zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy dam rade... :)

Bobi
27-11-2004, 09:09
Ostatnio z kolegami lubimy sobie chodzic na OF. Mimo masy runów które tracimy zabawa jest przednia ale przejdzmy do setna... Otóz jak zapewne wiadomo na OF, na poziomie -1 jest jeden warlord. Czy dałbym rade bloknąć warlorda 33 kajtkiem ze skilami 67/62 ( :P ) eq: k-set, crushander helmet, fs, dragon shield plus szaliczek i buty. Bic go bedzie 2 palków, 1 druid, 1 mag, plus jeszcze jeden bloker. Ile uhów około mi zejdzie i czy wogóle dam rade hyhy.... bardzo bym prosił o profesionalne wypowiedzi i ewentualne sposoby na pana Orka . Z góry dziekuje ;)

Vizjerej
27-11-2004, 10:08
Siema.
Ziomek ja blokowalem warlorda moim knightem na 32 lv se skillami 70/66.
Czyli podobnie jak ty.
I walil go tylko jeden sorc z 45 m lv.
Na pewno dasz rade.:)

Lord Sozeron
27-11-2004, 17:46
Dasz rade w tyle osób ale troche uh pujdzie ( moze z 3-5 uh zalezy jak go będziecie bić mocno ) dacie rade ;)

Afinor
27-11-2004, 18:10
Pewnie ze go zablokujesz lajtowo. Ale najpierw mozesz potrenic...naprzyklad ze mna...Spadam, nabije szybko 30tke i ide z wami na hunty.

kiciek
28-11-2004, 19:46
stary, to bedzie lajcik, a tak na marginesie to powodzenia!

Keinim of titania
30-11-2004, 20:17
LOL powinieneś se dać rade jednak oprucz warlorda możesz spotkać pana bersekera oraz lidera i moze być ćinko(5 hitów od warlorda bersekera oraz lidera)

Shimo
01-12-2004, 16:36
Powinnieneś dać radę. Ale uważaj bo jak widomo warlord nie wychodzi tam sam... A Gdy zaczniesz dostawać od kilku naraz to śmierć przyjdzie prędko... :( . Ale jeśli bedziecie sobie powoli lurować to powinno być OK. Z tą ekipa naepwno dasz rade. Aż się dziwie czemu aż tylu... :)

Pozdro Shimo B)

Bobi
04-12-2004, 10:58
Dzieki wam za profesjonalne odpowiedzi :) Miałem stracha z deka bo taki potwór jak wiadomo budzi respekt ;) Jak tylko ziomki beda oonline to sie wybiore. A i jeszcze jedno jakbyscie mi mogli napisac jak mam blokowac. Czy mam stac i uhac sie czy latac dookola niego ?! Z gory thx. :)