zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "Duel" (moje 1sze fejki)

Tibiczyk
26-11-2004, 22:50
Jakby co to są moje pierwsze fejki... i wogule pierwszy post.

No to najpierw szefu jednej gildii chce na duel z szefem innej gildi...
http://republika.pl/paszczauonline/COSIK/Fake1.JPG

No ale okazuje sie że nie gra czysto...
http://republika.pl/paszczauonline/COSIK/Fake2.JPG

I tak sie zaczynają guild warsy :D
http://republika.pl/paszczauonline/COSIK/Fake3.JPG

Ludków troche krzywo wkleiłem bo za duzo czasu nie mialem :/

Bambuko
26-11-2004, 23:02
Zapomniałeś o ksywkach - jeśli ci się chce to daj w stylu Roman, Witek, Bronek, Krzys, Maciek, Zenon... Ale w ogóle fajnie wyszło nawet.

Hoxiu
26-11-2004, 23:33
są braki ale ogólnie jak na 1 raz to ... może być
1. Następnym razem spróboj wymyślić coś oryginalnego, np. Władka Zarembowicza ... :D
2. TOPic: no to brakuje nicków, Zenon says: "bleble" powinno byc

Estrie
27-11-2004, 03:30
B. fajne ale parę uwag:

- nie używaj .jpg, to beznadziejny format, zawsze powoduje 'snieżenie' w miejscu gdzie dokonałeś edycji obrazu, używaj formatów GIF lub PNG (jedynie jeżeli masz inny edytor graficzny niż Paint, polecam Adobe Photoshop www.adobe.com)

- dbaj o szczegóły!!! o wiele przyjemniej jest oglądać pracę w której postacie stojące obok siebie stoją na jednej linii, wczytaj się w przetłumaczony przez besna tutorial w dziale Fake, ułożenie postaci względem podłogi, etc.

- jak wspomniano powyżej, imiona byłby zabawnym elementem

- poeksperymentuj z rozpakowanym spr, żeby dodawać różne postacie w różnych oufitach, bez potrzeby "wycinania" ich z gry, pomaga :]

Powodzenia :]

szoz
27-11-2004, 08:27
Niezły fake :)
Czekam na więcej :D

n00bster
27-11-2004, 09:05
Zapomniałeś o ksywkach - jeśli ci się chce to daj w stylu Roman, Witek, Bronek, Krzys, Maciek, Zenon... Ale w ogóle fajnie wyszło nawet.

Hmm... Własnie ten brak xywki był częscią fake'u. Zamiast imion to co mówią. Móg dac jeszcze "says" no ale to fake.

Tibiczyk
27-11-2004, 09:10
Nie dalem imion bo uznałem że są zbędne. A JPGi dałem bo mało zajmują a mam serw tylko 9 mega.
Ciesze się że sie ludziom podoba :D już myślę nad następnymi.

Jadzia
27-11-2004, 12:38
nie wiem czy wiesz ale kiedys nie wiem czy teraz tez mozna sobie ustawic ze nie widac nicka postaci.

fake fajny tylko hp krzywo wklejone pomysl za***isty

simonix90
27-11-2004, 13:01
postarałeś się niezłe ciekawe ile kumpli otym juz wie masz moja pochwałe (deski na razie nie kupuje kasy nie mam) :cup: :cup: :cup: 8o

Bambuko
27-11-2004, 13:11
nie wiem czy wiesz ale kiedys nie wiem czy teraz tez mozna sobie ustawic ze nie widac nicka postaci.
Nie wiem czy wiesz, ale kiedyś, a teraz na pewno też kiedy ustawisz na schowanie nicków postaci znika także pasek życia, ale podczas rozmowy nick się pojawia. Efekt taki jak na tych fake można uzyskać za pomocą TibiCam.

Estrie
27-11-2004, 13:53
Nie dalem imion bo uznałem że są zbędne. A JPGi dałem bo mało zajmują a mam serw tylko 9 mega.
Ciesze się że sie ludziom podoba :D już myślę nad następnymi.

To nie oczekuj tylko pozytywnych komentarzy, jeżeli na rzecz miejsca na serwerze będziesz rezygnował z jakości, która jest ważna! :<

Pasorzytek
27-11-2004, 14:05
Nie wiem czy wiesz, ale kiedyś, a teraz na pewno też kiedy ustawisz na schowanie nicków postaci znika także pasek życia, ale podczas rozmowy nick się pojawia. Efekt taki jak na tych fake można uzyskać za pomocą TibiCam.ctrl+n znika all ctl+n pojawaia sie pasek zycia ctrl+n pojawia sie pasek zycia i nazwa ;) i tak na okraglo ;p

_aNeptiS_
28-11-2004, 12:18
Jak na 1 raz to extra fake...tylko w "SD plx".."p" jest za nisko....ale ttakto loozik;D

Wujek Duncan
28-11-2004, 21:19
heh. no ajk na 1 post i na 1 fake to nieźle.... nawet mi się podobało, tylko ze brak imion i pare szczegółów....

Eivo
04-01-2005, 21:08
lipa i pomysl i wykonanie :ban:...

Gixafe
05-01-2005, 11:24
No to najpierw szefu jednej gildii chce na duel z szefem innej gildi...

Nie ładniej by było tak?:" Na to najpierw szefowi jednej gildi zebrało się na duel z liderem innej gildii"

Fake spoko, ale ludzie oraz ich paski życia źle powklejane. Fajnie wyglądają te lecące bolty i SD ;) jak na pierwszy fake to bardzo dobrze.

Staszek
06-01-2005, 18:58
Niestety Takie Sytuacje Zdazaja Sie Nie Tylko Na Fejkach :)

Miły from Wrocław
08-01-2005, 20:48
Taki sobie fake, mogłeś zamieścić coś śmieszne go np. śmieszne ksywki itp. a tak takie sobie :p

Filipok
21-01-2005, 16:56
spoko fake'i