Pokaż pełną wersje : Ss'y z mOiCh hUnTóW ;)
Rijelezu
28-11-2003, 17:34
Chyba każdy posiada taki temat i zamieszcze na nim swoje ss'y z wypraw.
A oto mój pierwszy dragon, którego blokowałem :P
http://free.of.pl/s/szczecha/dragon1.jpg
Rijelezu
28-11-2003, 17:36
Troszke zabrakło nam odwagi aby wejść wyżej :D
Spoko zdjęcia. Na górze jest tylko mino mag, orc shaman i pare snaków. Jak wejdziesz wyżej to są tam 2 arcanisty i ds :)
nawigator
28-11-2003, 19:15
ja jak zabilem mino maga i shamany wbilem sie na góre to tam nie widzialem DS tylko 6 DS sie spekalem wtedy moje gacie byly ciezsze niz ja sam
Oryginalnie dodany przez nawigator
ja jak zabilem mino maga i shamany wbilem sie na góre to tam nie widzialem DS tylko 6 DS sie spekalem wtedy moje gacie byly ciezsze niz ja sam
mój komentarz:
oO
może miałem jakiegoś farta, ale jak ja byłem był tylko 1ds
nawigator
28-11-2003, 19:34
Oryginalnie dodany przez Phykson
Oryginalnie dodany przez nawigator
mój komentarz:
oO
może miałem jakiegoś farta, ale jak ja byłem był tylko 1ds
Nom kumpel mi mówi nie idz bo tam jest DS a ja e tam z moimi skilami DS to placek ale jak sie wbilem to zdziczalem arcanisty i 6 DS myslalem ze padne tam mialem fart ze laga nie bylo bo mail bym dead odrazu chyba :D
Ja z pomoca blokera zabilem draga on sobie poszedl a ja na góre i tylko widzialem you lose 137 i 120 due atacck on demon skeleton ;-) uff big fux juz tam nie bede chodzil sam (nie umarłem ^^)
Bossmanek
07-02-2004, 22:43
Spoko tylko ze jeszcze przed updatem a mam małe pytanko jaki był loot??? ?(
Ja bym prosił o pożądniejsze hunty WL, Demony, Behe
No coś cieniutko ci to wyszło. Ja tu widze tylko jednego SS jak blokujesz dragona, a to nie jest żadnym wyczynem. 8)
Fajne ss.Ej masz teraz tibie?Bo mi jaki erro wyskakuje
fajne ss ale troche malo akcji
Oryginalnie dodany przez buli10
Fajne ss.Ej masz teraz tibie?Bo mi jaki erro wyskakuje
Serwery sa sylaczone tylko nie wiem dlaczego
Main Vegeta
08-02-2004, 07:53
No wlasnie co do tej tibii to tez sie wkorzylem wchodze se rano a tu mi sie nawet lista postaci nie chce otworzyc kurna. Co do SS'a to jest troszke cienkawy i moglbys dac wiecej bo w temacie pisze SS'y z moich huntów a nie ss z mojego hunta :]
Edit: poza tym jest to zdjęcie dość stare bo w dolnym lewym rogu leżą spodnie jeszcze na starej grafice :]
SS niezbyt ciekawy i co do tej tibi ^^ to tez nie dzilaal wyskakuje mi Internal error. Close connection. X(
Czy ktoś wie co jest za tymi dsami?
skrzynka?
a jakby tak zrobic utana vid? i wejsc tam? to chyba nie bylo by problemu?? :P
Eustachy
08-02-2004, 22:15
na sam szczyt weszłem :>
bałem sie troche ale nie jest tak źle :P
Eustachy
08-02-2004, 22:16
Oryginalnie dodany przez Mako
a jakby tak zrobic utana vid? i wejsc tam? to chyba nie bylo by problemu?? :P
tam jest arkanista
Tibia_Maniac
09-02-2004, 14:06
Nawet niezla fotka, ale nie lubie expic w tym miejscu :P
Ja kiedyś widziałem jak jakiś hi-lvl zlurował smoczka do orca shamana i mino maga :d. Ciekawe kto by to pokonał.
PS. Przez chwile mnie tam nei było, ale jak wróciłem do wieży widokowej to orc, i mino nie żyli a smoczek latał, jak gdyby nigdy nic- czy one się wycięłe??
Takie pytanko zęby wiedzieć :D.
Screen niestewty nieciekawy, ale rozumiem jakie są emocje przy pierwszym blokowaniu :D
Fotka może byc :)
Ale dlaczego temat brzmi Ss'y z mOiCh hUnTóW ;) a tak na prawde jest ty tylko 1 SS ?
Wiesz, chciałbym wiedzieć jaki miałeś lvl jak na pierwszego dragona poszedłeś? Ja miałem 33 i bardzo żałuje że tak puźno zacząłem :(
========================================
Edit: O kur... zapomniełem o ss. Pewnie się namęczyłeś zrobieniem skrinów z pierwszego smoka, a wszyscy to wybrachtali. ehhh. co za hołota :)
"SS'y z moich Huntów" A jest tylko jedno zdjęcie i też olśniewające to ono nie jest.
Firehand550
29-02-2004, 11:09
Tez tam mialem mojego pierwszego draga ale ja go sam waliłem. No więc na górze jest Mino mag i szaman orków a wyżej po updacie widzaiłem tylko 2ds i jednego arcanista i tam zawsze jest prawdopodobnie.
dj paker
29-02-2004, 14:07
a na goze niema 6 dsow tylko najwyzej 2 nieraz tam bylem sa jeszcze hyba 2 arcanisty elfy i tyle a nie bzury 6 dsow.....
Ja bym prosił o pożądniejsze hunty WL, Demony, Behe
A jakbyś sam coś pokazał to byśmy się cieszyli. Mnie się SS podoba, ale mogło być więcej. Program do robienia SS w dziale download ułatwi Ci sprawę.
[B]Czemu ja nic nie widze ;(
Chciałbym to zobaczyć
Koronowany rycek
18-06-2005, 17:18
@up
CO ZA TYP.Archeolog na tibi.pl sie znalazł
LOOK NA DATE
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.