty produkcji się nie zwróciły... hehe
Jutro bedzie 768 odcinek Klanu, który odcinek najbardziej sie wam podobal do bo następnego zotsalo tylko 22h, 47min i 52sek.
Oczywiście najbardziej podobała mi się część pierwsza. Część druga i trzecia były nie tyle nudne, co stanowily jedynie popis efektów specjalnych. Są to takie filmy, po których obejrzeniu mówi się "Fajny film!", a po piętnastu minutach nie pamięta się już, o czym w ogóle był.
Dan the Automator
26-11-2004, 22:03
Matrix I, reszta trylogii do pupy.
Ucieszony tym, ze zaraz w tvn obejrze sobie matrixa I, moja ulubiona czesc, bylo czyms wspanialym. Uwielbiam wracac do starych filmow. Ale dzisiaj w 1/4 czesci seansu poczulem...zwyczajna nude, poprostu ten film mi sie znudzil! To juz mnie nie rajcowalo :)
Wiec wylaczylem go z przeczuciem, ze nie predko wroce do niego...
Heh, oglądam sobie i nic... Wiele scen z efektami specjalnymi wyglądało gorzej niż kiedyś - nie wiem co się stało. Oczywiście film nadal jest dobry, ale jednak to nie to co za pierwszym razem. Taki skos z wieżowca jakoś nie zajmował, a unikanie pocisków na dachu, znak firmowy filmu kończy się powolnym i nudnym upadkiem. Dopiero teraz zaczynam to zauważać, ale i tak da się obejrzeć :)
No widzę , że temat sie podoba :D .Miło mi :P. Ja juz filmik obejrzałem (wczoraj był w nocy) , jak dla mnie perełka klasyki filmowej xD . NIe no naprawde spoko film :)
Zaglosowalem na czesc I, druga nawet mi sie podobala...3 ogladalismy w szkole. Po 15 minutach filmu chcialo mi sie spac, wyciagnalem zeszyt i sobie rysowalem. NUDY! I jeszcze te pomysly...szczytem groteski jest jakis maszynista, ktory nie wpuszcza botow i ludzi do pociagu...sic...Mogli jeszcze wymyslic babcie klozetowa, ktora nie pozwala uzyc klopa -.-
Matheous
27-11-2004, 14:34
Heh jak ja wczoraj ogladalem tego filma to rzeczywiscie widzialem jak sie pogorszyly te efekty specjalne... Ale to nie jest wazne, wazne jest przeslanie i wszystko to, czego brakuje w nastepnych czesciach. Matrixa mam gdzies na wideo i bede go ogladal i bedzie mi sie podobal nawet za 20 lat, gdy juz jego efekty specjalne beda zaslugiwaly tylko na jedno slowo:ARCHAICZNE.
Matrix ma specyficzna kolorystyke i jakosc obrazu:P Jak sie go oglada (ktorys raz) to az czlowieka ogarnia jakies uczucie dyskomfortu czy czegos 0_o ale jednak Matrix RZADZI ABSOLUTNIE!!!
Matrix 2 to feeria efektow specjalnych i nic wiecej, jednak rowniez da sie ogladac.
Trojki nie ogladalem. Pomimo ze jestem pewien, ze bedzie gorsza nawet od dwojki, to chce ja w koncu zobaczyc, zeby poznac zakonczenie. To tak samo jak z SW-Nowa Trylogia tez przeciez jest popisem efektow specjalnych, a wszyscy fani czekaja na episode III bo sa ciekawi co tam bedzie(co prawda kazdy to wie, ale chcemy wiedziec JAK to sie dokladnie odbylo:)
Wsumie wszystkie, mi tam się wszystko podoba:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.