PDA

Pokaż pełną wersje : Dreamers chalange quest - prosze o rade

malyjanek
21-06-2008, 17:30
Bylem tam dzisiaj.Niestety poduszki daly mi sie we znaki w tym quescie i przez przypadek wyszedlem.A ze zostal mi 1 death ring i juz nie moglem wrocic to ponowie probe jutro

no wlasnie moze poradzicie jak zagrac z tymi poduszkami aby je poprawnie ulozyc bo w rubika zawsze mialem problemy :p moze jakies male rady

z gory dziekuje

P.S ile wam czasu zeszlo ukladajac te poduszki?

shoq
21-06-2008, 17:35
wtf to jest 10^3 razy prostsze od kostki rubika. Jeśli tego nie potrafisz rozwiązac, to dziwię się jakim cudem udaje ci się samodzielnie włączyc komputer.

ErAgOg
21-06-2008, 17:39
Weź kostkę rubika i najpierw na niej popróbuj, jak Ci będzie dobrze szło to idź na poduszki i nie dość, że je ułożysz, to jeszcze ułożysz je szybko : P A jak nie no to idź tam i nie bierz się od razu za układanie tylko się pobaw, np. postaw sobie cel, że poduszka X musi się znaleźć tam gdzie poduszka Y, a Y gdzie Z, a Z gdzie X. W końcu zaczaisz o co w tym biega i się weźmiesz za układanie ^_^

@EDIT
robek23 ma rację ;x

malyjanek
21-06-2008, 17:51
Tam jest pole 6 x 6

u gory mam pola pokazane jak ukladac

a b
c d

czyli musze ulozyc tak

a b a b a b
c d c d c d
a b a b a b
c d c d c d
a b a b a b
c d c d c d

jezeli dobrze rozumuje to jest troche glowkowania :/

robek
21-06-2008, 17:55
drobny blad, ma byc tak :

a a a b b b
a a a b b b
a a a b b b
c c c d d d
c c c d d d
c c c d d d

malyjanek
21-06-2008, 17:59
No to panowie wszystko sie juz wyjasnilo i faktycznie w takim ukladzie nie jest to trudne

ja myslalem zle i jesli by bylo tak jak ja myslalem to ukladanie tego zajelo by miesiac (jesli wogole byloby mozliwe)

a Tak dziekuje za wyjasnienie :D blad polegal na mojej niewiedzy

MikeRoyal
21-06-2008, 18:16
Być debilem to przygoda jest ;/

Ask_or
22-06-2008, 13:51
rany 15 min roboty tylko trzeba MYŚLEĆ!

Avallach
22-06-2008, 13:53
Omg, a mozna bylo spojrzeć na spoiler na t.pl ;p