PDA

Pokaż pełną wersje : Truszku filmów :>

JanMaria Rakieta
26-11-2004, 20:11
www.tibiafilmy.za.pl - kilka filmów pk, z trapowań będe dodawał pierwszy dzień strony ! :D

uwaga aby zapisać za dysku kliknijcie na link i zapisz jako..

Iris on Eternia
26-11-2004, 20:15
*****, konto na lycosie nazywa sie "kur**" n/c

JanMaria Rakieta
26-11-2004, 20:17
Jeżeli rozpakujesz i nawet jest tam keyloger to dopóki nie uruchomisz tego pliku nie będziesz go miał a nazwa dlatego bo byłem wkurzony (mocno) nie mogłem założyć konta próbowałem ze 3 razy.

Iris on Eternia
26-11-2004, 20:28
@up
nie trzeba uruchamiać...

JanMaria Rakieta
26-11-2004, 20:31
musisz uruchomić plik ! sam sie nie włączy

Zloty man
26-11-2004, 21:09
N I E T R Z E BA A A A A A A!!!
BAN DLA TEGO/TEJ PANA/PANI
:ban:

JanMaria Rakieta
26-11-2004, 21:20
to dlaczego w jakimś temacie było napisane przez moderatora że pliki są czyste i są w zipach rec ? żebyśty na oczy netbusa czy cafe.ini widział

Luckq
26-11-2004, 21:46
Wystarczy ze zbindujesz keylogga z ****** i wtedy razem z otworzeniem spakowanego pliku (żeby go rozpakować;) ) można uruchomić keylogga. A pozatym niewiem co niektórzy się tak bulwersują i odrazu chcą by dostał bana jak jeszcze niewiadomo czy są w tym jakieś śmieci.

morphy
26-11-2004, 21:46
jednego bana dla tego pana. Zagladzie moge uwiezyć ze jego pliki są w zip`ach i nie ma keyloggerow ale tobie jakoms mi sie nie chce

JanMaria Rakieta
26-11-2004, 21:52
Moge tylko obiecać że nie ma tam nic innego

Stu
26-11-2004, 23:06
Filmiki całkiem fajne, tylko troche mało. No i standardowy problem tripoda - czyli trza odpalać IE, bo pod Operą niektóre linki nie chodzą.
Co do rozważań czy "zip/rar" = keylogger" - bez komentarza. I tak większość ludzi którzy tak twierdzą wcześniej czy później połakomi sie na jakiegoś "skillbara9":p

Pozdrawiam.

JanMaria Rakieta
26-11-2004, 23:41
Wkońcu jakiś normalny komentarz dzieki a i co do tego że jest mało jutro będzie więcej pierwszy dzień stronki :P

@diXon KInIan@
27-11-2004, 07:18
W tych plikach niemakeylogerów sam sprawdzilem poniewaz juz niegram w tibie tylko oglądam filmiki to zaryzykowalem! rozpakowalem sprawdzilem mks virem z najswiezszą bazą danych!

@JanMaria Rakieta

Fajne Filmy

Dechsta
27-11-2004, 08:46
To jakas zje... strona , kazdy film zajmuje 6 kb , sciaga sie sek i jak chce rozpakowac to wyskakuje jakis error , po prostu swinstwo , jak sie niewstydzisz takich linkow zamieszczac na publicznym forum??

JanMaria Rakieta
27-11-2004, 08:56
NAJPIERW SIE NAUCZ CZYTAĆ
mówie żeby nie ściągać akceleratorami (fleshget,dap) prawy przycisk myszki zapisz jako.

Hitmanu
27-11-2004, 09:18
To jakas zje... strona , kazdy film zajmuje 6 kb , sciaga sie sek i jak chce rozpakowac to wyskakuje jakis error , po prostu swinstwo , jak sie niewstydzisz takich linkow zamieszczac na publicznym forum??
Boshe, aż szkoda tego komentowac... Pliki są czyste. Jak ktoś ma wątpliwości, niech nieściąga - proste.

Siemano
27-11-2004, 12:49
Grrrrr... Już niewiem czy mam oglądać czy nie;/

morphy
27-11-2004, 13:34
zmieniam zdanie pliki są czyste bo sam ściągalem

JanMaria Rakieta
27-11-2004, 13:35
Od dziś zaczne wrzucać z .rec dzięki takim inteligentnym użytkownikom jak
Morphy. Ale tylko jeżlei są mniejsze niż 1mb spróbujcie ładować na serwer na łączu 64 kb/s

Edit:re up A jednak sie przekonał :P

Master Sorcerer
27-11-2004, 14:51
HIHO!

Jedno:

BAN DLA TEGO UZYTKOWNIKA

JanMaria Rakieta
27-11-2004, 14:59
nie ma keylogerów nie ma bana

Aureliunkunfun
27-11-2004, 16:20
Jeżeli rozpakujesz i nawet jest tam keyloger to dopóki nie uruchomisz tego pliku nie będziesz go miał a nazwa dlatego bo byłem wkurzony (mocno) nie mogłem założyć konta próbowałem ze 3 razy.
heh w tych słowach "i nawet jest tam keylogger ..."
przyznajesz sie ze jest tam keylogger he ?
PS. ja tego nie sciagam wez przestan jakies pk i trapowanie mam miliardy filmow o tym juz nawet tego nie chce sciagac ;(

czarQ
27-11-2004, 17:07
Smiac mi sie chce z coniektórych hahaha debile, na jakiej podstawie osadzacie go jak nawet nie sciagneliscie nie rozpakowaliscie i niewiecie co jest w srodku ****A czlowieku daj mi dowód a potem sobie osadzaj
Btw.linki niechodzą ;p

czarQ
27-11-2004, 17:09
Wystarczy ze zbindujesz keylogga z ****** i wtedy razem z otworzeniem spakowanego pliku (żeby go rozpakować;) ) można uruchomić keylogga. A pozatym niewiem co niektórzy się tak bulwersują i odrazu chcą by dostał bana jak jeszcze niewiadomo czy są w tym jakieś śmieci.
Pff... jakie bindowanie człowieku... bindowac to se mozesz hotkeye w tibii a nie keyloggery z zipem

Hitmanu
27-11-2004, 17:56
HIHO!

Jedno:

BAN DLA TEGO UZYTKOWNIKA
Dla ciebie ban. Za lamerstwo. Niewiesz co mówisz -.-

JanMaria Rakieta
29-11-2004, 15:08
Zostaw ich niech idą po bindować keylogery :>

Mati Crusher
29-11-2004, 16:22
HIHO!

Jedno:

BAN DLA TEGO UZYTKOWNIKA

qurwa mac szlak mnie trafia mowie po raz 100
JAK NIE MASZ JAJ ZEBY SCIAGNAC PLIK W RARZE NIE NASKAKOJ NA INNYCH ZE TO KEYLOGGER BO N00B W TAKICH KWESTIACH WYPOWIADAC SIE NIE MORZE A ZEBY KEY LOGGER ZADZIALAL TRZEBA GO URUCHOMIC!!! WIEM BO SAM SIE NIMI BAWIE I JAK JAKIS JESZCZE QURWA DEBIL NIE ZACZNIE MOWIC TY C***U TO KEYLOGGER TO UZYJE MOJICH WSZELKICH ZNAJOMOSCI ZEBY NA FORUM SZYBKO NIE WRÓCIL!!!

Zygfryd
29-11-2004, 18:50
Offtopic:

@JanMaria Rakieta
Znasz cafe.ini? Zmielony prawda? :D Ale łach odchodzi w caffe, jak się qmpel bawi na kompie kogoś innego :) I ten drugi nie czai o co chodzi i mówi np. do mnie: "ty wiesz.. znowu mi się to zrobiło!".

Ontopic:

Kiedyś bałem się filmów z ****** i ******, ale ostatnio mi przeszło i zaczynam ściągać, bo jakoś innym się nic nie dzieje :) Jednak jeśli komuś się to nie podoba to nie namawiam, niech sam decyduje.

supersonic
30-11-2004, 18:31
Filmy sciagalem i sa absolutnie czyste :)
Jesli filmow jest duzo to zawsze sciagam bo wiem ze ktos nie zamiesczalby filmow w takich ilosciach aby umiescic keyloger :|
Pozdro

Druid jasna magia
02-12-2004, 16:44
najbardziej podobal mi sie achilator normalnie zaje..i pkpk super oby tak dalej :)

Crazy Iwan
02-12-2004, 17:17
Hmmm, powinno się mówić key lockery ale niech już będzie loggery.. :p Aby zadziałał musi zostać uruchominy a nie słysząłem żeby dało się to zrobić w momęcie rozpakowania zipa, rara. Dla niekumatych programik taki przechwytuje przerwanie klawiatury i zapisuje znak do jakiegoś pliku a następnie oddaje sterowanie spowrotem przez co my nie widzimy różnicy a znaki z klawiatury zapisują sie gdzieś, potem są pakowane i mailem do programisty. Dlatego jak wpisujemy hasło i numer przy użyciu ctrl-c ctrl-v key nam może.... a przynajmniej większośc.W takim wypadku trzeba by pewnie zrzucać dość dużo obszarów pamięci, co jest możliwe ale wątpie by dało się to wysłać mailem (dużoooo mb). Jeśli coś źle napisąłem to poprawiajacie, moge się mylić, dopiero się ucze :baby:

sMiThh
02-12-2004, 18:50
jestes boski ;/ zip ? ... kto Ci to ściągnie ? 9 latek albo best frajer

Dark Vilej
02-12-2004, 18:57
Od dziś zaczne wrzucać z .rec dzięki takim inteligentnym użytkownikom jak
Morphy. Ale tylko jeżlei są mniejsze niż 1mb spróbujcie ładować na serwer na łączu 64 kb/s

Edit:re up A jednak sie przekonał :P

Buehehhe, sory ze to mowie juz drugi raz (kiedys tesh tak napisalem w jakims temacie : D), ale nie widze tutaj mniej inteligentniejszego czlowieka od ciebie (avatar i nick) sorka : D

Wezuns Titania
02-12-2004, 22:12
KEYLOGGER BAN!!-Żarcik ;-))

Filmy absolutnie czyste i fajnne , stronka niezła i mam coś do powiedzenia!

POLSKIE FORUM TIBIA.PL AWANSOWAŁO-MAMY NAJWIĘKSZĄ LICZBĘ NOOBÓW!!!!!

Rikimaru
03-12-2004, 00:10
Hmmm, powinno się mówić key lockery ale niech już będzie loggery.. :p Aby zadziałał musi zostać uruchominy a nie słysząłem żeby dało się to zrobić w momęcie rozpakowania zipa, rara. Dla niekumatych programik taki przechwytuje przerwanie klawiatury i zapisuje znak do jakiegoś pliku a następnie oddaje sterowanie spowrotem przez co my nie widzimy różnicy a znaki z klawiatury zapisują sie gdzieś, potem są pakowane i mailem do programisty. Dlatego jak wpisujemy hasło i numer przy użyciu ctrl-c ctrl-v key nam może.... a przynajmniej większośc.W takim wypadku trzeba by pewnie zrzucać dość dużo obszarów pamięci, co jest możliwe ale wątpie by dało się to wysłać mailem (dużoooo mb). Jeśli coś źle napisąłem to poprawiajacie, moge się mylić, dopiero się ucze :baby:

Hmm częściowo masz rację ale nie do końca:) Jest możliwe przechwycenie tzw. "schowka" czyli to co masz pod ctrl+c i sporo trojanów potrafi wydobyć to co masz pod schowkiem;) Wiesz dla zdolnego programisty nie ma większych problemów byle by n00bek ściągnął i odpalił jego magiczny program:)

JanMaria Rakieta
03-12-2004, 15:55
Jeśli macie jakieś godne polecenia filmy > gg:1382707 :D