Pokaż pełną wersje : PG palem z dobrymi skillami
Witam. Na wstępie mowie żebyście mi tu nie spamowali żebym pisał w temacie "gdzie expic?" bo moja sprawa jest dość nietypowa.
Gdzie mógłbym dobrze poexpic 35 palem ze skillami 90 FFFFFFAAAAAACCCCCC ( to dla tych tumanów co sa ślepi )
chodzi mi głownie o takie "pg" do 40~45 lvl żeby exp szedł szybko bo wkoncu skille na to pozwalaja
za all rady z góry dzięki
PoZdRo
..l..<(o.o)>..l..
SęDzIa PeDaŁ SwOjĄ sTaRą TeŻ bY sPrZeDaŁ!
..l..<(o.o)>..l..
SęDzIa PeDaŁ SwOjĄ sTaRą TeŻ bY sPrZeDaŁ!
Br?
@topic
Jeśli masz też dobrego shielda, i nie boisz się waste/ryzyka śmierci, to polecam venore dragon lair. Jak nie, to stare, siwobrode guardy.
@down
Jak dragi to według ciebie słaby exp dla 30 pallka, to proponuje kupić PACC.
veno d lair sie obawiam troche ze slaby exp bedzie bo jak zejde na -1 to moga 2-3 dragi na raz wyleciec a taki 35 pall ma malo hp , gucie niby moga byc ale na pewno znajdzie sie cos bardziej oplacalnego
Guardy, Monsternum, Dark Katedra (?), ewentualnie POH, OF.
Od tego typu pytań jest przeklejony temat baranie, co mnie obchodzi, ze masz (w co wątpię) 90 skilla? Nie wiesz? gówno.
niechcesz niewiez ze mam 90 skilla , a propo podaj swoj nick na morganie
DC -2. exp ładny, loot tez
podaj nick, sprawdzimy jaki to 90 skill ;)
Jarasek9595
22-06-2008, 14:38
jak się takiego skilla wbije to się chyba wie gdzie expić...
@topic
OF,Dragon lair,POH,Fibula drags and dls najlepiej żeby ktoś ci wyczyscil bo sam mozesz szybko pasc a zas to po 1 bedziesz bral
z takim distem to guardy, dragi, poh. Jak najszybciej pacc kup i tam wszystkie tomby itd ;]
jak się takiego skilla wbije to się chyba wie gdzie expić...
@topic
OF,Dragon lair,POH,Fibula drags and dls najlepiej żeby ktoś ci wyczyscil bo sam mozesz szybko pasc a zas to po 1 bedziesz bral
po 1 moze gralem inna profką a tą tylko skillilem i sie grzecznie pytam gdzie bedzie najlepszy exp ?
po 2 - widac jaki ty pro master jak niewiesz ze fibula drags i dls sa od 50 lvl (bramka) 0.o
dzieki za reszte rad :)
hmm dc -2 , niemyslalem o tym ale sprawdze , dragi to 1 co mi przyszlo namysl ale taki pall ma zamalo expa zeby na wiekszych respach expic gdzie moga ci z 3 dragi wyleciec .
guardy hmm moze byc najs jak takiego gucia na hita zdejme xD
proponuje Tomby pod Mt. Sternum (najniższy poziom + dragi), jeżeli obawiasz się vdl to idź spróbuj na draconie.
Facc to 5 expowisk na krzyż a ty nie wiesz gdzie expić :x
Lol.
prosze, podaj chociaż świat.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.