Pokaż pełną wersje : Nagrywanie filmków (do .avi)
Więc dużo osób daje screeny z wypraw, a może dać tu szpanerski filmik?
Link do strony gdzie można siorpnac program HyperCam 1.71.00 PL
>>>Klikajcie tutaj (http://www.odi.imn.pl/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=35) <<< (pierwszy z góry)
Jest banalny w obsłudze, można robić filmy dowolnej jakości, co za tym idzie rozmiarze ... i dowolnej długości
Po prostu lepszego nie widziałem, wybieramy obszar wciskamy F2... zagrywa się wciskamy F2 przestaje się nagrywać... :D i automatycznie się zapisuje (przykładowo: Moje Dokumenty)
nawigator
28-11-2003, 17:42
Drogi kolego z forum ! wybacz ja nie sciagne bo boje sie hacku (zasada ograniczonego zaufania) przykro mi :(
tym bardziej ze to polska strona
Otóż:
Ten program nic nie wspólnego z forum kolego :) o hack nie ma się co bać... no bo jakim cudem? Nie jest to progs do tibii... po prostu do nagrywania filmików
Ja mam inny program, taki co może ukryć kursor myszki, żę go nie widać i w ogóle jakieś różne bajery a potem mam drugi program któy przekształca na ****** i wtedy jest fajnie nie trzeba mieć żadnego programu żeby uruchomić
Cześć wszystkim!
Wiem że masz dobre intencje(tylko kogoś zhakować), lae niestety nie ściągne tego programiku.
Gdyby był on na TIBI.de? albo na tibia.com to na pewno nie zastanawiałbym sie!
Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!
8)
Ile razy mam powtarzać że to ejst zwykły progs z tibią nic wspólnego nie ma a HACK jest niemożlwiy!!!
Ale dobra, ja nic nie każe ściagać zeby ktoś mnie przypadkiem znów posądzał...
nawigator
29-11-2003, 15:20
Oryginalnie dodany przez Dejvo
Ile razy mam powtarzać że to ejst zwykły progs z tibią nic wspólnego nie ma a HACK jest niemożlwiy!!!
Ale dobra, ja nic nie każe ściagać zeby ktoś mnie przypadkiem znów posądzał...
Heh kolego Ja sciagnolem zobaczymy jak bedzie dzialal bo jak narazie nie mam czasu go rozpakowac :D
Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
Ja mam inny program, taki co może ukryć kursor myszki, żę go nie widać i w ogóle jakieś różne bajery a potem mam drugi program któy przekształca na ****** i wtedy jest fajnie nie trzeba mieć żadnego programu żeby uruchomić
Nie badz taki tajemniczy tylko podaj nazwy lub linki do tych progsow.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.