Pokaż pełną wersje : Inne W Tibii Jest Już Ciemno [SONG]
Xerionis_Family
21-06-2008, 22:51
http://www.youtube.com/watch?v=Nm2zPudGmkM
:cup::baby:;) xD
Cosinusek
21-06-2008, 23:05
Kawał dobrej roboty xD
Twój filmik napewno sprawił, że na wielu buziach pojawił się uśmiech.
10.5 / 11
@up
a co to kurwa fotka.pl ze skala 0/11 ?
Kolesiowi sie musialo ostro nudzic zeby takie cos nagrac :D ale chyba kariery nie zrobi :P:P mimo to pozdrooo
Mercioleksy
21-06-2008, 23:44
Świetne, ale jakby był dobry podkład a nie piosenka w tle to bym ci chyba postać oddał xD
Xerionis_Family
21-06-2008, 23:46
Miał być ale nie chciało mi się już dłubać :P Bo miałem gotowy ale za dużo czekania żeby się połączyło i dopasowywania ;p
Hehhee fajnie ułożony tekst ale zgadzam się z Panem up, lepiej by wyszło bez podkładu ze słowami.
boston808
22-06-2008, 00:25
Kurwa, no jaki żal. Czy ty chłopcze poza tibią życia nie masz? Ja rozumiem że tibia to "taka fantastyczna gra" ale żeby piosenki układać.. Może następnym razem ułożysz modlitwę do Orshaballa i odprawisz czarną msze -.-
Xerionis_Family
22-06-2008, 00:30
Kurwa, no jaki żal. Czy ty chłopcze poza tibią życia nie masz? Ja rozumiem że tibia to "taka fantastyczna gra" ale żeby piosenki układać.. Może następnym razem ułożysz modlitwę do Orshaballa i odprawisz czarną msze -.-
:o;(
Prosze nie krzycz na mnie ;(
Teon_Aldorian
22-06-2008, 12:38
to jakis kretyn robil
te głosy w tle to beznadzieja, ale widać, że to dla zwały nakręciliście więc ok :D
Tentotrix
22-06-2008, 13:54
to jakis kretyn robil
na tym avatarze to ty?noo..to wiele wyjasnia...
tja..a wiesz co to znaczy robic cos dla jaj?;[
@topic
Fajny tekst ,wykonanie slabe ale ogolnie spoko : }
Avallach
22-06-2008, 14:03
Chcesz robic za ofiare O.o
Xerionis_Family
22-06-2008, 14:30
No nareszcie kilka osób które rozumieją naszą ideę ;P :cup:
Michael Rzotkiewka
22-06-2008, 14:57
No wlasnie robiac ta piosenke pokazujac, ze maja zycie poza tibia a nie tylko exp bot skill hunt bot exp >.< To jest zrobione na JAJA i b fajnie wyszlo...
boston808
22-06-2008, 15:53
Jeśli czyjeś żarty i dowcipy mają ograniczać się do tematyki tibijskiej to gratuluje.
Xerionis_Family
22-06-2008, 16:15
Nie wiem czy pan mądry zauważył, ale ta strona nazywa się forum.TIBIA.pl
:baby::(
Tentotrix
22-06-2008, 19:58
Jeśli czyjeś żarty i dowcipy mają ograniczać się do tematyki tibijskiej to gratuluje.
a jakby dal 3 godzinny instruktarz koszenia trawy to bys powiedzial ze nie na temat,ze to forum o tibi..a jak dal filmik bezposrednio zwiazany z tibia to tez zle..chlopie idz sie lecz..chociaz nie,szkoda czasu,dla ciebie to i tak jest juz za pozno ;s
@BTW
Oo Xerionis_Family juz mnie uprzedzil..pospieszylem sie troche :D
Piosenka mi się podobała :]
Czekam na inne przeróbki :p
Jeśli czyjeś żarty i dowcipy mają ograniczać się do tematyki tibijskiej to gratuluje.z
Panie troll idz stad chlopak gra podoba mu sie to neich gra i bawi sie ;]
Mi sie podoba chlopaki wpadly na dobry pomysl i im to niezle wyszlo nieliczac paru wpadek z przeciagniem rymu ale kij 10/10 za pomysly i spiew :D
zajebiste
ahahha xD
daje 100/100
Paralizze
22-06-2008, 23:22
a jakby dal 3 godzinny instruktarz koszenia trawy to bys powiedzial ze nie na temat,ze to forum o tibi..a jak dal filmik bezposrednio zwiazany z tibia to tez zle..chlopie idz sie lecz..chociaz nie,szkoda czasu,dla ciebie to i tak jest juz za pozno ;s
a jakby dal 3 godzinny instruktarz koszenia trawy
hahahahahahahahahahaha ziomek jestes zajebisty =D=D=D
normalnie masz skrzynke piwa u mnie xDD dooobre
Valariazz
23-06-2008, 00:03
fajny tekst i zdjecia... tylko to carlin z 2007... jakby byl napis 2009 albo 2010 to lepiej ;d
CzareKing
23-06-2008, 00:31
Banalne te teksty, mogles troche lepsze wymyslec, to nie boli. Jak powstanie nowy program "Nie Mam Talentu" to sie do niego zapiszcie.
Xerionis_Family
23-06-2008, 04:49
Banalne te teksty, mogles troche lepsze wymyslec, to nie boli. Jak powstanie nowy program "Nie Mam Talentu" to sie do niego zapiszcie.
Hmm a jak będzie temat "jestem noobem i nie wiem co to zabawa" to ty się tam zapisz ok? :D taka mała przysługa za przysługe ;)
Zabiło mnie to, kiedy jakiś nowy song o Tibii ? xD
Drezynka
23-06-2008, 05:45
Pisze sie RÓŻNE, a nie rórzne, wogole to śpiewał gościu w przedziale wiekowym 16 - 17, a nie umie pisać, gra w tibie i wogóle jest noobem xD
Xerionis_Family
23-06-2008, 06:24
prawdziwym noobem jest ten kto nie zauważa specjalnie popełnionych błędów ... :dance: No i z wiekiem też nie trafiłeś/trafiłaś... nie mówiąc o tym że tego nie śpiewa jedna osoba...
P.S. Następne przeróbki wkrótce ...
Skoro jestes taki dobry to moze bys sam pokazal na co Cie stac i wymyslil jakas piosenke o tibii? ;o
Elder-poskramiacz-katany
23-06-2008, 08:00
a jakby dal 3 godzinny instruktarz koszenia trawy
owned 8o
top nie czepiajcie sie go -.- sami byscie lepszego pewnie nie zrobili :baby:
@Xerio~ rup wiencej !
CzareKing
23-06-2008, 10:55
Skoro jestes taki dobry to moze bys sam pokazal na co Cie stac i wymyslil jakas piosenke o tibii? ;o
To byla MOJA opinia, ch*j ci do niej. Nie mam zamiaru spiewac o Tibii, z niewyjasnionych powodow ;p
@Xerionis_Family
Nie wiem co w tym bylo zabawnego, ale OK.
PS. PROSZE NIE ROB WIECEJ PRZEROBEEEEEEEK!!!!!!!!!!!:(
Etan Marth
23-06-2008, 11:05
@up
Kolesiowi sie musialo ostro nudzic zeby takie cos nagrac :D ale chyba kariery nie zrobi :P:P mimo to pozdrooo
Kazdy sobie sam moze wymyslec skale palancie, ja dam n.p. 5+/6 i powiesz, ze "co to k-.-a szkola?".
W takim razie ja dam za ten 'song' 1023/1100
Xerionis_Family
23-06-2008, 17:39
To byla MOJA opinia, ch*j ci do niej. Nie mam zamiaru spiewac o Tibii, z niewyjasnionych powodow ;p
@Xerionis_Family
Nie wiem co w tym bylo zabawnego, ale OK.
PS. PROSZE NIE ROB WIECEJ PRZEROBEEEEEEEK!!!!!!!!!!!:(
1. Posłuchaj co było na końcu to się dowiesz jaka to zabawa układać i nagrywać takie bezsensowne teksty o takiej grze jak tibia... (to co tam było to były próby nagrań wcześniejszych...)
2. Prosić to sobie możesz ale możesz także ich nie słuchać...
CzareKing
23-06-2008, 21:47
Mam inne rzeczy na glowie, pa.
Jak dla mnie beznadziejne. Różne ludzie mają poczucie humoru, ale ja w tym akurat nic śmiesznego nie widzę Oo Następnym razem wysil się i postaraj się chociaż o ten podkład, może będzie ciekawsze. A co do tekstu, ktoś tam up pisał, że beznadziejny... zgadzam się z tym, ale chyba jednak ciężko wymyślić coś dobrego do tej gry ^_-
Lechista
26-06-2008, 11:15
@up
lol a co to za różnica jaką skale da?? Moge sobie dac nawet 10000/10001
@Topic
Juz ci odpowiedziałem w innym temacie, że super itd xD Nie chce mi się jeszxcze raz tego pisac
9/10 pozdro
@Up
Ta piosenka nie miała cię rozbawic
Spoilerek
26-06-2008, 15:38
hehe dobre xD
Mi się nie podobała. Muzyka cicha i za głośno śpiewali :P ocena 4/10
Ps. To jest moja ocena, ja tak sądzę jeżeli ci nie pasuje po prostu zapomnij że to napisałem.
Strangeholl
28-08-2008, 22:38
Niezłe ale lepsze by było bez podkładu nieźle sie przy tym uśmiałem :D
Talentu do śpiewania autor nie ma kompletnego...
Piosenka jest Boska, z kumplem ciągle ją śpiewamy! :D
A TERAZ CHODZ NA DEMKI, WEZME HA EM EMKI !XDDD
gz, zajebiste!:D
BingooCola
29-08-2008, 19:59
http://www.youtube.com/watch?v=Nm2zPudGmkM
:cup::baby:;) xD
żałosne...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.