zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Matrix Rules !.!.!.!

Neo
26-11-2004, 19:45
Witam, chciałbym poświęcić ten temat kultowemu filmowi matrix.... . Co sądzicie o tym filmie?? Która część jest według was najlepsza :). Dla mnie zdecydowanie I część rządzi!! :cup: A jakie jest wasze zdanie??? Za około pół godziny zaczyna sie ten właśnie film. Wypowiedzcie się tu na jego temat :)

Patimrok
26-11-2004, 19:56
wg mnie fajny film szczególnie 1 i tą odpowiedź zaznaczyłem, dokładnie film zaczyna się o 20:10 na tvn (ale wiadomo jak z tą telewizją, zawsze sie spóźnia :/)

Neo
26-11-2004, 19:58
Niestety musze się zgodzić ...... :P

Scream
26-11-2004, 20:06
animatrix i matrix 1 rulez... boskie filmy... m2 bylo nudne a m3 nie ogladalem.

Patimrok
26-11-2004, 20:11
jeśli matrix 2 był dla ciebie nudny to matrix 3 tym bardziej

Kubek
26-11-2004, 20:15
Z całą pewnością pierwsza część rulezzz... :cup: 2gą oglądałem i żałuje(szkoda oczu na taki film =P) trójka- obejrzana połowa i się znudziłem ;( ten flim powoli schodził na psy ;P... dobrze że nie nakręcili czwatrej części bo by im koszty produkcji się nie zwróciły... hehe

kidler
26-11-2004, 20:20
Jutro bedzie 768 odcinek Klanu, który odcinek najbardziej sie wam podobal do bo następnego zotsalo tylko 22h, 47min i 52sek.

Litawor
26-11-2004, 20:41
Oczywiście najbardziej podobała mi się część pierwsza. Część druga i trzecia były nie tyle nudne, co stanowily jedynie popis efektów specjalnych. Są to takie filmy, po których obejrzeniu mówi się "Fajny film!", a po piętnastu minutach nie pamięta się już, o czym w ogóle był.

Dan the Automator
26-11-2004, 22:03
Matrix I, reszta trylogii do pupy.

sesaj
26-11-2004, 22:23
Ucieszony tym, ze zaraz w tvn obejrze sobie matrixa I, moja ulubiona czesc, bylo czyms wspanialym. Uwielbiam wracac do starych filmow. Ale dzisiaj w 1/4 czesci seansu poczulem...zwyczajna nude, poprostu ten film mi sie znudzil! To juz mnie nie rajcowalo :)

Wiec wylaczylem go z przeczuciem, ze nie predko wroce do niego...

Bambuko
26-11-2004, 22:57
Heh, oglądam sobie i nic... Wiele scen z efektami specjalnymi wyglądało gorzej niż kiedyś - nie wiem co się stało. Oczywiście film nadal jest dobry, ale jednak to nie to co za pierwszym razem. Taki skos z wieżowca jakoś nie zajmował, a unikanie pocisków na dachu, znak firmowy filmu kończy się powolnym i nudnym upadkiem. Dopiero teraz zaczynam to zauważać, ale i tak da się obejrzeć :)

Neo
27-11-2004, 09:05
No widzę , że temat sie podoba :D .Miło mi :P. Ja juz filmik obejrzałem (wczoraj był w nocy) , jak dla mnie perełka klasyki filmowej xD . NIe no naprawde spoko film :)

Ashlon
27-11-2004, 09:11
Zaglosowalem na czesc I, druga nawet mi sie podobala...3 ogladalismy w szkole. Po 15 minutach filmu chcialo mi sie spac, wyciagnalem zeszyt i sobie rysowalem. NUDY! I jeszcze te pomysly...szczytem groteski jest jakis maszynista, ktory nie wpuszcza botow i ludzi do pociagu...sic...Mogli jeszcze wymyslic babcie klozetowa, ktora nie pozwala uzyc klopa -.-

Matheous
27-11-2004, 14:34
Heh jak ja wczoraj ogladalem tego filma to rzeczywiscie widzialem jak sie pogorszyly te efekty specjalne... Ale to nie jest wazne, wazne jest przeslanie i wszystko to, czego brakuje w nastepnych czesciach. Matrixa mam gdzies na wideo i bede go ogladal i bedzie mi sie podobal nawet za 20 lat, gdy juz jego efekty specjalne beda zaslugiwaly tylko na jedno slowo:ARCHAICZNE.
Matrix ma specyficzna kolorystyke i jakosc obrazu:P Jak sie go oglada (ktorys raz) to az czlowieka ogarnia jakies uczucie dyskomfortu czy czegos 0_o ale jednak Matrix RZADZI ABSOLUTNIE!!!
Matrix 2 to feeria efektow specjalnych i nic wiecej, jednak rowniez da sie ogladac.
Trojki nie ogladalem. Pomimo ze jestem pewien, ze bedzie gorsza nawet od dwojki, to chce ja w koncu zobaczyc, zeby poznac zakonczenie. To tak samo jak z SW-Nowa Trylogia tez przeciez jest popisem efektow specjalnych, a wszyscy fani czekaja na episode III bo sa ciekawi co tam bedzie(co prawda kazdy to wie, ale chcemy wiedziec JAK to sie dokladnie odbylo:)

Irux
29-11-2004, 21:16
Wsumie wszystkie, mi tam się wszystko podoba:)