zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Przygody i historia EO

Gaaraa
20-06-2008, 22:40
wiem było, nie wchodzić i nie pisać że spam, chcę żeby zobaczyli to początkujący gracze których nie brakuje. Filmy absolutnie nie moje.

a wiec historia Eo:
http://pl.youtube.com/watch?v=SBIakVm8BdQ
oraz Eo vs dragon:
http://pl.youtube.com/watch?v=zBmpjBNSoD0

chciałem też dorzucić parę dobrych filmów z innych światów.

Toxic Fire:
http://pl.youtube.com/watch?v=9crltsgFIus
Overshadow:
http://pl.youtube.com/watch?v=GNwkywueHbQ
Czy TIHWD Elisia by Tomas:
http://pl.youtube.com/watch?v=9eO4CdhN_2E

Nieco stare filmy ale to historia tibii.:o

babcia666
20-06-2008, 23:15
I po co to?
Wszystkie film, chociaż niektóre fajne, były już po xx razy na forum...
I po co nowe konto, żeby linki z u tuba wrzucić? Af...

Shanloth92
21-06-2008, 03:20
zamiast zakladac nowy temat z filmikiem ,ktory byl wstawiany juz 29 razy i na dodatek miejac o tym swiadomosc ,to juz lepiej bylo odswierzyc ,ktorys ze starych tematow

a film niezly

Slg
21-06-2008, 10:23
zamiast zakladac nowy temat z filmikiem ,ktory byl wstawiany juz 29 razy i na dodatek miejac o tym swiadomosc ,to juz lepiej bylo odswierzyc ,ktorys ze starych tematow

a film niezly

ta. zalozyl nowy temat to go gnoicie. zrobilby refresha jakiegos starego to byscie go gnoili za archeologie.

qq2
21-06-2008, 11:55
@up
Witamy na tibia.pl xDDD

@topic
Wrzucił, nie wrzucił. Już założył... ;p Filmiki dawno temu (przynajmniej 2 pierwsze ) oglądałem ;)

Ubanek
21-06-2008, 12:48
;];];];];];];]

Ubanek
21-06-2008, 12:49
Ta historia o Eo byla zajebis......Zrubcie jego nowe przygody,albo cos podobnego.Fajnie to zrobiliscie az mnie to wciagnelo 8o

Unholy_Elder
21-06-2008, 13:01
Ta historia o Eo byla zajebis......Zrubcie jego nowe przygody,albo cos podobnego.Fajnie to zrobiliscie az mnie to wciagnelo 8o

Uwazaj bo sie spuscisz. :o

PLEBSTER
21-06-2008, 14:53
@UP
jak co ci nie pasuje lapsie to wy*******aj z tego tematu szczawiu

Unholy_Elder
21-06-2008, 16:25
@UP
jak co ci nie pasuje lapsie to wy*******aj z tego tematu szczawiu

Nie bede znizal sie do twego poziomu i sie z toba klucil 15 lvl'owy gnojq. B)

Ametystowec
21-06-2008, 16:48

Wiesz...dobra n/c - sami widzicie jaki jest poziom inteligencji 143lvla, ile dales za postac/ile nocek na bocie poszlo? Ktos skomentowal i mu sie podoba, to go bluzgasz i myslisz, zes fajny? Jebany polaczek(SPROSTOWANIE: nie mam zamiaru ublizac polakom, ale to juz takie przezwisko jest ;)):cup: 15lvlowy gnojQ, niedosc, ze offtopic, to jeszcze insult polaczony pokemonowaniem.

Topic@
To z wodospadem mnie rozbroilo :D

Unholy_Elder
21-06-2008, 17:30
Wiesz...dobra n/c - sami widzicie jaki jest poziom inteligencji 143lvla, ile dales za postac/ile nocek na bocie poszlo? Ktos skomentowal i mu sie podoba, to go bluzgasz i myslisz, zes fajny? Jebany polaczek(SPROSTOWANIE: nie mam zamiaru ublizac polakom, ale to juz takie przezwisko jest ;)):cup: 15lvlowy gnojQ, niedosc, ze offtopic, to jeszcze insult polaczony pokemonowaniem.

Topic@

Nawet czytac nie umiesz? 142 lvl...
Btw nie rozumiem dlaczego ty i mr PLEBSTER w ogole sie odezwaliscie. Napisalem posta do Ubanek a nie do was. Piszac te swoje pasty sam piszesz off top wiekszy niz moj. Po za tym, to nie lvl swiadczy o inteligencji no widocznie myslisz inaczej. Jeszcze jedno, nie osadzaj ze kupilem chara bo gowno wiesz. Lec na allegro. Cya.

Mydlarz
21-06-2008, 17:33
Całą historie stworzył gracz o Nicku Drigos który jest Brazylijczykiem. Dla tych co nie wiedzą...

Ametystowec
22-06-2008, 12:03
Nawet czytac nie umiesz? 142 lvl...
Btw nie rozumiem dlaczego ty i mr PLEBSTER w ogole sie odezwaliscie. Napisalem posta do Ubanek a nie do was. Piszac te swoje pasty sam piszesz off top wiekszy niz moj. Po za tym, to nie lvl swiadczy o inteligencji no widocznie myslisz inaczej. Jeszcze jedno, nie osadzaj ze kupilem chara bo gowno wiesz. Lec na allegro. Cya.

Nawet pisać nie umiesz...używasz słowa pAsty gdy mowisz o pisaniu, co wiecej, pisze sie Ty, a nie "ty"...uzywaj wiecej przecinkow. Dobra niech ci bedzie, Twoja postac jest zrobiona na bocie. Ja robie wiekszy offtop? Ja chociaz napisalem cos do filmu. Lv nie swiadczy o inteligencji? Tu sie mylisz, wielu gowniarzy, gdy staje sie w Tibii kims zaczyna PA'owac kogo sie da, w koncu efekt przenosi sie na fora (tutaj Twoj przypadek). "When they reach enough level, the power is starting to overtake them" - i to sa swiete slowa pewnego Szweda, z ktorymi sie zgodze w 100%, i tutaj nie zaprzeczysz, bo doskonalym przykladem tego sa wojny na kazdym niemal serverze pvp(-enforced) (no, moze czasem jest przerwa na 2 tygodnie).

Pozdro&pocwicz.

Kruul
22-06-2008, 12:45
Co za problem zrobić 142 lvl skoro na rooku są już 100+, wystarczy siedzieć non stop na larvach, cyklopach, tombach i gówno wiedzieć o graniu w tibię, a i tak lvl wbijesz... to tylko kwestia czasu, po co pisać, że bocił, kupił - JEGO SPRAWA! to że napisał idiotyczny post to nie znaczy że macie się dostosowywać do jego marnego poziomu, ale po co pierdolić o bocie itp. Innych argumentów nie macie? On zrobił z siebie idiotę ale wy robicie większych. Ja znam jednego typa 170+ lvl i wiecie co - on oprócz żółwi i od niedawna frostów to chyba w tibii nic nie widział, a nie boci tylko siedzi po 12/7 jak nie więcej, jak solował ostatni room banshee to padł, poprostu tacy ludzie są i chuj z tym. Od pierwszego lvlu to jego postać., ale gra już chyba z 4 lata lol

Ubanek
22-06-2008, 13:28
Unholy_Elder
Uwazaj bo sie spuscisz.

^

Karzdy pisze co mysli a tobie smieciu gowno do tego.
Myslisz ze masz durzy lvl to morzesz sie kozaczyc.Ciekawe z kat wytrzasneles ta postac pewnie z allegro.:D

Unholy_Elder
22-06-2008, 13:33
Unholy_Elder
Uwazaj bo sie spuscisz.

^

Karzdy pisze co mysli a tobie smieciu gowno do tego.
Myslisz ze masz durzy lvl to morzesz sie kozaczyc.Ciekawe z kat wytrzasneles ta postac pewnie z allegro.:D

O ku*wa, spuscilem sie na twoja ortografie, bo masz wyjebana nie ma co.

PS
Kup sobie słownik. ;*

Nawet pisać nie umiesz...używasz słowa pAsty gdy mowisz o pisaniu, co wiecej, pisze sie Ty, a nie "ty"...uzywaj wiecej przecinkow. Dobra niech ci bedzie, Twoja postac jest zrobiona na bocie. Ja robie wiekszy offtop? Ja chociaz napisalem cos do filmu. Lv nie swiadczy o inteligencji? Tu sie mylisz, wielu gowniarzy, gdy staje sie w Tibii kims zaczyna PA'owac kogo sie da, w koncu efekt przenosi sie na fora (tutaj Twoj przypadek). "When they reach enough level, the power is starting to overtake them" - i to sa swiete slowa pewnego Szweda, z ktorymi sie zgodze w 100%, i tutaj nie zaprzeczysz, bo doskonalym przykladem tego sa wojny na kazdym niemal serverze pvp(-enforced) (no, moze czasem jest przerwa na 2 tygodnie).

Pozdro&pocwicz.

Wyraz "ty" mozna pisac dwojako, z duzej jak i z malej litery. Nie masz sie do czego przyczepic to wymyslasz wlasna ortografie? Jezeli mylisz ze robilem chara na bocie to sie mylisz, jezeli ci to tak przeszkadza sam wbij taki lvl obojetnie jak. Czekam. Lvl nie swiadczy o inteligencji gracza. Znam kilku 30, 40 lvlowych graczy ktorzy sa madrzejsi od jakichs 150. Piszesz ze wielu gowniarzy gdy zdobedzie wysoki lvl zaczyna kozaczyc wszech i w obec, otoz ja do takich nie naleze zawsze gralem/m dla przyjemnosci nie dla kasy czy tp. Wciaz nie rozumiem dlaczego wdales sie ze mna w dyskusje skoro napisalem do Ubanek'a. _/

Kruul
22-06-2008, 13:39

PS
Kup sobie słownik. ;*

I jeszcze nie umie cytować tylko jakieś strzałki robi hahahahaha Ubanek roxor :evul:

Slg
22-06-2008, 13:53
@up
Witamy na tibia.pl xDDD

welcome! enjoy your stay.

Ametystowec
22-06-2008, 14:33
Wyraz "ty" mozna pisac dwojako, z duzej jak i z malej litery. Nie masz sie do czego przyczepic to wymyslasz wlasna ortografie? Jezeli mylisz ze robilem chara na bocie to sie mylisz, jezeli ci to tak przeszkadza sam wbij taki lvl obojetnie jak. Czekam. Lvl nie swiadczy o inteligencji gracza. Znam kilku 30, 40 lvlowych graczy ktorzy sa madrzejsi od jakichs 150. Piszesz ze wielu gowniarzy gdy zdobedzie wysoki lvl zaczyna kozaczyc wszech i w obec, otoz ja do takich nie naleze zawsze gralem/m dla przyjemnosci nie dla kasy czy tp. Wciaz nie rozumiem dlaczego wdales sie ze mna w dyskusje skoro napisalem do Ubanek'a. _/

A czy ja napisalem, ze "TY" pisze sie tylko w jeden sposob? Czytaj ze zrozumieniem. Jezeli myslisz, ze nie mam ze wszystkiego 6, na koniec roku i nie wyciskam 300kg na klate to sie mylisz. Co mi pomoze wbijanie 140+, skoro Ty nadal bedziesz prymitywny? Ja wlasnie twierdze - "im wiekszy lv, tym glupszy gracz" i u 85% tibijczykow to sie sprawdza, jezeli Cie to urazilo (bo powinno) to sorry. A przyjebalem sie, bo wnerwia mnie takie cwaniactwo. Ludzie niedlugo przestana komentowac, a jak juz skomentuja, to zrobi sie offtop (sam zgadnij dlaczego). A fakt faktem - to Ty tutaj prowokujesz.

Gaaraa
22-06-2008, 14:40
po co te kwasy, po co ta nienawiść...

Unholy_Elder
22-06-2008, 15:36
po co te kwasy, po co ta nienawiść...

Ja do nikogo nie czuje nienawisci, tylko komentuj na poziomie.

KoXiS
23-06-2008, 00:05

Topic@

Dokladnie, przyznaje Ci racje. Koles ma popierdolone w bani olej go.

Gaaraa
23-06-2008, 11:05
Ja do nikogo nie czuje nienawisci, tylko komentuj na poziomie.

Szczerze? myśli nie nagrasz na kamerze

Sasse
23-06-2008, 19:32

Kup sobie słownik. ;*

http://images32.fotosik.pl/296/c6e90ecae07b75ea.jpg (www.fotosik.pl)
:*